Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

VOLBY 2013-volby do Vedení Peugeot klubu 2013-2015

Recommended Posts

Odesláno

Ahojky, hups, tak jsem si to celý pročetl, a, žasnu. Myslim si, že, PRÁCE vedoucího tohoto ansámblu je pro mnohé směšná, ale, opak je pravdou. Jestli tenhle klub zanikne, tak si můžeme jen drbat kulky (frndy), a, vzpomínat na starý zlatý časy, kdy nám bylo fajn. Klidně bych kandidoval, a, myslim, že, bych to , i, časově a finančně zvládal, bohužel jsem alkoholik, a, to není výhovorka. Sebepoznání má být cesta k nápravě, mě se to nedaří, ale doufám, že, se to podaří , aspoň lidem , kteří to tu vedli ku prospěchu všech, a, zanechaj žabomyších válek. M.Ch. to PRÁCE jsem vypíchnul sválně, páč mám pocita, že, některý lidičky si tu myslej, že, je to jednoduchý.

Za mě děkuju všem, kteří se zasloužili o, to všechno, co doufám, že, nejen mě oblažovalo v klubíčku.:papa

Guest Scratch
Odesláno
Scratchi my taky chodíme do práce...

ja nerikam, ze ne, jen proste ted budu travit tak 12 hodin denne v praci. Konec koncu, muzes se podivat na mou aktivitu za poslednich 14 dni.... nemam cas ani koupit otci darek k svatku

Odesláno

4 lidi ve vedení budou pracovat , v sedmi lidech to bude zábava.

4 lidem to vedeni zabere vicero casu nežli sedmi

nechapu že z tolika lidí na foru nechce někdo pro klub udělat něco malo vice. je mi z toho smutno.

jinak nejlepší model složení pro dobře fungující vedení je podle mého se sedmi členy

- jeden předseda - bez rezortu , jen s pravem spravovat učty klubu

- tajemnik - práce s inzerenty , partnery klubu

- 3. - eshop

-4. - kartičky

-5. sprava stránek a dohled nad moderatory

-6. srazovej koordinator

-7. sprava fakturaci, smluv,zapisu z porady a jejich uschova , zadani a preposilani ucetnimu - ono za poslední dobu toho papirovani je opravdu neurekom

Odesláno

Vzhledem k tomu, že kandidátky VŽDY chodily až těsně před termínovou závěrkou si dovoluji tvrdit, že momentální číslo je nezajímavé. Pe.Trově nervozitě rozumím a doufám, že vše nakonec dobře dopadne, nic jiného než doufat s ním dělat nemůžu.

[upravil dne 28/4/2013 20:01 od Medvěd]

Odesláno

Medvěd: Tvou poznámku o tom, že kandidátky chodí těsně před uzávěrkou, nezpochybňuji, ale jak to bylo minule? Kdyby se kamarádi nedohodli, kolik by přišlo nezávislých kandidátek? :myslim Domnívám se, že Pe.Tr nemá ani náznaky, že by se mohly nakonec sejít alespoň čtyři kandidátky, proto se stále snaží vyburcovat členskou základnu.

Nestačí jen doufat, že někdo podá kandidátku, ale zvážit i svou kandidaturu - tím nemyslím přímo tebe, Medvěde.

Odesláno
4 lidi ve vedení budou pracovat , v sedmi lidech to bude zábava.

4 lidem to vedeni zabere vicero casu nežli sedmi

nechapu že z tolika lidí na foru nechce někdo pro klub udělat něco malo vice. je mi z toho smutno.

jinak nejlepší model složení pro dobře fungující vedení je podle mého se sedmi členy

- jeden předseda - bez rezortu , jen s pravem spravovat učty klubu

- tajemnik - práce s inzerenty , partnery klubu

- 3. - eshop

-4. - kartičky

-5. sprava stránek a dohled nad moderatory

-6. srazovej koordinator

-7. sprava fakturaci, smluv,zapisu z porady a jejich uschova , zadani a preposilani ucetnimu - ono za poslední dobu toho papirovani je opravdu neurekom

že si to tady tak rozepsal to jako že někdo podá kandidátku,co by chtěl jako dělat a na co se cítí?:myslim:myslim

Odesláno

to muže taky , ale otom je ustanovujici schuze kde se lide dohodnou co chteji spravovat ale ja třeba do prvních voleb sel jako někdo kdo se citi na komunikaci a hledani ad partneri

[upravil dne 28/4/13 20:26 od Pe.Tr]

Odesláno

většinou to bylo tak že předsedou byl ten kdo ve volbách získal nejvíce hlasu , ja se priznam ze ani nevim jak udelat volby resp hlasovani když bude jen napr 4 kandidátky-ocema jak se bude vlastne hlsovat

Odesláno
Medvěd: Tvou poznámku o tom, že kandidátky chodí těsně před uzávěrkou, nezpochybňuji, ale jak to bylo minule? Kdyby se kamarádi nedohodli, kolik by přišlo nezávislých kandidátek? :myslim Domnívám se, že Pe.Tr nemá ani náznaky, že by se mohly nakonec sejít alespoň čtyři kandidátky, proto se stále snaží vyburcovat členskou základnu.

Nestačí jen doufat, že někdo podá kandidátku, ale zvážit i svou kandidaturu - tím nemyslím přímo tebe, Medvěde.

přesně tak.
Guest servisman
Odesláno

Moc času nezbývá a jsem zvědav Jak to dopadne. Co sleduji tak poslední dobou přibylo 500 členů ale řádných jen dost málo

Odesláno
Medvěde můžeš kandidovat;)

Děkuji za povolení, ale nevyužiju ho. Úspěšně sem kandidoval několikrát a svůj díl práce SNAD i klubu odvedl, nyní to holt čeká na mladší s větším elánem a novými nápady, já na to prostě čas a ani chuť nemám.

[upravil dne 28/4/2013 21:17 od Medvěd]

Odesláno
většinou to bylo tak že předsedou byl ten kdo ve volbách získal nejvíce hlasu , ja se priznam ze ani nevim jak udelat volby resp hlasovani když bude jen napr 4 kandidátky-ocema jak se bude vlastne hlsovat

Uplne stejne jako kdyz bude kandidatek 5... sice to bude fraska, ale na druhou stranu dlouha leta v zacatcich klubu platilo ze kandidatek bylo nakonec po angazovani rodinnych prislusniku vedeni stejne jako mist potrebnych obsadit jmenem.

Mozna by se dal zvazit extentivni vyklad stanov a umoznit hlasovani jen pro 3 osoby misto ctyr, aby meli kandidati nejake voditko od clenu pro volbu predsedy. Pripadne nejake preferencni hlasy...

Horsi bude pokud zustane pocet kandidatek tri a mene :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...