Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaké je u vás počasí aneb počasí v ČR a SR

Recommended Posts

Odesláno

Romane, to znám. Tak dlouho se hrne, až se udělá pod autem sněhová kostka na které auto sedí a kolečka se točí naprázdno. A ten sníh pak jde hodně špatně vyšťourat :(

Odesláno

Tož přesně vím o čem píšeš, ale tady jsem odjel, jen v místech asi o kilometr dál jsem musel nasadit řetězy, bylo to do kopce, a bez těch už to nešlo.

U nás v Blansku začalo pršet:(, jsem zvědav, jak bude ráno.

[upravil dne 22/1/12 22:03 od Roman Bazi]

Odesláno

:DTak po sněhu už nebylo stopy, ale začalo sněžit a má začít mrznout. :(

Ráno +1,0 st.C , přes den +2,5 st.C a nyní (17:30 hod) je venku 0,0 st. C.

:grr:grr:grr Na Potštátsku včera sněžilo, celkem cca 40 cm sněhu, u Hranic ani památka po sněhu (včera pršelo). :aut :aut :aut

[upravil dne 24/1/12 18:40 od Pinďa]

Odesláno

Unás začalo večer sněžit. I když teplota je okolo nuly, tak takto to vypadá dneska ( foceno mobilem) dopoledne. Sníh je mokrý + těžký, silnice mokré a silničáři solí a solí :grr:bacha !!! Snad to alespoň chvíli vydrží !!! Chtělo by to trošku mrazu, aby silnice vymrzli a byli suché;) .

post-7387-14109621947835_thumb.jpg

Odesláno
Z piva? Videl bych to spis na nejake mnozne cislo, podle tech hodin co pises.. :D

No bylo jich víc :D Potom sem pomáhal kamarádce uklidit hospodu a za odměnu jsem byl odvezen dom ;)

Odesláno

dnes rano frenstat -16/-18 :o

auto nastartovalo a odjelo, ale uvazuju, ze ho necham tyto dve noci na firme, kde se na hale pohybuje teplota nejvic do -5 :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...