radim.1008 Odesláno 11. květen Odesláno 11. květen V pátek dopoledne pršelo nebo spíše víc mrholilo. Za to dnes přišla před šestou bouřka a normálně prší. Klidně může do rána. Citovat
ozzy56 Odesláno 11. květen Odesláno 11. květen tady je sucho jako kráva, prý bude valit v noci Citovat
Pepito Odesláno 11. květen Odesláno 11. květen U nás to zalilo zahrádku a kolem přešla bouřka která se žene směrem k @ozzy56. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
zbynek..s Odesláno 12. květen Odesláno 12. květen Poslal jsi to dobře @Pepito , celou noc déšť , aspoň jsou naplněné dvě bečky na vodu jednu jsem před šichtou ještě přelil do další kde se voda moc nedostane, tak může ještě trochu popršet. ozzy56 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 12. květen Odesláno 12. květen @Pepito je to tak , mám to jako @zbynek..s , muselo pršet fakt hodně, ale já nic neslyšel, bo večer mě bolelo v krku, tak přišel na řadu grog , hodně grogu , teď jsem obešel latifundie a všecky barely plné Pepito a zbynek..s ohodnotil 2 Citovat
petrinza Odesláno 12. květen Odesláno 12. květen U nás kousek za Prahou padaly včera kroupy. Seděl jsem si tak na terase a najednou to lítalo ze všech stran. Citovat
ozzy56 Odesláno 15. květen Odesláno 15. květen jesenicko prší tak zahradnicky a pršet prý bude což je fajn, bo je tu deficit jak cyp, kopneš 10 cm do země a sucho... Péťa ohodnotil 1 Citovat
OK406 Odesláno 15. květen Autor Odesláno 15. květen Nám se deště vyhýbají. Mělo by řádně zapršet. Je sucho. Ted je teplota 18,9°C polojasno + pofukuje chladnější větřík. Občas se ukáže sluníčko. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno Sobota v 11:47 Odesláno Sobota v 11:47 (upraveno) venku mrholí a je zima, tak topím na trenýrkových 24 stupnů, pohoda, kafe , rum Upraveno Sobota v 13:10 uživatelem ozzy56 HonzaZ a zbynek..s ohodnotil 2 Citovat
zbynek..s Odesláno Neděle v 15:10 Odesláno Neděle v 15:10 Dneska celý den deštik, aspoň se půda nasyti vody. Jinak teplota mezi 8-9st. Večer si dám slivovičku, budu jak @ozzy56 ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno Neděle v 15:12 Odesláno Neděle v 15:12 tady taky zima a déšť zbynek..s ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.