Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaké je u vás počasí aneb počasí v ČR a SR

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Budu muset zajet na myčku, pak zaprší do dvou dnů.... Jsem to měl udělat už dřív.... :roker

Upraveno uživatelem Hafity
Odesláno

Už se taky těším na ochlazení, jen doufám, že nás ta studená fronta nevezme napřímo jako v Německu, o 4cm kroupy, blesky a vítr přes 100km/h tady nestojím..

Odesláno

U nás je dusno, ale teď je už ve vzduchu cítit vlhkost, moc se těším na bouřky, foťák už mám připraven :D

Odesláno

Tak jsem se těšila na bouřku ale podle meteoradaru nás obkrouží a nebudou. Párkrát zahřmělo, spadlo pár kapek a to bylo vše. Škoda :(

Odesláno (upraveno)

Ve tři ráno jsme zavírali okna. Takový hukot a chcavec jsem už dlouho neviděl. Nebe vypadalo, jako by na něm svářeli a rána za ránou. Teď je 20stupňů a dle radaru jdou další srážky. Už to chtělo. Trávník je z 50% vypálený od sluníčka...

Edit: cesta do práce zajímavá. Všude větve a silnice 1/11 mezi Žamberkem a Šedivcem uzavřena. To samé silnice okolo Pastvinské přehrady, popadané stromy a v žambereckém kempu spadla borovice mezi stany.

Jsem zvědav, kolik toho bude zase bude ležet v lese. :bacha

Upraveno uživatelem radim.1008

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...