Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaké je u vás počasí aneb počasí v ČR a SR

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

V dubnu bylo tepleji snad se to vybere příští týden , jinak chladno pomalu na zimní bundu :(

Odesláno

U nás byly kroupy, ale v průměru jen asi 1 cm, takže houby zle, o auto jsem strach neměl, ještě má poctivé plechy. :roker

Ale vody bylo hodně ... okapy přetékaly :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Za posledný dny se konečně počasí umoudřilo a ukázalo, jak má vypadat pravé nefalšované počasí. Dneska je ve stínu 30 st. Celsia a krásné slunečné počasí:super.

Guest servisman
Odesláno

dnes jsem koukal okolo +35 nedá se to vydržet, včera bylo taky pěkně okolo 3O kopali jsme malou díru ,ale dalo se to , no spíš jsme to museli vykopati ;)

Odesláno

Holice venku ve stínu 31,1°C, doma 30,6°C, auto včera po poledni na parkovišti ukazovalo 48°C :).

Ze sobotní projížďky na kole mám spálený ramena, takže dřepím doma, ani k vodě nemůžu :fnuk.

Teploučko mám ráda, takže teploty vyhovujou :cool:

Odesláno

Tak to máte docela chládeček,teploměr ve stínu mi ukazuje 40,4°C ,dneska jsme dělali celý den na sluníčku,takže samo nic hotovýho,to se prostě nedá.:bojim

Odesláno

U nás po bouřce a kroupách. V průměru mely 3cm, auta to celkem přežila, jen při snaze narychlo zakrýt bazén dostala manželka jednou do zápěstí a má to pěkně nateklý.

Já dostal pár do zad a nic příjemnýho :bacha

Jinak úroda na zahrádce letos nebude. vše je úplně zničený :(

[upravil dne 11/6/14 18:49 od Sagic]

Odesláno

Asi jsem divný, ale já rychle vystrčil auta z garáže a do garáže navozil vše ze zahrady :D Plechy vem čert, ty budou mít maximálně ďolíčky. Ale nakonec to u nás jako v Č.Kostelci nebylo, docela klid. Jen pár krup.

Odesláno

Dneska bylo suprové teploučko, celé odpoledne venku, teploměry ukazovaly okolo 36°C ... nicméně ve vyhřátých autech mnohonásobně více. :bojim

Pak přišlo ochlazení, včetně silného větru, teplota během pár minut spadla o cca 10°C, až to bylo nepříjemné. Už se těším na ochlazení, v tomhle se takových teplech se nedá pracovat ... :grr

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...