Sirael Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Ahojte, mam prosbicku Nema nekdo zkusenost se zastavbou prednich mlhovek? V original verzi zavedeny nejsou, ale uz jsem prikupil packu i s predni kombinaci, tak bych chtel vedet, jesti to treba neni nekde vyvedeny a jestli to muzu normalne prehodit a zapojit a pak jen ocekavat nejaky kabel nekde u spoileru Nebo je tu nekdo, kdo to uz kabelama tahal? diky Sirael Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakoubek Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Zdravim pane, o teto uprave jsem take premyslel, ale kdyz jsem auto prolezl a zjistil, kolik by to stalo, tak jsem se na to radeji ... mlhovky jsem chtel jedine origo, + nakup packy k volantu.. vzdal jsem to... i kdyz, jestli to nekdo prubne a zjisti, co a jak, mozna bych do toho sel :-) jinak, ja jsem se svetlama spokojenej, mam zarovky + 50%, paraboly v pohode... takye ja jsem celkem spokojen. J. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzandra Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 No zatím jsem se na to ptal pouze v ofic servise a po vykalkulování cca na 16 000 Kč mě to jaksi přešlo. Jinak kdyby byla nějaká levnější varianta, rád bych to věděl. Vypadalo by to hezky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakoubek Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 nevim, zda to je tak u vsech aut... ale u meho jsou kabely natazene, jsou schovany za naraznikem... ale kaslal jsem na to, vymena packy mne odradila :-( J. jinak 106 /r.v. 2000 kabely natazeny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Citros Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 Původně zaslal: jakoubek nevim, zda to je tak u vsech aut... ale u meho jsou kabely natazene, jsou schovany za naraznikem... ale kaslal jsem na to, vymena packy mne odradila :-( J. jinak 106 /r.v. 2000 kabely natazeny. Ono zalezi co mas za model. Delalo se to ve dvou provedenich. Bud jako mlhovky H3 nebo jako pridavne dalkace H1 (treba jako ja) a na to nemusis menit packu. Ale mam teda sport model a to co popisuje je u techto verzi primo z vyroby... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzandra Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 No jestli tam mám tu kabeláž nataženou (což se budu muset podívat,ale nevím kde) tak bych o tom začal uvažovat. Jaksi mě to hodně láká. Sice nejsem džejár:roker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenny1984 Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 Myslím, že natáhnout kabely a dát do auta nějakej sólo vypínač není zas až takovej problém. Spíš nevím, kde vzít prachy na ty světla.:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 tak na vrakaci by se s trochou stesti ty mlhovky daly sehnat tak za 1500Kc za kus, to natazeni kabelaze uz neni tak hrozne a ta priprava tam klidne muze byt, chce to se podivat zespodu mezi naraznik a podbehy, jestli tam neni nekde pripraveny konektor a jinak to pak treba udelat pres nejaky univerzalni vypinac nekde pod volantem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marlin Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 mlhovky nejsou zas tak drahe.... 2500 za jednu v pezotu.. aj je mel za stejnou cenu obe dve.... vse bylo pripravene, jen v narazniku jsem mel misto mlhovek zaslepky... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piklz Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Mel bych dotazek k mlhovkam, mam XS s orig. mlhovkama a jaksi sem neprisel na to, jak se zapinaji. Na pacce nic neni, u imobilizeru je jenom tlacitko na zadni a na palubce taky nic. Zarovky sem kontroloval, kabely taky nekam vedou...jenom proste nevim, jak je zapnout. Ani puvodni majitel mi neporadil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenny1984 Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Taky mi napdlo, jestli by se tam nedaly dát nějaký neoriginální. Do sporta by se třeba možná dali dát mlhovky z nový felicie. A ty se nechaj v plzni sehnat za 350 za kus.(MADE in polsko);) [upravil dne 15/12/06 Lenny1984] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marlin Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 jestli to je niovy typ, tak je to na pacce u ovladna svetel.... u stareho typu by to melo byt tlacitko vedle zadni mlhovky (tech pet co je dole) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sucram® Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Původně zaslal: Piklz Mel bych dotazek k mlhovkam, mam XS s orig. mlhovkama a jaksi sem neprisel na to, jak se zapinaji. Na pacce nic neni, u imobilizeru je jenom tlacitko na zadni a na palubce taky nic. Zarovky sem kontroloval, kabely taky nekam vedou...jenom proste nevim, jak je zapnout. Ani puvodni majitel mi neporadil čau taky jsem to zkoušel a nejde mi to když zapnu dálkové tak mlhovky svítí společně .. nevíte jak je zapnout bez těch dálkových ? auto mám týden a nějak jsem na to ještě nepřišel ... dík Marek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killer Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 Jak už tady psal Marlin tak mlhovky se u novýho modelu zapínaj na levý páčce pod volantem a u starýho jsou na středovym panelu jedno z těch kulatej tlačítek.Mlhovky jsem si taky dokupoval (za 2000,-) i s nárazníkem přes inzerát ale ještě sem je neměl čas zapojit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr106 Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 mlhovky jsem koupil v obchodě ELIT jsou to origo VALEO pár mě stál tři litry kabely jsem koupil na vrakáči za páďo a napojil jsem to na zadní abych nemusel měnit páčku u volantu takže je rožínám zaráz se zadníma... na technické to prošlo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Voloda58 Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 Prosím o informaci, zda se dá zaměnit přepínač světel do mlhy (levá páčka ) u P 406 r.v. 2000 za přepínač ze staršího modelu. :myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurt Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Původně zaslal: Voloda58 Prosím o informaci, zda se dá zaměnit přepínač světel do mlhy (levá páčka ) u P 406 r.v. 2000 za přepínač ze staršího modelu. :myslim Proč se na to ptáte v sekci určené pro model 106? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
freetimer Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 To Kurt: protože chce vyměnit levou páčku ze své 406ky za levou páčku 106ky..tak se ptá, jestli to jde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killer Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 Původně zaslal: Petr106 mlhovky jsem koupil v obchodě ELIT jsou to origo VALEO pár mě stál tři litry kabely jsem koupil na vrakáči za páďo a napojil jsem to na zadní abych nemusel měnit páčku u volantu takže je rožínám zaráz se zadníma... na technické to prošlo... A jak si táhnu ty kabely??Přes průchodku pod blatníkem nebo někudy jinudy?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts