Jump to content

Predni mlhovky

Sirael
 Share

Recommended Posts

Ahojte, mam prosbicku

Nema nekdo zkusenost se zastavbou prednich mlhovek?

V original verzi zavedeny nejsou, ale uz jsem prikupil packu i s predni kombinaci, tak bych chtel vedet, jesti to treba neni nekde vyvedeny a jestli to muzu normalne prehodit a zapojit a pak jen ocekavat nejaky kabel nekde u spoileru :roll

Nebo je tu nekdo, kdo to uz kabelama tahal?

diky

Sirael

Zdravim pane, o teto uprave jsem take premyslel, ale kdyz jsem auto prolezl a zjistil, kolik by to stalo, tak jsem se na to radeji ... mlhovky jsem chtel jedine origo, + nakup packy k volantu.. vzdal jsem to... i kdyz, jestli to nekdo prubne a zjisti, co a jak, mozna bych do toho sel :-) jinak, ja jsem se svetlama spokojenej, mam zarovky + 50%, paraboly v pohode... takye ja jsem celkem spokojen. J.

• 11 months later...

No zatím jsem se na to ptal pouze v ofic servise a po vykalkulování cca na 16 000 Kč mě to jaksi přešlo. Jinak kdyby byla nějaká levnější varianta, rád bych to věděl. Vypadalo by to hezky

Původně zaslal: jakoubek

nevim, zda to je tak u vsech aut... ale u meho jsou kabely natazene, jsou schovany za naraznikem... ale kaslal jsem na to, vymena packy mne odradila :-(

J. jinak 106 /r.v. 2000 kabely natazeny.

Ono zalezi co mas za model. Delalo se to ve dvou provedenich. Bud jako mlhovky H3 nebo jako pridavne dalkace H1 (treba jako ja) a na to nemusis menit packu. Ale mam teda sport model a to co popisuje je u techto verzi primo z vyroby...

• 4 months later...

tak na vrakaci by se s trochou stesti ty mlhovky daly sehnat tak za 1500Kc za kus, to natazeni kabelaze uz neni tak hrozne a ta priprava tam klidne muze byt, chce to se podivat zespodu mezi naraznik a podbehy, jestli tam neni nekde pripraveny konektor a jinak to pak treba udelat pres nejaky univerzalni vypinac nekde pod volantem

Mel bych dotazek k mlhovkam, mam XS s orig. mlhovkama a jaksi sem neprisel na to, jak se zapinaji. :mad: Na pacce nic neni, u imobilizeru je jenom tlacitko na zadni a na palubce taky nic. Zarovky sem kontroloval, kabely taky nekam vedou...jenom proste nevim, jak je zapnout. Ani puvodni majitel mi neporadil :myslim

• 9 months later...
Původně zaslal: Piklz

Mel bych dotazek k mlhovkam, mam XS s orig. mlhovkama a jaksi sem neprisel na to, jak se zapinaji. :mad: Na pacce nic neni, u imobilizeru je jenom tlacitko na zadni a na palubce taky nic. Zarovky sem kontroloval, kabely taky nekam vedou...jenom proste nevim, jak je zapnout. Ani puvodni majitel mi neporadil :myslim

čau taky jsem to zkoušel a nejde mi to :(

když zapnu dálkové tak mlhovky svítí společně .. nevíte jak je zapnout bez těch dálkových ? :mad: auto mám týden a nějak jsem na to ještě nepřišel ... dík Marek

Jak už tady psal Marlin tak mlhovky se u novýho modelu zapínaj na levý páčce pod volantem a u starýho jsou na středovym panelu jedno z těch kulatej tlačítek.Mlhovky jsem si taky dokupoval (za 2000,-) i s nárazníkem přes inzerát ale ještě sem je neměl čas zapojit.

mlhovky jsem koupil v obchodě ELIT jsou to origo VALEO pár mě stál tři litry kabely jsem koupil na vrakáči za páďo a napojil jsem to na zadní abych nemusel měnit páčku u volantu takže je rožínám zaráz se zadníma... na technické to prošlo...

• 2 weeks later...
Guest Voloda58

Prosím o informaci, zda se dá zaměnit přepínač světel do mlhy (levá páčka ) u P 406 r.v. 2000 za přepínač ze staršího modelu. :myslim:myslim

Původně zaslal: Voloda58

Prosím o informaci, zda se dá zaměnit přepínač světel do mlhy (levá páčka ) u P 406 r.v. 2000 za přepínač ze staršího modelu. :myslim:myslim

Proč se na to ptáte v sekci určené pro model 106?

Původně zaslal: Petr106

mlhovky jsem koupil v obchodě ELIT jsou to origo VALEO pár mě stál tři litry kabely jsem koupil na vrakáči za páďo a napojil jsem to na zadní abych nemusel měnit páčku u volantu takže je rožínám zaráz se zadníma... na technické to prošlo...

A jak si táhnu ty kabely??Přes průchodku pod blatníkem nebo někudy jinudy??