Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tak už "nemám" Peugeota, koupil jsem si jiné

Recommended Posts

Odesláno

To mi nemusíš říkat. Mám v práci 2roky starou dodávku kupovaná byla nová a co se na tom už posralo vecí!!! 5eknu ti neštastný človek ten co si koupí nové auto za celoživotní uspory a pak se to sere a sere:papa Jen pro zajímavost už na dodávce odešlo: egr ,2x poloosa, chladič a předehřev motoru. Dodávka za 750000 kč a podívejme se na to:papa

Odesláno

jaris13: no.. asi tak :) Kolega měl od nového BMW X5 .. kdybych Ti napsal, co všechno se na tom za 4 roky posralo a kolikrát přijel z Německa vlakem, tak by Ti vstávaly vlasy na hlavě (teda pokud nejsi holohlavej :) )

Odesláno

H:) olohlavej nejsem. Jo jo neni to co to bejvávalo! Na té dodávce mám 100000km což není mnoho! Je to ww transporter 2.0tdi a moc me zklamal chlapec:myslim

Odesláno

Hmmmm tak jestli je nekdo přesvedčen,ře koncern se nekazí tak at si to myslí dál:) A radeji si pořídí 2 auta at má čím jezdit:papa

Odesláno

Ty T5ky prý nejsou moc spolehlivé, ale mně se loni s T5 do Rumunska jelo velmi příjemně. Jinak nedám dopustit na T4ku s kterou jsem bez zásadnějších investic (1x naftové čerpadlo, 1x převodovka, která se měnila užnevímproč - jinak běžný spotřebák) najel přes 400 000 km.

Odesláno

Proti T4 nemám také nic! T5 propadák!!! Možná to je tím že jsem mel auto témeř jako novinku,třebo tomu už mouchy vychytaly:)

Odesláno

Je jedno co to je za značku, záleží na tom jak se o to ten člověk staral, lil tam kvalitní olej, má servisku a najeto 104tis. Pokud v nejhorším případě budou mrtvý pístní kroužky, tak tu investici přežiju.

[upravil dne 10/3/13 13:21 od VincentCZE]

:D :D :D Toto ma fakt pobavilo :D To si akoze važne myslíš, že to auto z 95 roku, tj 18 ročné auto, má 104 tis. KM a predavaju ho za 5 tis. ?

Tu servisku by som sakra chcel vidiet :) Cvakni ju mobilom, a hod ju sem :P (hlavne tie orazitkovane stranky)

Odesláno

Je jedno co to je za značku, záleží na tom jak se o to ten člověk staral, lil tam kvalitní olej, má servisku a najeto 104tis. Pokud v nejhorším případě budou mrtvý pístní kroužky, tak tu investici přežiju.

[upravil dne 10/3/13 13:21 od VincentCZE]

:D :D :D Toto ma fakt pobavilo :D To si akoze važne myslíš, že to auto z 95 roku, tj 18 ročné auto, má 104 tis. KM a predavaju ho za 5 tis. ?

Tu servisku by som sakra chcel vidiet :) Cvakni ju mobilom, a hod ju sem :P (hlavne tie orazitkovane stranky)

I takhle starý auta jsou s takovými to kilometry. Loni jsem jezdil s autem r.v 2000 a najeto cca 14600km :mrk:papa

Odesláno

Samozrejme že sú :D Ale nedymia na bielo a nie sú za 5 tis. Kč na internete :D

Odesláno
...

I takhle starý auta jsou s takovými to kilometry. Loni jsem jezdil s autem r.v 2000 a najeto cca 14600km :mrk:papa

Ano, jsou. Sám jsem koupil téměř 12 leté MPV s HDI a plnou výbavou s najetými skutečnými pouze 143 000 km. Ovšem - je jich jako šafránu, to za prvé, majitel si je zpravidla nechá patřičně zaplatit a nejsou levné, to za druhé, no a za třetí - jsou v absolutně jiném stavu než s rozesranou nápravou a motorem.

Odesláno
...

Ano, jsou. Sám jsem koupil téměř 12 leté MPV s HDI a plnou výbavou s najetými skutečnými pouze 143 000 km. Ovšem - je jich jako šafránu, to za prvé, majitel si je zpravidla nechá patřičně zaplatit a nejsou levné, to za druhé, no a za třetí - jsou v absolutně jiném stavu než s rozesranou nápravou a motorem.

plně souhlasím :cool:

Odesláno

V práci máme htp najeto 236000km a šlape pořád:cool: Ale domu bych to nechtel ani zadara!!!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...