Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, mám problém se saharou nikdy se nesepne ani když odpojim hnědej konektor, relátka na sahařa cvakaj,kontakty sem prošel a nikde nic aj bitron,306 1,8 74kw 1995 s klimou ta taktéž nefunguje.Díky:papa

Odesláno

ani me nefunguje klimatizacia ale ked napojis ventilator napriamo od baterky cez poistkovu skrinku vytvoris vlastnu poistku a rozopnes to bud termospinacom alebo spinacom tak to musi fungovat. Ja uz som menil predtym cidla relatka a neviem co vsetko a vzdy mi to robilo problemy strelil mi kamienok do ventilatora ostal seknuty ta zhorelo bitron a vsetko okolo toho a poistka ne dajaky magor tam dal 50 A. Tak som to poriesil takto a mam pokoj druhy Peugeot TD uz bol takto porieseny ked som ho kupil predosli majitel to tiez tak riesil

Odesláno

On pise v prvom prispevku, ze Bitron relatka ovlada, kedze cvakaju, takze problem bude bud v motoroch,poistkach,alebo kabelazi.

Preto si myslim, ze by mu ani tvoj \"downgrade\" auta nepomohol.

Odesláno

Psal jsem ti kontakt na Nečase.

Doma budeš dlouho laborovat s nevalným výsledkem. Doplnění ručního spínače nepovažuji za opravu - \"auto bylo napadeno kutilem\".

U Nečase to budeš mít opravené za chvilku a pan Martin ti vysvětlí funkci Bitronu (pokud tam je???) a čidel.

Odesláno

Z pofaceliftovych 306-tiek nemaju BITRON motory DW10, DW8B.

Ostane by mali mat BITRON ak maju klimu. Podla mna by si nemal mat problem pouzit aj z ineho modelu, mozno aj z 206,406-koveho modelu, ale to je len moj nazor.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...