Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

407 SW 2.OHDi by chuck-trochu jiné zvíře

Recommended Posts

Odesláno

Názory Vám neberu,ovály byly ale ještě níž než tyhle a o 8 cm dál od sebe takže pomalu stejné.

Holt nezvyk,nejsou tuctové jako u ostatních o což mi šlo.

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Mě se to líbí víc než jsi to měl předtím... Za mě super

Odesláno

Je to pěkný to neříkám,ale kdyby byly zabudovaný v tom černým že spodek vyfuku by byl zároveň se spodkem cernyho spoileru a bylo by to zabudované a necucelo jakoby pod nárazníkem vypadalo by to jako originál...

Odesláno

A mě se to líbí ... Možná to nesedne 100% k 407 ale je to originální :) Jen dotaz - to jsi na ně vyřezával ve spojleru lůžko ? Nebude se Ti ten plast tavit když to máš takhle namáčklé na tu koncovku ?

Odesláno

Charlie 1--- Teď je půl koncovky pod nárazníkem a půl koncovky schovaný v nárazníku.Navrhovaný zbůsob zapuštění celé koncovky do černého plastu jsem zvažoval,je ale nereálný.Nejenom,že by jsem musel zrušit tu vyztuženou hranu kde se lomí,ale navíc když se podíváš tak by musel být v místech kde je prolomený černý plast dovnitř a pak jde ven.To by vypadalo divně a hnusně.

Stibto--- Mezi koncovkou a plastovým difuzorem je mezera cca 1,5cm.Byl jsem to i pořádně projet,až jsem si při následné kontrole teploty koncovek a nadokolí kolem nich nechtěně jemně vypálil cejch na ruce a vše v pořádku.Ten plast je ještě navíc v té hraně zesílen jak jsem psal o pár řádků výše.

Odesláno
V ‎28‎.‎8‎.‎2016 at 20:42, chuck11 napsal:

Ovály má každý :D samotnému se mi okoukaly.

Pokud si všimneš novších aut tak jich má hodně obdélníkový tvar,jak funkční tak nefunkční koncovky;)

NJN, ale tohle je starý auto, ne? :D 
Každopádně pokud ses s tím už dělal, tak si to měl dát do toho černého "difuzoru", jak to právě nová auta mají :myslim 

Odesláno

To jsi měl půjčené nebo máš další sadu 18" :o :) ? Každopádně ty pětipaprskové vypadají super, no ostatně Solstice také ... Byla by to zajímavá změna tak vlastně proč ne. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...