Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

crysis-1.jpg

PC gembleri, co na to hovorite ? Hra to tu niekto ? :)

Grafika brutalna , hratelnost tiez dobra , akurat ze velmi kratka hra :)

Na FULL nestiha ani 680 , takze idealna karta je TITAN alebo 690 , pripadne rozne SLI / Crossfire riesenia :D

Hru som uz presiel, tesim sa na 4 :super

Odesláno

hral jsem jednicku uz ta byla graficky pro me neuveritelna, dalsi dily sem se nesnazil ani instalovat hrat to na 640x480 nema smysl :D

kdyz uz sme u her, hrajete nekdo CS:GO ?

[upravil dne 28/2/13 20:46 od anthraX306]

Odesláno
hral jsem jednicku uz ta byla graficky pro me neuveritelna, dalsi dily sem se nesnazil ani instalovat hrat to na 640x480 nema smysl :D

kdyz uz sme u her, hrajete nekdo CS:GO ?

[upravil dne 28/2/13 20:46 od anthraX306]

Hrál jsem 7 let 1.6, nějakou dobu vyhrávali turnaji, night cupy a teď asi 2 týdny hraju GO, zatím máme za sebou Shifters Night Cup a z toho jednou na 2. místě a pak jednou na 3. místě :)

Odesláno

každopádně přidávám se ke gamblérům :D .. dohral sem crysis 1, 2 sem nehral a po trojce ani moc netoužim, dávám přednost spíš příběhu než grafice :) tu totiž muže nabídnout kde kdo ale solidní příběh moc vývojářů nemá.. :) každopádně palec nahoru za grafické zpracování :roker

:)

Odesláno

Far Cry 3 nabízí úžasnou grafiku, skvělý příběh a úžasnou postavu jménem Vaas ;) a hrozně velké možnosti, volnost...

Takže bych to viděl jako lepší sérii jak Crysis.

[upravil dne 28/2/13 22:45 od lukaro]

Odesláno
každopádně přidávám se ke gamblérům :D .. dohral sem crysis 1, 2 sem nehral a po trojce ani moc netoužim, dávám přednost spíš příběhu než grafice :) tu totiž muže nabídnout kde kdo ale solidní příběh moc vývojářů nemá.. :) každopádně palec nahoru za grafické zpracování :roker

:)

Jedničku jsem hral asi 2x, dvojku snad 4x, trojku si dám taky. Ale jiné hry s příběhem v prvním díle, např Far Cry, v dalších dílech totálně zklamaly, Far cry 2 byla strašná, a Far cry 3 to je snad výsměch už:myslim Tak možná pro sběratele kytek a kuží:D:D:D

[upravil dne 28/2/13 22:48 od Radek Hurvajz]

Odesláno

hurvajzi souhlasim, far cry 1 mě bavila 2 sem myslimže hral jen hodinu pak se odporoučela grafika v té době a 3 sem dohral a už sem jí nezap, odinstaloval a už ji nechci vidět ... :D .. Vaas je sice dobrej blázen ale .. ten to nezachránil :D

Odesláno

já už mám po upgradu :D .. jelikož dx10 a už vubec DX11 nepodporuje win XP tak mě s grafikou čekal upgrade i Windowsů :D

Odesláno

jak jsem se dnes v RE-Play dozvěděl, tak hratelná doba je asi jen 4 a půl hodiny...to se mi neoplatí ani instalovat :D ....místo toho jsem dohrál Dead Space 3, které mi zabralo 11 a půl hodiny

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...