Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nicky....??? / Jak vznikl váš nick,aneb podle čeho jste ho vybrali

Recommended Posts

Odesláno

No jsem zvědam copak nám poví člen s nickem "Crack" :D

Doufám,že už to tu není a že jsem to nepřehlídnul...

Odesláno

Já to mám z dob kdy vyšla hra Age of Empiser I a všichni moji přátelé neuměli odstranovat *****,tak sem je všechny vždycky obcházel a odstranoval jim je...to ještě zavání malérem:mad: no a prostě mě tak začali nazívat,kravina no já vím :D

Odesláno
Původně zaslal: Crack

Já to mám z dob kdy vyšla hra Age of Empiser I a všichni moji přátelé neuměli odstranovat *****,tak sem je všechny vždycky obcházel a odstranoval jim je...to ještě zavání malérem:mad:

To máš asi tak:

§ 152 trestního zákona:

(1) Kdo neoprávněně zasáhne do zákonem chráněných práv k autorskému dílu, uměleckému výkonu, zvukovému či zvukově obrazovému záznamu, rozhlasovému nebo televiznímu vysílání nebo databázi, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta nebo peněžitým trestem nebo propadnutím věci.

Takže když se přiznáš u soudu a pak se budeš v base dobře chovat, můžeš být na příští Vánoce doma. :D

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Já to mám z dob kdy vyšla hra Age of Empiser I a všichni moji přátelé neuměli odstranovat *****,tak sem je všechny vždycky obcházel a odstranoval jim je...to ještě zavání malérem:mad:

To máš asi tak:

§ 152 trestního zákona:

(1) Kdo neoprávněně zasáhne do zákonem chráněných práv k autorskému dílu, uměleckému výkonu, zvukovému či zvukově obrazovému záznamu, rozhlasovému nebo televiznímu vysílání nebo databázi, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta nebo peněžitým trestem nebo propadnutím věci.

Takže když se přiznáš u soudu a pak se budeš v base dobře chovat, můžeš být na příští Vánoce doma. :D

Já bych z toho zas nědělal takovéj western...:)

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

To máš asi tak:

§ 152 trestního zákona:

Ono to platí i v tom případě když člověk příjde,cd už je sehnáno na místě a já jen zkopíruju soubor:o?Nic nesháním,nenabízím,nedodávám...?
Odesláno

Ono to platí i v tom případě když člověk příjde,cd už je sehnáno na místě a já jen zkopíruju soubor:o?Nic nesháním,nenabízím,nedodávám...?

No tím zkopírováním jsi zasáhl do zákonem chráněných práv k autorskému dílu........................, ale u tebe je to stejně jedno, už za ten nick by tě sbalili:D:D:D:D:D:D:D:D:aut:aut
Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

No tím zkopírováním jsi zasáhl do zákonem chráněných práv k autorskému dílu........................, ale u tebe je to stejně jedno, už za ten nick by tě sbalili:D:D:D:D:D:D:D:D:aut:aut
No jo taky už mě jednou někdo ještě na škodováckým klubu psal jestli náhodou nejsem nákej dro*ovej dealer :D

[upravil dne 29/12/07 Crack]

Odesláno

proč mám tuhle přezdívku :myslim .... sakra kdo se tady navoněl mým oblíbeným parfémem? :D:aut

nevěděl jsem jak se sem regnout protože moje přezdívka tu už myslím byla, a tak sem přemýšlel a přemýšlel, a u monitoru stála ta lahvička :D

jinak pak mě napadlo že bych to mohl změnit na 205BOSS ale bylo pozdě...:aut

ted už mě všichni znají jako Hugo Boss , jsem profláklej kde se dá...:D

Odesláno

:)

Já jsem Netopýrka už deset let :)

To jsem totiž dostala k dispozici svůj první počítač a nonstop připojení na net (DOMA, ne v práci ;) ):) Tenkrát nevídaný nadstandard...

...není divu, že jsem na NET chodila často, až to našim vadilo.... takže jsem změnila strategii a chodila v noci.... nechápu, jak jsem mohla vydržet spát tři hodiny denně :D:D:D ... stala jsem dle slov svých rodičů i kamarádů, kteří většinou měli net jen v práci a kvůli chatování se mnou tak museli značně ponocovat, regulérním netopýrem...

Ještě jsem si nick upravila, aby pohlaví bylo zřejmé i méně chápavým obyvatelům internetu a bylo vymalováno. Netopýrka se chytla i v reálu a tak jsem prostě

Netopýrka

Netopka

Net

;)

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

To jsem totiž dostala k dispozici svůj první počítač a nonstop připojení na net (DOMA, ne v práci ;) ):) Tenkrát nevídaný nadstandard...

...není divu, že jsem na NET chodila často, až to našim vadilo.... takže jsem změnila strategii a chodila v noci.... nechápu, jak jsem mohla vydržet spát tři hodiny denně :D:D:D ... stala jsem dle slov svých rodičů i kamarádů, kteří většinou měli net jen v práci a kvůli chatování se mnou tak museli značně ponocovat, regulérním netopýrem...

Ještě jsem si nick upravila, aby pohlaví bylo zřejmé i méně chápavým obyvatelům internetu a bylo vymalováno. Netopýrka se chytla i v reálu a tak jsem prostě

Netopýrka

Netopka

Net

;)

Tak teda tipoval bych cokoliv, ale tohle by mne ani ve snu nenapadlo:D:D:D Internetová Netopýrka:D:D:D
Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Netopýrka

Netopka

Net

;)

Tak teda tipoval bych cokoliv, ale tohle by mne ani ve snu nenapadlo:D:D:D Internetová Netopýrka:D:D:D

a pěkně Vostrá!!!:D:D:D

Odesláno

nechápu, jak jsem mohla vydržet spát tři hodiny denně :D:D:D

;)

Zbytek jsi naspala ve škole a vlaku, ne?

Odesláno
Původně zaslal: west

WEST=značka cigaret co jsem kouřil snad 10let. WEST=momentálně i můj zaměstnavatel:D Tak proto west:super

K tomu mě napadá docela nevhodná poznámka... :mrk

[upravil dne 30/12/2007 Marcel505]

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Původně zaslal: west

WEST=značka cigaret co jsem kouřil snad 10let. WEST=momentálně i můj zaměstnavatel:D Tak proto west:super

K tomu mě napadá docela nevhodná poznámka... :mrk

[upravil dne 30/12/2007 Marcel505]

a jaká:myslim
Odesláno
Původně zaslal: Jessie

To me zacli takhle rikat pac sem podobnej jedny kreslený hvězdě seriálu Třída číslo 402 :D

No už jsem se lek,že jsi podobnéj zpěvačce z německý skupiny Novaspace-Jessie Böhrsessie :D:D:D kterou si vždy vybavím když vidím tvůj nick...:super:D

post-0-14109597527327_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: KoudaK

Původně zaslal: Jessie

To me zacli takhle rikat pac sem podobnej jedny kreslený hvězdě seriálu Třída číslo 402 :D

No už jsem se lek,že jsi podobnéj zpěvačce z německý skupiny Novaspace-Jessie Böhrsessie :D:D:D kterou si vždy vybavím když vidím tvůj nick...:super:D

a herečce:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...