KoudaK Odesláno 29. prosinec 2007 Odesláno 29. prosinec 2007 No jsem zvědam copak nám poví člen s nickem "Crack" Doufám,že už to tu není a že jsem to nepřehlídnul... Citovat
Crack Odesláno 29. prosinec 2007 Odesláno 29. prosinec 2007 Já to mám z dob kdy vyšla hra Age of Empiser I a všichni moji přátelé neuměli odstranovat *****,tak sem je všechny vždycky obcházel a odstranoval jim je...to ještě zavání malérem:mad: no a prostě mě tak začali nazívat,kravina no já vím Citovat
Kurt Odesláno 29. prosinec 2007 Odesláno 29. prosinec 2007 Původně zaslal: Crack Já to mám z dob kdy vyšla hra Age of Empiser I a všichni moji přátelé neuměli odstranovat *****,tak sem je všechny vždycky obcházel a odstranoval jim je...to ještě zavání malérem:mad: To máš asi tak: § 152 trestního zákona: (1) Kdo neoprávněně zasáhne do zákonem chráněných práv k autorskému dílu, uměleckému výkonu, zvukovému či zvukově obrazovému záznamu, rozhlasovému nebo televiznímu vysílání nebo databázi, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta nebo peněžitým trestem nebo propadnutím věci. Takže když se přiznáš u soudu a pak se budeš v base dobře chovat, můžeš být na příští Vánoce doma. Citovat
KoudaK Odesláno 29. prosinec 2007 Odesláno 29. prosinec 2007 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Crack Já to mám z dob kdy vyšla hra Age of Empiser I a všichni moji přátelé neuměli odstranovat *****,tak sem je všechny vždycky obcházel a odstranoval jim je...to ještě zavání malérem:mad: To máš asi tak: § 152 trestního zákona: (1) Kdo neoprávněně zasáhne do zákonem chráněných práv k autorskému dílu, uměleckému výkonu, zvukovému či zvukově obrazovému záznamu, rozhlasovému nebo televiznímu vysílání nebo databázi, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta nebo peněžitým trestem nebo propadnutím věci. Takže když se přiznáš u soudu a pak se budeš v base dobře chovat, můžeš být na příští Vánoce doma. Já bych z toho zas nědělal takovéj western... Citovat
Kurt Odesláno 29. prosinec 2007 Odesláno 29. prosinec 2007 Původně zaslal: KoudaK Já bych z toho zas nědělal takovéj western... Nějak mi to nedalo. Citovat
Crack Odesláno 29. prosinec 2007 Odesláno 29. prosinec 2007 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Crack Já to mám z dob kdy vyšla hra Age of Empiser I a všichni moji přátelé neuměli odstranovat *****,tak sem je všechny vždycky obcházel a odstranoval jim je...to ještě zavání malérem:mad: To máš asi tak: § 152 trestního zákona: (1) Kdo neoprávněně zasáhne do zákonem chráněných práv k autorskému dílu, uměleckému výkonu, zvukovému či zvukově obrazovému záznamu, rozhlasovému nebo televiznímu vysílání nebo databázi, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta nebo peněžitým trestem nebo propadnutím věci. Takže když se přiznáš u soudu a pak se budeš v base dobře chovat, můžeš být na příští Vánoce doma. Ono to platí i v tom případě když člověk příjde,cd už je sehnáno na místě a já jen zkopíruju soubor:o?Nic nesháním,nenabízím,nedodávám...? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. prosinec 2007 Odesláno 29. prosinec 2007 Původně zaslal: Crack Ono to platí i v tom případě když člověk příjde,cd už je sehnáno na místě a já jen zkopíruju soubor:o?Nic nesháním,nenabízím,nedodávám...? No tím zkopírováním jsi zasáhl do zákonem chráněných práv k autorskému dílu........................, ale u tebe je to stejně jedno, už za ten nick by tě sbalili:D:D:D:D:D:D:D:D:aut:aut Citovat
Crack Odesláno 29. prosinec 2007 Odesláno 29. prosinec 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Crack Ono to platí i v tom případě když člověk příjde,cd už je sehnáno na místě a já jen zkopíruju soubor:o?Nic nesháním,nenabízím,nedodávám...? No tím zkopírováním jsi zasáhl do zákonem chráněných práv k autorskému dílu........................, ale u tebe je to stejně jedno, už za ten nick by tě sbalili:D:D:D:D:D:D:D:D:aut:autNo jo taky už mě jednou někdo ještě na škodováckým klubu psal jestli náhodou nejsem nákej dro*ovej dealer [upravil dne 29/12/07 Crack] Citovat
Hugo Boss Odesláno 29. prosinec 2007 Odesláno 29. prosinec 2007 proč mám tuhle přezdívku .... sakra kdo se tady navoněl mým oblíbeným parfémem? :aut nevěděl jsem jak se sem regnout protože moje přezdívka tu už myslím byla, a tak sem přemýšlel a přemýšlel, a u monitoru stála ta lahvička jinak pak mě napadlo že bych to mohl změnit na 205BOSS ale bylo pozdě... ted už mě všichni znají jako Hugo Boss , jsem profláklej kde se dá... Citovat
Netopýrka Odesláno 29. prosinec 2007 Odesláno 29. prosinec 2007 Já jsem Netopýrka už deset let To jsem totiž dostala k dispozici svůj první počítač a nonstop připojení na net (DOMA, ne v práci ) Tenkrát nevídaný nadstandard... ...není divu, že jsem na NET chodila často, až to našim vadilo.... takže jsem změnila strategii a chodila v noci.... nechápu, jak jsem mohla vydržet spát tři hodiny denně :D:D ... stala jsem dle slov svých rodičů i kamarádů, kteří většinou měli net jen v práci a kvůli chatování se mnou tak museli značně ponocovat, regulérním netopýrem... Ještě jsem si nick upravila, aby pohlaví bylo zřejmé i méně chápavým obyvatelům internetu a bylo vymalováno. Netopýrka se chytla i v reálu a tak jsem prostě Netopýrka Netopka Net Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. prosinec 2007 Odesláno 29. prosinec 2007 Původně zaslal: Netopýrka Já jsem Netopýrka už deset let To jsem totiž dostala k dispozici svůj první počítač a nonstop připojení na net (DOMA, ne v práci ) Tenkrát nevídaný nadstandard... ...není divu, že jsem na NET chodila často, až to našim vadilo.... takže jsem změnila strategii a chodila v noci.... nechápu, jak jsem mohla vydržet spát tři hodiny denně :D:D ... stala jsem dle slov svých rodičů i kamarádů, kteří většinou měli net jen v práci a kvůli chatování se mnou tak museli značně ponocovat, regulérním netopýrem... Ještě jsem si nick upravila, aby pohlaví bylo zřejmé i méně chápavým obyvatelům internetu a bylo vymalováno. Netopýrka se chytla i v reálu a tak jsem prostě Netopýrka Netopka Net Tak teda tipoval bych cokoliv, ale tohle by mne ani ve snu nenapadlo:D:D:D Internetová Netopýrka:D:D:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. prosinec 2007 Odesláno 29. prosinec 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Netopýrka Já jsem Netopýrka už deset let To jsem totiž dostala k dispozici svůj první počítač a nonstop připojení na net (DOMA, ne v práci ) Tenkrát nevídaný nadstandard... ...není divu, že jsem na NET chodila často, až to našim vadilo.... takže jsem změnila strategii a chodila v noci.... nechápu, jak jsem mohla vydržet spát tři hodiny denně :D:D ... stala jsem dle slov svých rodičů i kamarádů, kteří většinou měli net jen v práci a kvůli chatování se mnou tak museli značně ponocovat, regulérním netopýrem... Ještě jsem si nick upravila, aby pohlaví bylo zřejmé i méně chápavým obyvatelům internetu a bylo vymalováno. Netopýrka se chytla i v reálu a tak jsem prostě Netopýrka Netopka Net Tak teda tipoval bych cokoliv, ale tohle by mne ani ve snu nenapadlo:D:D:D Internetová Netopýrka:D:D:D a pěkně Vostrá!!!:D:D Citovat
Marcel505 Odesláno 30. prosinec 2007 Odesláno 30. prosinec 2007 Původně zaslal: Netopýrka nechápu, jak jsem mohla vydržet spát tři hodiny denně :D:D Zbytek jsi naspala ve škole a vlaku, ne? Citovat
west Odesláno 30. prosinec 2007 Odesláno 30. prosinec 2007 WEST=značka cigaret co jsem kouřil snad 10let. WEST=momentálně i můj zaměstnavatel:D Tak proto west:super Citovat
Jessie Odesláno 30. prosinec 2007 Odesláno 30. prosinec 2007 To me zacli takhle rikat pac sem podobnej jedny kreslený hvězdě seriálu Třída číslo 402 Citovat
Marcel505 Odesláno 30. prosinec 2007 Odesláno 30. prosinec 2007 Původně zaslal: west WEST=značka cigaret co jsem kouřil snad 10let. WEST=momentálně i můj zaměstnavatel:D Tak proto west:super K tomu mě napadá docela nevhodná poznámka... [upravil dne 30/12/2007 Marcel505] Citovat
west Odesláno 30. prosinec 2007 Odesláno 30. prosinec 2007 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: west WEST=značka cigaret co jsem kouřil snad 10let. WEST=momentálně i můj zaměstnavatel:D Tak proto west:super K tomu mě napadá docela nevhodná poznámka... [upravil dne 30/12/2007 Marcel505] a jaká Citovat
KoudaK Odesláno 31. prosinec 2007 Odesláno 31. prosinec 2007 Původně zaslal: Jessie To me zacli takhle rikat pac sem podobnej jedny kreslený hvězdě seriálu Třída číslo 402 No už jsem se lek,že jsi podobnéj zpěvačce z německý skupiny Novaspace-Jessie Böhrsessie :D:D kterou si vždy vybavím když vidím tvůj nick... Citovat
BoneDaddy Odesláno 31. prosinec 2007 Odesláno 31. prosinec 2007 Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: Jessie To me zacli takhle rikat pac sem podobnej jedny kreslený hvězdě seriálu Třída číslo 402 No už jsem se lek,že jsi podobnéj zpěvačce z německý skupiny Novaspace-Jessie Böhrsessie :D:D kterou si vždy vybavím když vidím tvůj nick... a herečce:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.