Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

StibTo - jde mi o symbiozu, tedy souznění všech zúčastněných stran což by přece u myslících tvorů nemusel být až takový problém.

Příklad názorný: s Pavlíkem jsme na podzim absolvovali turistický pochod Sparťanský maraton, nějakou kratší trasu. Ta nás zavedla i do Drahaňského údolí. Šli jsme po turisticky značené pěšině z relativně prudkého krpálu a cca 100 m vedle nás vedla příjemná kroucená silnička s minimálním provozem. Najednou se za námi ozvalo \"Bacha\" a z toho krpálu se kolem nás prohnali 3 cyklisti - kdyby měli zastavit, neměli šanci. A to je přesně to, co mi vadí. Proč, pro Boha, nejeli vedle po tý silnici? A když už jeli po pěšině a riskovali, že si rozbijou ústa, proč na nás zařvali až těsně za zády? Měli jsme co dělat, abychom ten kopec sešli bez toho, abychom si sedli na p*del (byl po dešti slušně rozbahněný) a uskakovat ještě cyklistům s kterýma nepočítáš ....

Něco podobného se nám stalo i v lednu na svazích nad Břežanským údolím a podobných zážitků mám fakt hodně.

Pokud je na horách cesta upravená pro lyžaře, nelezu tam (nebo jdu vedle mimo stopu, pokud to jde), ale kam mám zalézt, abych lyžařům nepřekážel, když jdu po pěšině značené jen pro pěšáky a uhnout fakt není kam?

[upravil dne 28/2/2013 08:56 od Medvěd]

Odesláno

Koblihu - dle mého je to ekvivalent pěší nebo cykloturistiky, tzn. přesun z bodu A do bodu B s možností při tom i něco zajímavého vidět což při sjíždění jednoho kopečka 10 x za sebou jaksi nelze.

Odesláno

Už dávno není pravda , že Alpy jsou dražší než tuzemské střediska (bohužel).

Mám v blízkosti dvě střediska Bílá a Pustevny na které přes týden jezdím (celodenní 400 - 500 Kč).Když si uvědomíš , že v alpách dáš za celodenní cca 800 Kč a máš k dispozici několikanásobně víc km různých sjezdovek...

Jako mladý jsem lyžoval nejraději na \"severní\" sjezdovce na Lysé.Autobusem na Řepčonku,pěšky s výbavou nahoru cca 45min a pak celý den mezi neupravenými muldami,poté dolů a modlit se aby v autobusu bylo místo a já nemusel na zastávce čekat několik hodin na další spoj.

:xvul Jinak na Pustevnách udělali v poslední době velký kus práce , jen tak dál.

Odesláno
Koblihu - dle mého je to ekvivalent pěší nebo cykloturistiky, tzn. přesun z bodu A do bodu B s možností při tom i něco zajímavého vidět což při sjíždění jednoho kopečka 10 x za sebou jaksi nelze.

v alpach najedes za 4 hodiny lyzovani pres 100 km, kdyz se snazis, a kazdy na jinem kopci, a ver, ze ta panoramata jsou kolikrat nezapomenutelna. Bohuzel toto neni moc mozne v cechach :(

Ac jsem v mladi hodne bezkoval a vypada to, ze na pristi zimu si kupuju boty a nejaky kalhoty a zase do stopy vyrazim., Jeste sehnat ty dubiska :)

Odesláno

PAJA106 : tak ve Špindlu někde taky,ale aspoň to jelo :D

edit: bilance byla špatná,na sedačce jsem ohnul jednu hůlku a když jsem ji chtěl srovnat tak jsem ji zlomil ... 2 roky staré hůlky za cca 1.200,- Leki Orbit

tu druhou jsem pak ztratil-vypadla ze sedačky a už jsem ji nenašel :(

e4c6jdkhzfrd3ptu5vywzc99znt5tm8p.JPG

[upravil dne 3/3/13 22:37 od Gabriel 307]

Odesláno

mas mit hulky atomic stary 12 let jako ja s ergonomickou rukojeti a nic se nezlomi a neztrati :D

Odesláno

:D co nadělám,sere mě to.... kdybych se pořádně rozštípal někde na sjezdovce .... tak bych si řekl že to odnesla jenom hůlka,ale že jsem ji ohnul na sedačce a pak ji srovnával a zlomil :roll

[upravil dne 4/3/13 10:14 od Gabriel 307]

Odesláno

To já jsem na sedačce ztratil dokonce jednu lyži, Němka mi jí při nasedání přišlápla a lyše se odepla. Naštěstí mi pro ní sjeli dolů a dovezli. :) Ale vystupování byla docela legrace, neustál jsem to. :D

Odesláno

lyzovani po jedny lyzi jsme se prave ucili na lyzaku se skolou, docela nam to neslo, ale casem jsem se to fakt naucil, a je to docela sranda :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...