jofo Odesláno 26. únor 2013 Autor Odesláno 26. únor 2013 Ondra nechcem ti kazit tvoj plan, ale u tohoto auta mozes cakat cokolvek kedykolvek. A specialne ak uz bol nejaky zasah v aute. Aspon moja skusenost s autorizovanym servisom je ze zakazdym ked som tam auto nechal pre nieco tak vzdy som nasiel nieco nedotiahnute, cvaknute, chybajuce sroby, matky, srobovaky, nadstavce,..... Citovat
Budhas Odesláno 26. únor 2013 Odesláno 26. únor 2013 To je krávovina, když ti takhle začnou házet desetitisícové cifry, já bych se na autorizák z vysoka vysr*l, všichni tam jsou strašně přechytralý a howno s toho.... 22000 za kufr???? Si za 7000 kup tažný a za zbytek pořádnej vozejk a máš kufr až až Citovat
Y2K Odesláno 26. únor 2013 Odesláno 26. únor 2013 tak tak, autorizak nie je zaruka ze bude vsetko OK...zaruka bude skor straki a este usetris...takze najskor sa z toho vyspi, trocha chladnej hlavy a hor sa do riesenia problemov Citovat
Agrafik Odesláno 26. únor 2013 Odesláno 26. únor 2013 Hele chlapi, co tak ho trochu podpořit. Tohle se může stát každému z nás. Pokud to dobře opraví - motor, tak bych to neprodával, alespoň po dobu té záruky. Třeba sa ještě rozmyslíš a budeš nakonec spokojený. Koukni, co tady kluci řeší u 508. Ostatní věci jsou většinou blbosti a je jedno, jestli koupíš např. pohon kufru nový - nabídku asi máš, nebo z vrakáče. Nakonec zjistíš, že auto opravíš, prodáš se ztrátou a budoucí majitel bude jen jezdit. Medvěd: já to myslel tak, že pokud budou stát dvě auta stejně, v podobném stavu, a jedno bude mít ověřitelnou historii, tak to je to +. [upravil dne 26/2/13 19:19 od Agrafik] Citovat
Ondra26 Odesláno 26. únor 2013 Odesláno 26. únor 2013 To je krávovina, když ti takhle začnou házet desetitisícové cifry, já bych se na autorizák z vysoka vysr*l, všichni tam jsou strašně přechytralý a howno s toho.... 22000 za kufr? Si za 7000 kup tažný a za zbytek pořádnej vozejk a máš kufr až až tážný tam mám;) Citovat
jofo Odesláno 26. únor 2013 Autor Odesláno 26. únor 2013 Tak to si si dal auto len skontrolovat? Nesiel si tam preto ze auto nejde, alebo ide tak vseliako? A vysledok je to co ti povedali. Ze? Tak potom este cakaj ze sa k tomu nieco nabali. Ked pojde hlava dole, tak by som si uz dal vymenit zhavice, skontroloval vstrekovace, vymenil vodnu pumpu +rozvody,.... Citovat
straki007 Odesláno 26. únor 2013 Odesláno 26. únor 2013 D-M hlavy s rovnanim a opravou cca do 5000,- s materialem. Rozvod cca 7500,- i s remenem pro RAIL cerpadlo. A hlavne aby se ti to neopakovalo tak nech si vypnout FAP. Vse vznika diky regeneraci. Ja jsem si to taky absolvoval.:D:D Akorat ze jsem si delal vse sam. Jinak.............nadherny motor na servis:super:super:super Citovat
straki007 Odesláno 26. únor 2013 Odesláno 26. únor 2013 no hovorim...chce to strakiho :D:D:D V patek vecer mi ho privezou na demontaz predni hlavy a pak jeste budu mit v sobotu jednoho clena s timhle moturkem na rozvod a EGR a FAP.....:D:D Bude vikend motoru V6 HDi:aut:aut:aut Citovat
Přema Odesláno 26. únor 2013 Odesláno 26. únor 2013 no hovorim...chce to strakiho :D:D:D a pak jeste budu mit v sobotu jednoho clena s timhle moturkem na rozvod a EGR a FAP.....:D:D Kdo to bude?:D:D:D:D:D:D:papa Citovat
Marcel00 Odesláno 26. únor 2013 Odesláno 26. únor 2013 Aby strakos stihol pripomienky do vikendu poslat k svojej novinke ktoru pre vsetkych pripravuje... Citovat
Marcel00 Odesláno 26. únor 2013 Odesláno 26. únor 2013 Tebe to nepoviem, lebo to vykvakas na fore... Citovat
straki007 Odesláno 26. únor 2013 Odesláno 26. únor 2013 Ne Tomasi. Bude C5 Tourer :aut:aut Ano Premu se konecne dockam v sobotu. EDIT: Ale chysta se jina novinka. Jen si najit cas na to,,,,,,to je pruser nejvetsi. [upravil dne 26/2/13 21:49 od straki007] Citovat
Marcel00 Odesláno 26. únor 2013 Odesláno 26. únor 2013 Hele, koukej makat to zpriominkovat... Sa tu na fore zasivas... Citovat
Y2K Odesláno 26. únor 2013 Odesláno 26. únor 2013 Ne Tomasi. Bude C5 Tourer :aut:aut fiuuu....tak to uz sa tesim ked prides na tom Citovat
Ondra26 Odesláno 26. únor 2013 Odesláno 26. únor 2013 jeste dotaz,pak tu sou veci ktere si chci menit sám a nejlevnejsi kotouce+desticky, dopředu i dozadu 7690,-nevíte nekdo jeslti by to neslo sehnat levneji? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.