Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ondra nechcem ti kazit tvoj plan, ale u tohoto auta mozes cakat cokolvek kedykolvek. A specialne ak uz bol nejaky zasah v aute.

Aspon moja skusenost s autorizovanym servisom je ze zakazdym ked som tam auto nechal pre nieco tak vzdy som nasiel nieco nedotiahnute, cvaknute, chybajuce sroby, matky, srobovaky, nadstavce,.....:D

Odesláno

To je krávovina, když ti takhle začnou házet desetitisícové cifry, já bych se na autorizák z vysoka vysr*l, všichni tam jsou strašně přechytralý a howno s toho.... 22000 za kufr???? Si za 7000 kup tažný a za zbytek pořádnej vozejk a máš kufr až až :D

Odesláno

tak tak, autorizak nie je zaruka ze bude vsetko OK...zaruka bude skor straki ;)

a este usetris...takze najskor sa z toho vyspi, trocha chladnej hlavy a hor sa do riesenia problemov :papa

Odesláno

Hele chlapi, co tak ho trochu podpořit. Tohle se může stát každému z nás. Pokud to dobře opraví - motor, tak bych to neprodával, alespoň po dobu té záruky. Třeba sa ještě rozmyslíš a budeš nakonec spokojený. Koukni, co tady kluci řeší u 508.

Ostatní věci jsou většinou blbosti a je jedno, jestli koupíš např. pohon kufru nový - nabídku asi máš, nebo z vrakáče.

Nakonec zjistíš, že auto opravíš, prodáš se ztrátou a budoucí majitel bude jen jezdit.

Medvěd: já to myslel tak, že pokud budou stát dvě auta stejně, v podobném stavu, a jedno bude mít ověřitelnou historii, tak to je to +.

[upravil dne 26/2/13 19:19 od Agrafik]

Odesláno
To je krávovina, když ti takhle začnou házet desetitisícové cifry, já bych se na autorizák z vysoka vysr*l, všichni tam jsou strašně přechytralý a howno s toho.... 22000 za kufr? Si za 7000 kup tažný a za zbytek pořádnej vozejk a máš kufr až až :D

tážný tam mám;)

Odesláno

Tak to si si dal auto len skontrolovat? Nesiel si tam preto ze auto nejde, alebo ide tak vseliako?

A vysledok je to co ti povedali. Ze?

Tak potom este cakaj ze sa k tomu nieco nabali. Ked pojde hlava dole, tak by som si uz dal vymenit zhavice, skontroloval vstrekovace, vymenil vodnu pumpu +rozvody,....

Odesláno

D-M hlavy s rovnanim a opravou cca do 5000,- s materialem.

Rozvod cca 7500,- i s remenem pro RAIL cerpadlo.

A hlavne aby se ti to neopakovalo tak nech si vypnout FAP.

Vse vznika diky regeneraci.

Ja jsem si to taky absolvoval.:D:D:D

Akorat ze jsem si delal vse sam.

Jinak.............nadherny motor na servis:super:super:super

Odesláno
no hovorim...chce to strakiho :D

:D:D:D:D

V patek vecer mi ho privezou na demontaz predni hlavy a pak jeste budu mit v sobotu jednoho clena s timhle moturkem na rozvod a EGR a FAP.....:D:D:D

Bude vikend motoru V6 HDi:aut:aut:aut

Odesláno

Ne Tomasi.

Bude C5 Tourer :aut:aut:aut

Ano Premu se konecne dockam v sobotu.

EDIT: Ale chysta se jina novinka.

Jen si najit cas na to,,,,,,to je pruser nejvetsi.

[upravil dne 26/2/13 21:49 od straki007]

Odesláno

jeste dotaz,pak tu sou veci ktere si chci menit sám a nejlevnejsi kotouce+desticky, dopředu i dozadu 7690,-nevíte nekdo jeslti by to neslo sehnat levneji?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...