Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dnes jsem se dostal opet po case k jedne veci kterou jsem nemel chut delat.

Jde o predelani stropni lampicky za led modul/konkretne 48led panel.

Cena je vic nez prizniva cca 3dolace jsou tam i redukce = bezproblemove pripojeni.

Jedina uprava spociva ve vybrouseni mezery v lampicce kterou nasuneme led panel na kterem nejdrive seskrabneme penovou samolepku.

Zkusil jsem to na starem provedeni lampicky ale myslim ze to pujde i do noveho provedeni.

Prikladam nejake foto myslim ze bez dalsiho komentare to bude Ok.

Provedeni je spis jen pokus = hotove za 5min.

Sviti to slusne :papa

post-36106-14109629575771_thumb.jpg

Odesláno

JJ ja to puvodne \"bastlil\" do motoraku a 5 dveri ale nejak neni stale cas.

Me stala asi 2,09 tak ze top cena.

Az budu dale pridam foto - ale ... :D:(

Odesláno

Tak tady je slibene ....

Pro me \"zajimave\" zjisteni ;) stara a nova stropni lampicka ma jiny konektor :D

Tedy nejsou zamene bez predelani ele.instalace.

Puvodni osvetleni

post-36106-14109629593095_thumb.jpg

Odesláno

Pro ChouLu:Ja to puvodne delal do motoraku/desticka s 48led/ viz jine vlakno pripadne do 5 dveri kufru.

Toto vzniklo jen cistou nahodou kdy me misto panelu do stropu prisel vice mene srot tak se zuzitkoval takto ;)

Odesláno

ja jsem chtel davat diodove zarovicky do 406, ale problem byl ze ta lampicka je delana tak ze pri otevreni dveri ma opacnou polaritu nez pri manualnim zapnuti lapicky. A me vadilo ze si ji nemuzu na diode rozsvitit. Ted v ibize mam 16 kousku diod 5050 SMD ve stropni lapicce a 46 kousku 1210 SMD v kastliku spolujezdce

[upravil dne 22/2/13 21:27 od Vítek1]

Odesláno
ja jsem chtel davat diodove zarovicky do 406, ale problem byl ze ta lampicka je delana tak ze pri otevreni dveri ma opacnou polaritu nez pri manualnim zapnuti lapicky. A me vadilo ze si ji nemuzu na diode rozsvitit. Ted v ibize mam 16 kousku diod 5050 SMD ve stropni lapicce a 46 kousku 1210 SMD v kastliku spolujezdce

[upravil dne 22/2/13 21:27 od Vítek1]

To by se dalo řešit v pohodě greatzovým můstkem.. ubytek napětí je za můstkem cca 1.2-1.4V a zatížitelnost 1A pro malé můstky by ti bohatě stačili a můžeš do toho pak rvát napětí z obouch stran a můstek si to sežere a bude ti to svítit :)

http://www.gme.cz/usmernovaci-mustky-jednofazove/b250c1500-p227-004/

3Kč, 1A, ubytek 1V :) ideální

[upravil dne 22/2/13 22:43 od ChouLu]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...