MilanF1 Odesláno 22. květen 2013 Autor Odesláno 22. květen 2013 Joser: To je na tobě, pokud bude řádnou členkou, určitě ušetří, na tomto srazu obzvláště. Citovat
Joser Odesláno 23. květen 2013 Odesláno 23. květen 2013 Holahou tak jsem se po 27.letech konečně rozhoupal a na sraz dorazím , teď už jenom přemluvit ženu aby jela se mnou a dořešit řádný rodinný členství. Citovat
Joser Odesláno 23. květen 2013 Odesláno 23. květen 2013 Tak na 100% jedeme celá family (já, žena a pes) Moje drahá polovička pojede jako neřád. Akorát přijedeme až v sobotu ráno, musíme ráno zaopatřit hospodářství. Už se těšíme na bomba víkend. Jaký jsi objednal počasí Milane? Citovat
Goldinka Odesláno 23. květen 2013 Odesláno 23. květen 2013 Tak moje účast je nakonec ohrožena prozatím z finančních důvodů... :( Citovat
pterson Odesláno 26. květen 2013 Odesláno 26. květen 2013 jel bych, ale bohuzel nemuzu pac jsou uz v tomto obdobi chmele:( snad priste:) Citovat
Marcel505 Odesláno 26. květen 2013 Odesláno 26. květen 2013 Tak moje účast je nakonec ohrožena prozatím z finančních důvodů... :( To snad ne... Moje směnami v práci, a taky se to pokusím nějak obejít. Zkus to taky. Citovat
Berry86 Odesláno 12. červen 2013 Odesláno 12. červen 2013 Milane, nejspis taky dorazime a tentokrat snad i absolvujeme cely sraz, porgram vypada paradne, uz se tesime PS napisu nebo zavolam ohledne tricek a pripadne bych je u Tebe vyzvednul, kdyz by to slo, diky [Edited on 12/6/13 10:00 by Berry86] Citovat
lukaro Odesláno 12. červen 2013 Odesláno 12. červen 2013 Tohle by mohlo být super pokud by mi to vyšlo, rád bych jel.. Citovat
MilanF1 Odesláno 12. červen 2013 Autor Odesláno 12. červen 2013 Berry86: Přihlášení se provádí na hlavní straně klubu http://www.peugeot-club.com/index.php?co=novinky/clanek.php&id=466 Požaduji ještě zaslání excelové tabulky (je v tom článku). V ní je i možnost objednávky triček. Primárně se počítá s tím, že trička budou rozdávána na srazu po příjezdu do kempu (pátek, případně sobota). Nemám nic proti, aby sis jej vyzvedl dříve, ale počítej s tím, že je dám dělat vcelku na poslední chvíli, tudíž já je v ruce budu mít jen pár dní před srazem. Citovat
Goldinka Odesláno 13. červen 2013 Odesláno 13. červen 2013 Tak jestli situace dovolí, tak pojedu. Jestli ne, bude pro mne přednější zůstat doma. Nicméně, když se podaří jet, potřebovala bych se pak s někým ochotným a milým dohodnout na odvozu (z Prahy) jak v pátek, tak v neděli... edit: xls soubor - typ ubytování zvíře? (chápu jak je to myšleno, ale je to ftipný ) No a stan - jak poznam malý a velký stan? Třeba já potřebuju velkej stan, ale nevim jestli je považovaný za velký stan na srazu (vim vim, hloupý dotazy...) Jo a ještě co je OPV? Když nemám auto - mám vybrat Ostatní? Kam napsat zvíře, pokud ho budu brát - v excelu neřešit stan a vepsat zvíře? Nebo opačně? [upravil dne 13/6/13 21:56 od Goldinka] Citovat
MilanF1 Odesláno 13. červen 2013 Autor Odesláno 13. červen 2013 Goldinko: Zvíře je tam ze dvou důvodů. 1. platí se z něj poplatek, 2. chci vědět, kolik zvířat tam bude (možná to bude zajímat i majitele kempu). Za malý stan považuji takový, ve kterém budou spát maximálně 2 dospělí a 1 dítě. Neřeším celkovou plochu stanu, ale počet osob v něm. OPV = Orientačně poznávací výlet = \"Orientační závod\" ... proč v uvozovkách? Protože to závod není. Když nemáš auto, nevyplňovat tuto kolonku \"Přijedu vozem\". Tu potřebuji kvůli řazení dle modelů. Zvíře se uvádí na samostatném řádku - vyplnit \"neřád\" a poté \"zvíře\", samozřejmě dny ubytování. Je důležité, aby bylo zřejmé, že se jedná o zvíře a zároven na konci řádku vyšla částka 60 Kč (případně 30 Kč za jeden den). Citovat
Fuller Odesláno 13. červen 2013 Odesláno 13. červen 2013 Vůbec netušim, jak to bude s penězma, potažmo s prací, jelikož za poslední půlrok to byly 4 práce a každá jiná. Ale rád bych jel, loňský Kokořín byl super. Případně jestli pojedu, budu mít 3-4 místa v autě, kdyby někdo z Prahy chtěl. Citovat
Rejty Odesláno 14. červen 2013 Odesláno 14. červen 2013 Kdo do Valdické brány vstoupí, už nevystoupí mno uvidíme ale letos asi ne...23. mame svatbu:d Citovat
Jarda.kk Odesláno 16. červen 2013 Odesláno 16. červen 2013 Taky plánujeme dorazit,bude to náš první sraz tak se těšíme.Jen nevim jak do tabulky vyplnit manželku s dítětem:myslim pomůže někdo pls Citovat
MilanF1 Odesláno 16. červen 2013 Autor Odesláno 16. červen 2013 Jarda.kk: Každý řádek je jedna osoba. Do prvního napiš sebe, do druhého manželku a do třetího dítě. Může to vypadat například takto (záleží na typu ubytování): http://nd06.jxs.cz/307/612/1451190c2f_93557645_o2.jpg Citovat
Luciferka Odesláno 17. červen 2013 Odesláno 17. červen 2013 taky se už moc těšim, loni to bylo super. Bere letos někdo gril? Citovat
Jacobsoon Odesláno 25. červen 2013 Odesláno 25. červen 2013 doufam ze vyjde pocasi na stazenou strechu, kdyz mi do toho nic zavaznyho nevleze pojedu, doufam ze letos bude vice kabrioletaku Citovat
Mildík Odesláno 27. červen 2013 Odesláno 27. červen 2013 To Goldinka: Napiš mi, a, domluvíme se. Peníze nejsou problém, spaní si vymysli sama, myslim, že, spát v autě se mnou by se Ti nechtělo Ale proti gustu ..... Budu rád když pojedete (s pejskem), ale, je to jen na Vás. Export and import je samozřejmostí :roker:roker Citovat
Garfield Odesláno 28. červen 2013 Odesláno 28. červen 2013 doufam ze vyjde pocasi na stazenou strechu, kdyz mi do toho nic zavaznyho nevleze pojedu, doufam ze letos bude vice kabrioletaku Jo jo, cabria 306 budou minimálně dvě - tvoje červené a moje modré Nechceš s námi s Cabrio clubem ještě před Kněžnicí projet Evropu? 3.08. – 10.08.2013. Cabrio Point se to jmenuje, a loni to bylo super www.kabriolety.com Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.