Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no asi nebudes sam, vzhledem k tomu ve ve standardnim vzoru 101 odpovidam 3XL, tak ve vzoru 129 je to 2XL (jen je o 2 cm kratsi), takze pokud pojedem (to jeste 100% nevime), tak na mne asi vzor 129 a radsi i 3XL (mam radsi volnejsi)

Odesláno

Pokud se nevejdete do XXL Classic 160, budete mít Basic 160g, také má kulatý výstřih. Barva bude stejná, rozdíly ve střihu jsou podle mě zanedbatelné.

Odesláno

mám dotaz na dámské triko:

- předpokládám, že i na dámském bude stejný potisk jako na pánském?

- ehm...nechci vypadat jako nějaká vybíravka, ale ta sv.modrá je nějaký vyblitá, velebnosti :( nemohlo by se to zaměnit třeba za neutrální bílou, černou popř. za červenou, prosím prosím, smutně koukám? :aut:mad:

Jinak ChouLu - super :super

Odesláno

Potisk budou mít všichni stejný, i na dětských tričkách. Dokonce i velikost potisku bude stejná, abychom udrželi cenu co nejníže.

Světle modrá se nelíbí? Bohužel tmavě modrá není možná u tohoto typu trička. Koukni sem: http://www.adler.info/CZ/CZ/eshop/tricka_tricka/damska-ladies/tricko-damske-pure-150/122/ a přidej na kontrastu monitoru :D Výjimečně, ale opravdu hodně výjimečně jsem ochoten jednotlivcům poskytnout jinou barvu trička, ale jedině takovou, na kterou je možný bílý potisk.

Nebo: Pokud některým dámám stačí unisex tričko Classic 160 v královsky modré barvě, není problém takové objednat (nutné mě o tom informovat).

Guest Scratch
Odesláno

ja doporucuju pro zeny jinou vec, adela mela od nas z klubu (to jsem jeste hraval baseball za pankáče) bile tilko s raminkama, a mezi prsama mela modyho pankáče. Bohužel, jsem ani po pěti letech nestihl udělat foto zapředu, ale vypadá to super :D

[upravil dne 25/2/2013 00:42 od Scratch]

Guest Scratch
Odesláno

ale prd, to byl modrej punkáč, když jsi se válel po adele a jel modraskem, tak jsi byl spise zelenej :D

tak jsem to evidentne stihnul, ale je to z kamery :D

post-5813-14109629621025_thumb.jpg

[upravil dne 25/2/2013 00:40 od Scratch]

• O 3 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Klucí já se omlouvám, ale mám toho stále moc... snažím se kreslit po večerech jen co to jde.. vidím to ještě tak týden, když mi do toho něco nevlítne :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...