Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co říkáte na 407 SW 2.0 HDI v automatu?

Recommended Posts

Odesláno

Tak 407 je doma, už jen vyřídim papíry a naházim sem pár fotek, ať se taky pokocháte:mrk Jen ještě přemýšlim, na 406 nebylo havarijko, což teda u novýho mazla nebudem riskovat, pár věcí jsem si už přečetla, ale z vlastních zkušeností, co si dáváte do pojistek? A u koho? Jediný co vim je, že chci pojistit čelní sklo, protože fakt se mi nechce cálovat tu výlohu co to auto má:D

Odesláno

Mám Tandem od Kooperativy a zatím docela spokojenost při řešení problému ( celkem 2krát ), ale teď koukám, že mám o cca 300Kč větší roční pojistku oproti loňsku. . . . no dobře :/

Pojistka obsahuje:

- škody způsobené na zdraví či v případě usmrcení jiných osob až do výše 54 milionů Kč na každého zraněného/usmrceného

- pro škody na majetku (věcná škoda) včetně ušlého zisku poškozeného až do výše 35 milionů Kč

V případě havárie vozu máte na území ČR zajištěny tyto asistenční služby:

- odtah nepojízdného vozidla do 50 km zdarma

- bezplatné uskladnění nepojízdného vozu do 10 dnů

V případě havárie nebo poruchy vozu máte mimo území ČR zajištěny tyto asistenční služby:

- odtah do 50 km, resp. do ceny 120 eur zdarma pro osobní vozidla atd. . . . . .

Mám v tom i doplňkové připojištění předního okna.

Odesláno

Upřímně řečeno, zařizoval to mladej a já mám hovno přehled, ale cca čtyřku za rok u Kooperativy. Ale bojim se toho, že pojistim kroupy a srazim kance:D

Odesláno

Urcite to nech pojistit. Me za posledni rok vyplatili skoro 70000,-kč a ted platim havarku s all cca 2200kč 5% spoluucast to jsou jednoduche pocty mam super pojistovaka a jeste se nikdo nedostal pod jeho ceny. Ted na Ibizu platim pov s celnim sklem + havarku kolem 5000kč na 406 jsem mel 7000,- a kdyz jsem to nechaval vypocitat u jinych tak to bylo min o 2000kč drazsi.

[upravil dne 28/2/13 10:38 od Vítek1]

Odesláno

Jako sere mě, že čumim na net a oni tam maj kulový. Jen sjednete si, zavolejte si. Jak si to mam asi porovnat, když nic nevim a vážně nikam volat a ni to oběhávat jak dement nebudu... A někam pořád cpát svoje údaje? No tak to mě ani nehne. Jako jestli mi Kooperativa nabídne něco slušnýho, tak to asi vezmu... Kolik je tak standard platit havarijko ročně?

Odesláno

v životě bych nevyjel s autem z baráku, pokud bych neměl POV a HAV all risk s minimální spoluúčastí a sklo.... je to věc, která \"nestojí moc\" oproti tomu, co nám může přinýst...!

Odesláno

Hmm, jenže z tvých úst to zní jako od agenta s teplou vodou. Měl jsem jen povinný ručení (pravda na vyšší plnění kvůli cestám do zahraničí) ale havarijku a pojištěný sklo jsem nikdy nepotřeboval, asi šťastnej řidič, co?

Odesláno

No já bych to s tou HAV taky moc nepřeháněl :) Když je nějaká slušná nabídka, tak možná, ale 508 je první auto, které je pojištěné HAV a nemyslím si, že bych o moc přišel ... :) Pravda, 406 mi rozbil kamarád, když měla zůstatkovou hodnotu tak 40tis .. z čehož by mi dali tak 20? hm, kdybych měl 406 a 407 pojištěné, tak by to bylo na pojisném bezpečně víc, takže výsledek mínus .. taky věřím trošku ve štěstí a možná taky proto, že si určitý risk můžu dovolit ..

Myslím si, že pojišťovat HAV auto starší 6ti let nebo ceny menší než 150tis je nesmysl, pokud ho teda pravidelně 2x do roka nerozflákám :)

Nicméně já si auta kupuju proto, abych s nimi jezdil, ne abych s nimi boural ..;)

[upravil dne 28/2/13 19:40 od hawkey]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...