Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
MotoMoto: oceňuji Tvoje odhodlání, ale je to boj s větrnými mlýny :) Je třeba si uvědomit, že žijeme ve státě, kde průměrný občan si vezme půjčku od providentu, na jeden den doplatí kontokorent, pak peníze opět vybere a koupí za ně plasmovou televizi a dovolenou lepší než má soused, vyhulí krabku cigaret, naleje do sebe 4 pivánka za den, vsadí sportku, aby pak šel demonstrovat na náměstí, že 30Kč za návštěvu doktora je moc peněz a neví, kde na ně má brát ... :)

Naše děti budou zase pobláznění levičáci .. až děti jejich dětí se snad naučí žít v tržní ekonomice a demokracii :)

Tobě se snad zdá normální platit ještě ,že jdeš k lékaři nějaký manipulační poplatek,když na soc/zdrav pojištění odvedu z výplaty nemalé částky. A to si mysím,že zase málo nevydělávám,ale proč jim to dávat,že?

Odesláno

moto moto.

Hlavne ze buzerujes tady vsechny kolem dokola a v podpisu mas skodu forman a dalsi nadhery ekologicke.

Proste se s tim musis smirit ze lidi si to nechaji vymlatit upravit a treba provrtat i vyfuk jen aby usetrili.

Kdyz jsi takovy zastance tak udelej nadaci a jdi do toho aby jsi to lidem platil.......

tak jak s politikou nic neudelas tak nic neudelas s timhle.

Porad jste tady jak papousci.

Jen prijde tem FAP a hned jste u toho blbeho dohadovani.

[upravil dne 13/2/13 08:09 od straki007]

Odesláno

Ja ti poviem preco...

Lebo niesi moderator fora a tak si tu robi kazdy co chce... Ked nim budes, tak sa ta budu bat, lebo

kazdy by od teba za toto dostal BAN a hned by bol lock. :D

S tym motomotovym formanom si zabil :D

[upravil dne 13/2/13 08:10 od Marcel00]

Odesláno

straki007: Pokud si to přečteč pořádně tak to je historie mého vozového parku a pokud vím tak i ten Forman už měl katalyzátor a byl na benzín. A také jsem neměl snahu ho vykuchat. Pokud by v té dávné době byly vozy ekologičtější tak bych byl jejich zastáncem.

Tebe chápu, ty jsi z toho živ, ale ty co raději utrácejí za píč..viny na místo toho aby si nechali opravit motor, ty nechápu. Skoro v každém vlákně, ale nejen tady, je vždy dobrá rada. Vykuchat a zaslepit. Nejen FAP ale i třeba EGR, čidlo podtlaku a podobně. Proč myslíte že si výrobce zvyšuje cenu, kdyby to tam nebylo potřeba. Snížit cenu vozu nepřidáním určité součástky třeba v hodnotě 10 dolarů je zvýšení zisku při milionu vozů snadno spočítatelný a naopak.

Odesláno

Nechte to proste tak.

Porad budou dve strany co se tyce fap.

Nekdo to chce jiny ne.

Porad kdyz ke mne nekdo prijde tak mu samozrejme davam moznost vyberu.

Zjisti se cena vymeny fap.

reknu vam ze mam x lidi kteri si to nechali vymenit.......:mrk

Odesláno

Proč alibista? Kdyby nebylo poižadavku, nebylo by potřeba to dělat. Nemohu odsuzovat někoho kdo plní přání svých zákazníků. Ten jen plní zadání a pokud to zadání neodporuje zákonům tak mi nepřísluší kritika.

Až to bude jinak budu kritizovat i to.

Stačilo by ale kdyby to nikdo nechtěl. A dobrý opravář je schopný i vysvětlit co je lepší.

Tam si tedy nejsem úplně jistý kdy vyhrává ekologie nad ziskovostí zakázky.

Tedy zdravý rozum. Ale to nechám na každém z nás.

Odesláno
priblizne 300€ to bude. Je to firma www.profituning.sk v LH.

Cena hodně vysoká,já to mám i odbržděné po chipu a i tak jsem pod půlkou co Ti bylo nabídnuto.

Odesláno

Já jsem na to fakturu i záruku dostal, dokonce je tam uvedeno, že v případě jakéhokoli problému, dají vše do původního stavu. Protože fapoff není jen odstranění samotného filtru, ale i upravení dat v řídící jednotce. Legální to údajně není. Nicméně na STK a Emisích projde bez problémů a u mě osobně nikdo bez toho abych ho o tom informoval ani nepoznal, že Fap nemám, obal ti zůstane na výfuku, jen se vybere ten vnitřek. Vše je již popsáno v nějakém vláknu o Fap;)

Odesláno
Idu mi zrusit FAP filter. Mechanicky aj softwareovo. Ak priplatim 50€ tak mi aj nacipuju z 94kW na 112kW. Mam si dat aj nacipovat? Alebo nie? co odporucate?

Tak abys to měl k věci. Pokud Ti FAP funguje, tak s tím nic nedělej. Pokud je KO, tak se rozhodni, jestli ho je potřeba zrušit, nebo koupit nový. Já jezdím převážně po městě, takže volba byla bohužel jasná. V zimě při městských jízdách se nedokáže zregenerovat a abych čekal vždy na noc až nebude provoz abych ho zregeneroval (nemám poblíž dálnici ani rovnou silnici), tak to fakt ne. Jinak bych ho koupil nový. Čipovat bych to nedával, taky jsem si to nedal, rád bych aby mi to ještě nějakou chvíli vydrželo, větší výkon znamená větší zátěž pro celé auto (motor, převodovka, spojka ....) a mně těch 94 kW stačí. Doufám, že toto budeš považovat za odpověď na Tvou otázku :)

Odesláno

Kdyby pohledal a ne se hned rozčiloval,tak tu vše je a toho malého chipu se nemusí bát,pokud to bude uděláno rozumně. Vždyt z toho motoru vychází i biturbo verze a tam je to sakra vejš.

Odesláno

Doporučím ti neptat se ostatních co máš dělat, ale sám si odpovědět, co od toho auta čekáš a zda ti vyhovuje současný stav.

Pokud ti přijde 94kW málo tak si to nachipuj, pokud ti to stačí tak do toho nehrabej. Čím více kW a hlavně Nm tím nižší životnost některých dílů.

Odesláno

Milan+: je to brutální :xvul ale ptal ses, tak velmi krátce odpovím ;) Ano, přijde mi to normální a dokonce mi to přijde správné, už jenom proto, aby si lidé uvědomili, že nic, tím spíš ne zdravotnictví, není zadarmo (ani když platíme zdravotní pojištění). Fakt je, že si spousta lidí chodí k doktoru popovídat, prášky se zásobí jak na 3tí světovou, aby je za půl roku vyhodili atd.. já když jdu k doktorovi, a není mi dobře, tak těch 30Kč klidně dám a nemám s tím problém. Je to regulační poplatek a já věřím, že alespoň trošku reguluje ;)

A abych nebyl úplně offtopic, co se týká EGRoff, FAPoff a podobných ne úplně košér úprav aut, pak tomu pomůže jen významně přísnější limity emisí. Až tyhle auta nebudou procházet emisemi, pak se to přestane dělat .. až bude stáčení kilometrů trestné, tak se to taky nebude tolik dělat.. nezmizí to, ale už z toho nebude lidový kolorit :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...