Michael coupé Odesláno 11. únor 2013 Autor Odesláno 11. únor 2013 no to sice ano, ale porad lepsi nez kolo. Ale jak pise Michael, kdyz ma moznost jet metrem?? Tak nechapu pak smysl dotazu? do prace 30km na metro asi 5 km Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 no, ja tam jezdim standardne 130 a u radaru vzdy poctive 80 a jezdim takhle 4 roky a nic Citovat
Michael coupé Odesláno 11. únor 2013 Autor Odesláno 11. únor 2013 Ani já - ale u tohoto uživatele se mi to stává vcelku pravidelně... pokud mas nejaky problem semnou , muzeme to probrat po SZ ja ti do prispevku taky nepisu co si o tobe myslim,diky a jestli nemas neco k tematu,tak proc to komentujes Citovat
Michael coupé Odesláno 11. únor 2013 Autor Odesláno 11. únor 2013 no, ja tam jezdim standardne 130 a u radaru vzdy poctive 80 a jezdim takhle 4 roky a nic jemu to prislo vse najednou a vetsinou projeti oranzova - cervena 2x rychlost o par km atd ... nevim treba v usti je jedna ulice,kde se da vybodovat behem jednoho projeti celkem hrave a to i v Praze no kazdopadne se rozhodl pro kolobezku crosco od Artinex CZ s. r. o. ted jen resi jestli je mozne si to nekde osahat , aby vedel jestli je to ok . Citovat
Kurt Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 pokud mas nejaky problem semnou , muzeme to probrat po SZ ja ti do prispevku taky nepisu co si o tobe myslim,diky a jestli nemas neco k tematu,tak proc to komentujes Já ti přece nepíšu, co si o tobě myslím. Kde jsi to četl? Já jen píšu, že často nechápu smysl tvých dotazů - a za tím si stojím. Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 se omlouvam za offtopic, ale vidim to jako kurt, to nemelo byt nic proti tobe Michaeli, jen ta kolobezka na 30 km denne nebude podle me stavena a casem dotycny sam pozna, jak to na ni je nebezpecne v ramci celeho provozu, jsi motorkar, tak snad znas Citovat
Michael coupé Odesláno 11. únor 2013 Autor Odesláno 11. únor 2013 pokud mas nejaky problem semnou , muzeme to probrat po SZ ja ti do prispevku taky nepisu co si o tobe myslim,diky a jestli nemas neco k tematu,tak proc to komentujes Já ti přece nepíšu, co si o tobě myslím. Kde jsi to četl? Já jen píšu, že často nechápu smysl tvých dotazů - a za tím si stojím. a co nechapes na dotazu prisel o rp a resi jak se dostavat do prace nebo na metro a ma v hlave motokolobezku , mate jine navrhy ? Celkem jasna otazka , proc se mi dva musime porad dohadovat .... neresto tohle tema je o necem jinem Citovat
Michael coupé Odesláno 11. únor 2013 Autor Odesláno 11. únor 2013 jo ,ja se jen ptam ,ze nad tim premysli ,tak jaky nevhodnejsi zpusob dopravy zvolit :-D po poslednim padu ,je motorka v garazi nekoho jineho at si taky uzije :-) Citovat
Kurt Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 Fakt máš pocit, že se \"pořád dohadujeme\"? Já ho nemám. Co na tom dotazu nechápu? Prakticky totéž, co Scratch. Proč řeší nějakej samohyb, když ho pak chce tahat metrem a proč tedy nepoužije toho krtka rovnou. Možná, že kdybys rovnou napsal, jak se to s těma vzdálenostma má (jak jsi napsal až v 13:57), nemuselo tady k téhle zbytečné konfrontaci dojít. Citovat
Michael coupé Odesláno 11. únor 2013 Autor Odesláno 11. únor 2013 oki , no resi to hlavne na to leto a pak bude doufat,ze na pulku mu to vratej , je teda fakt ,ze me by me ta motokolobezka taky lakala ,ale na cestu v lete na koupaliste z koupalste nebo do kramu max [upravil dne 11/2/13 14:29 od Michael coupé] Citovat
barenst Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 dobre boty , nebo koleckove brusle jinak souhlas s kurtem Citovat
Rebik Odesláno 12. únor 2013 Odesláno 12. únor 2013 K tomu vybodování - nebyl bych až tak úplně odsuzující. Dnes, když jsou třeba v Praze stabilní radary na každém kroku a často velice diskutabilně umístěné (měřící rychlost na rychlostních komunikacích apod.) se může velice snadno stát, že člověka blejsknou a než je předvolán k řešení přestupku, najednou mají MPci soubor fotek za klidně půlroční období (a to člověk nemusí jezdit jako prase, stačí jet třeba po jižní spojce místo 80 ti 90). Pak stačí, aby řidič neznal výmluvy, ale přiznal, že auto na fotkách fakticky řídil a z řidiče s čistým kontem se rázem může stát řidič vybodovaný. Přiznávám, že to je věc, která mi na boďáku opravdu vadí. P.S. Co se kamaráda autora vlákna týče, pokud může do práce jezdit metrem asi dojíždění na motobrndě nebude úplně nutné [upravil dne 11/2/2013 10:56 od Medvěd] A neplatí náhodou, že můžeš dostat za jeden opakující se přestupek při projednání jen jeden trest? Citovat
Neon Odesláno 12. únor 2013 Odesláno 12. únor 2013 Rebik: z vlastní zkušenosti tvrdím, že bohužel ne ... Jel jsem kdysi 3x na spojce o nějakých 12-14km rychleji a šup - dostal jsem 6 bodů (3x2) - pokutu jsem zapltil jednu naráz za všechny najednou i s parkováním ... Naopak snad za 4x se opakující i menší prohřešek Ti můžou papíry vzít i bez vybodování (co mi kdysi říkali na MP, kde jsem to řešil) Citovat
Guest StibTo Odesláno 12. únor 2013 Odesláno 12. únor 2013 K tomu vybodování - nebyl bych až tak úplně odsuzující. Dnes, když jsou třeba v Praze stabilní radary na každém kroku a často velice diskutabilně umístěné (měřící rychlost na rychlostních komunikacích apod.) se může velice snadno stát, že člověka blejsknou a než je předvolán k řešení přestupku, najednou mají MPci soubor fotek za klidně půlroční období (a to člověk nemusí jezdit jako prase, stačí jet třeba po jižní spojce místo 80 ti 90). Pak stačí, aby řidič neznal výmluvy, ale přiznal, že auto na fotkách fakticky řídil a z řidiče s čistým kontem se rázem může stát řidič vybodovaný. Přiznávám, že to je věc, která mi na boďáku opravdu vadí. Hura, aspon nekdo to takhle napsal. Ono je strasne pekny a snadny napsat \"jezdil jako picus, ma, co si zaslouzil\" nicmene ja jsem v letech 2010-2011 prisel postupne o 10 bodu z celkovych 12cti a velky prohresek tam byl jen 1 - projeti krizovatky na cervenou. Zbytek byly male napr. \"prekroceni rychl.v obci pod 20kmh\" apod. Podotykam, ze ta krizovatka (aniz by to skoncilo neci smrti, zranenim ci jen pomackanymi plechy !) je za 5 slovy pet bodu, proti tomu si postavme napriklad autohavarii se smrtelnym zranenim za 7 bodu, tedy rozdil pouze 2 body. To je to, co zase na tomhle systemu vadi me. Citovat
Medvěd Odesláno 12. únor 2013 Odesláno 12. únor 2013 Právě Neonův konkrétní případ mám stále v paměti byť je to už několik let Citovat
Guest StibTo Odesláno 12. únor 2013 Odesláno 12. únor 2013 At nepisu jen off topic - Michael Coupe : A co kdyby si kolega na ten pulrok domluvil nejakou spolujizdu za uplatek (nekdo z okoli bydliste co jezdi stejnym smerem ?) a za pul roku muze o papiry pozadat Citovat
Michael coupé Odesláno 12. únor 2013 Autor Odesláno 12. únor 2013 jindy v taqky jsem mu to navrhoval,jenze jezdi nepravidelne , to nechce , on dela na zl a jednou jede do prace v 7 jindy v 11 , tak chtel neco cim se dopravit bud do prace nebo do metra a aby ho s tim z tohho metra nevycutli :-D , oni to maji ted 15 teho projednavat ,na prestupkovem znova,ale myslim,ze nepochodi Citovat
oddie Odesláno 12. únor 2013 Odesláno 12. únor 2013 Směšných 5 km k metru dojede i na kole koupeném za flašku a na P+R se kolo dá normálně nechat, dokonce zadarmo. Citovat
Guest StibTo Odesláno 12. únor 2013 Odesláno 12. únor 2013 Tak ono to cele jeste neni uzavrene ?!? Tak pokud je jeste nejaka sance sebrani ridicaku nejak legalne odvratit myslim, ze bych nasmeroval svou energii k tomu a ne k reseni co bude az mu ho seberou (kdyz mu ho seberou) Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 12. únor 2013 Odesláno 12. únor 2013 Ja len rozmýšlam, aká to môže byť práca na ŽL, ktorá je na jedno mieste (30 km od jeho domu) a nepotrebuje k tej práci auto ? Poznam vela ludi ktory pracovali na ZL, ja som to tiez niekedy robil, ale väčšinous a jednalo napr o praci na stavbe (ktora bola za kazde nejake obdobie inde), rozne obchodne profesie (ku ktorym si potreboval auto na presun k zakaznikom a podobne) ... Ale to je asi jedno ... Zase sa neda nez suhlasit s oddiem ... Kupil by som nejaky stary kolo, za flasku, alebo za par stoviek, take, ktore nikto neukradne, a jazdil s nim k metru, kde by som ho tam niekde nechaval zamknute ... (čím škaredšie, tým väčšia istota ,že o neho nebude záujem) ... Spraví niečo pre svoju kondičku, nemusí to sebou vláčiť metrom, a nevysolí za to kopu prachov ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.