pp205 Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 1. Zacalo to tim, ze motor se roztocil do omezovace a jeho bratr ctvrt hodiny cekal nez to prestane ... 2. fap se vypinal z duvodu spatneho cidla a tudiz nebyl duvod ho fyzicky vymlatit ...(ani vymlaceni neplatil, jen vypnuti) Citovat
Dančák Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 a to se fap vypíná tak, že se do něho provrtají dvě dírky? Nebo tak že se odpojí jednotka aditivování? Když se vypne FAP, auto by potom nemělo regenerovat a filtr se ucpe, proto se fyzicky nevymlátí jo? To jsou mi novinky.....a co ten FAP co jsi dělal Pechymu? EDIT: ještě by mě zajímalo jak si přišel na špatnou hlavu motoru? A taky jak údajně nové vstřiky mohou za cca 4 měsíce totálně odejít? Akorát se obávám, že si na ty otázky můžu odpovědět sám..... [upravil dne 6/2/13 17:39 od Dančák] Citovat
pp205 Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 bohuzel dve dirky nebyly ode me, a jednotka na aditivaci se u urcitych jednotek odpojuje. Citovat
Dančák Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 Aha, to je zajímavé....zajímavé je, že momentálně s fapoff a připojenou jednotkou aditivace to funguje:aut dírky se tam udělali asi sami ok EDIT: ještě bych prosil o odpověď na zbývající předešlé čtyři otázky když už jsme v tom.... [upravil dne 6/2/13 17:44 od Dančák] Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 Pokud vím, tak PPčka chválil MatrixChose, ale to se není čemu divit, když od něho dostal na svou dřívější 406ku celý Transit náhradních dílů...ale to je jedno. Stačí si vzpomenout na zcela nedávné téma v podobném duchu, které sem dal punkac a kde bylo zcela evidentní, že PP205 jeho rodiče šidil na dílech (dával do auta díly z vraku za ceny nových a oprava auta byla taky rázem v závratných výškách)...takhle se holt dneska podniká a náš předseda mu ještě dělá ve svém podpisu reklamu... Stiflere okamžitě jdi za roh a dej si facku. zatím to píšu takto než dojde na řešení ad pomluva apod , tobě to vysvětlovat nemusím. Většina garážistů si díly označuje po svém a to kvůli pozdějším reklamacím a vychcánkům. Tak to dělají i všechny vrakoviště což je mezi lidmi rozšířeno více . taky proč by to garážista někomu říkal že. Citovat
Fredino Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 chladna hlava ako pozeram....dost zaujimave citanie Citovat
pp205 Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 Pokud vím, tak PPčka chválil MatrixChose, ale to se není čemu divit, když od něho dostal na svou dřívější 406ku celý Transit náhradních dílů...ale to je jedno. Stačí si vzpomenout na zcela nedávné téma v podobném duchu, které sem dal punkac a kde bylo zcela evidentní, že PP205 jeho rodiče šidil na dílech (dával do auta díly z vraku za ceny nových a oprava auta byla taky rázem v závratných výškách)...takhle se holt dneska podniká a náš předseda mu ještě dělá ve svém podpisu reklamu... Stiflere okamžitě jdi za roh a dej si facku. zatím to píšu takto než dojde na řešení ad pomluva apod , tobě to vysvětlovat nemusím. Většina garážistů si díly označuje po svém a to kvůli pozdějším reklamacím a vychcánkům. Tak to dělají i všechny vrakoviště což je mezi lidmi rozšířeno více . taky proč by to garážista někomu říkal že. to nebylo zrovna vhodne s teckama ... ale dik :-) [upravil dne 6/2/13 20:17 od pp205] Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 promin , vím že sem to neměl říkat , ale neudržel jsem se. Citovat
Stifler Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Stiflere okamžitě jdi za roh a dej si facku. zatím to píšu takto než dojde na řešení ad pomluva apod , tobě to vysvětlovat nemusím. Většina garážistů si díly označuje po svém a to kvůli pozdějším reklamacím a vychcánkům. Tak to dělají i všechny vrakoviště což je mezi lidmi rozšířeno více . taky proč by to garážista někomu říkal že. Fackovat se určitě nebudu, ale spíš ty... ne, neklesnu na tvou úroveň. Ano, vím, co to je pomluva a řekl bych, že to vím líp než ty a proto mám svědomí čisté. Nikoho jsem tady nepomlouval, nerozšiřuju žádné podložené nebo zcela evidentní nepravdy nebo něco podobného. Jen jsem připomenul to, co se zde dříve psalo a jelikož to nebylo spolehlivě vyvráceno jako lež, není důvod to nepřipomenout. Ano, vrakoviště si označují díly, protože sami nepoznají, co v těch autech všechno bylo, ale označovat si nové díly, u nichž obvykle není problém poznat, od koho jsou (většinou bere každý servis tu svou oblíbenou a osvědčenou značku dílu a nový díl se od starého pozná celkem dobře) a tvrdit, že to tak dělá každej, mi nepřijde zrovna jako dobrá výmluva. Jen nevím, proč, Pe.Tře, cítíš tak vehementní potřebu PPčka za každou cenu obhajovat, přestože se to tebe vůbec netýká, nebo to máš jako jeho oficiální zaměstnanec a klubový inzerent v písemné pracovní smlouvě? Citovat
Kurt Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Stiflere, buď máš dvojče, nebo to fakt píšeš ty a tudíž si protiřečíš. Třeba v tomhle tématu nebylo o Pe.Trovi ani slovo, dokud jsi to sem nepřitáhl ty. A pak mu ještě napíšeš, že se ho to vůbec netýká. ...takhle se holt dneska podniká a náš předseda mu ještě dělá ve svém podpisu reklamu... ... Jen nevím, proč, Pe.Tře, cítíš tak vehementní potřebu PPčka za každou cenu obhajovat, přestože se to tebe vůbec netýká Citovat
Tango C8 Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Nevím co PP udělal nebo neudělal na tom vozidle co se tady řeší. Ale za mně, když už jsme u toho kdo koho obhajuje: já k němu chodím taky nějaký ten pátek a zatím vždy provedl opravu k mí spokojenosti. A tohle to mně jen tak neodradí k němu opět jít. Citovat
Stifler Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Kurt: já sem Pe.Tra nevolal...to, co cituješ, byl jen takový povzdech nad tím, jak si tady předseda dělá sám pro sebe vlastní pravidla a ukazuje členům, jak se má správný \"nestranný a nezaujatý\" předseda chovat. To, že obhajuje PPčka tedy není kvůli mému příspěvku a ano, přímo jeho se toto téma nijak netýká. Citovat
Kurt Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 A tak tomu rozumím, že sis chtěl jen kopnout a nejlíp by pro tebe bylo, kdyby se nebránil, ale pořád mi uniká smysl toho, proč jsi ho do tohoto tématu zatáhl a potom obvinil z toho, že někoho obhajuje. Tohle téma přece bylo o nějakém nepovedeném servisu a ne o \"tvorbě vlastních pravidel\", jak teď píšeš. Citovat
Pechy Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Stiflere, musíš si uvědomit jak to zde funguje aneb kdo chce s vlky žíti musí s nimi výti Citovat
Kurt Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Jo, je to tu hrůza - se vám divím, že tady ještě jste. Citovat
Stifler Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Pechy: to vím a proto mi to čím dál tím více připomíná politiku a její korupční aféry, lobbisty, vytváření pravidel tak, jak se hodí vládnoucím a jejich kumpánům, kteří jsou nedotknutelní atd... Více se k tomuto tématu nebudu vyjadřovat, nikam to nepovede a nic se nezmění. Jen na závěr pro Kurta: Kdybych si chtěl do Pe.Tra \"kopnout\", tak to udělám jinak, než pouhým povzdechem nad neuspokojivou situací. Udělal bych to třeba tak, že ve vlákně se schválenými inzerenty je uveden PP205 a Pe.Tr jako inzerenti Peugeotu Kly s datem platby 22. 09. 2012, ale ať koukám na transparentní účet klubu, jak koukám, tak z tohoto dne a ani následující dny poté tam takovou platbu nevidím (500,- Kč za komerci ani od jednoho ani od druhého - určitě by platili oba zvlášť a pochybuju, že by platili ve stejný den...a pokud stačí, že zaplatí inzerci za Peugeot Kly jeden člen a může jich inzerovat více, pak chci vidět \"transparentně\" aspoň tu jednu platbu a hlásim se jako druhý inzerent třeba za Strakiho, který na mé bývalé 406ce odvedl luxusní práci nebo za Godzilu.01 nebo další členy a budu je ve svém podpisu propagovat. Věřím, že třeba Strakiho by tady ve svém podpisu komerčně rádo podpořilo ohromné množství členů jako poděkování za jeho skvělé služby, ale to by asi vedení moc nevonělo...holt pravidla neplatí pro každého stejně). A jsme tady proto, že nás tento klub a lidé v něm baví i přesto, že nám to někteří znechucují. Jak píšu, je to jako s politiky - každý na ně nadává a stejně kvůli nim všichni neemigrujeme do zahraničí, protože máme tuto zemi rádi a nezbývá nám, než snášet jejich manýry donekonečna... a už tedy končím, napsal jsem toho dost a jestli to ještě teď někdo nepochopil, tak už mu není pomoci. Citovat
Marcel00 Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Tiez vyjeme s vlkmi v ramci spolocnosti ako i cela spolocnost v ramci pravidiel EU... Riesite tu totalne pixoviny mimo povodnej temy... Citovat
Kurt Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Stifler: Jo tak o tohle ti jde! To ses jich mohl normálně zeptat a nemusel jsi to cpát do tématu, kde někdo řeší nespokojenost s prací servisu. Citovat
Charlie 1 Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Presne tak nic se nezmeni akorat tady debatujete o necem,a o pp205 o kterym je vlakno neodpovedel na Dancakovy otazky......takze ta oprava asi nebyla koser.... Citovat
Tango C8 Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Riesite tu totalne pixoviny mimo povodnej temy... [upravil dne 7/2/13 10:40 od Marcel00] Tak tak. Zakladatel (majitel) nám to oznámil, PPčko se vyjádřil. Jak jsem psal, nevidím důvod přestat k němu jezdit. Kdo ho nezná, tak ním opovrhuje, kdo ho zná, tak ho obhajuje. Co člověk, to názor. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.