Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Anketa jen pro řády  

1. 1. Anketa jen pro řády

• Protože jsem chtěl podpořit chod clubu
      77
    • Protože chci využívat clubových výhod
      11
    • Jen tak, nevím co s penězi :-)
      8

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Guest Scratch
Odesláno

ja se klidne priznam, ze se ted motam v kruhu zaplatit nezaplatit (aka to popsala hezky) vs. vyhody v AK.....

Odesláno

dal jsem prvni moznost, ktera u me prevlada, ale zaroven plati, protoze chci vyuzit pripadnych klubovych vyhod ...

ps: jinak jsem radem kontinualne od 2008 ...

[upravil dne 6/2/13 10:48 od BV406]

Guest servisman
Odesláno

Dal jsem 1 a dal bych spolu s 2 . Není možnost obojí. Platícím jsem od roku 2005 ,slevu jsem začal využívat později .

Odesláno

BBJ: Na rovinu nevim, ve verejnych seznamech informace o tom zda je dotycny RC neni uvedena a dohledavat to na foru fakt nechci :D

Ale urcite voditko muze dat mnozstvi hlasu ve volbach, ktere 3/4 RC nezajimaji...

Odesláno

já začal platit kvůli slevě z eshopu, ne že bych na tom něco vydělal, ale bral jsem to tak, že podpořím klub a i já z toho budu něco málo mít

dnes slevy téměř nevyužívám, možná jednou za rok na filtr od autokelly, dnes to spíš platim abych podpořil, ale přesto jsem hlasoval pro volbu č.2, protože to byl můj prvotní impuls

Odesláno

z recesie som dal 3. :D:D:D:D:D:D ale inak, áno chcem podporiť klub a zároveň aj chcem využívať zľavy ak to potrebujem, prečo nie ak je takáto výhoda s tým spojená :D ak by nebola tak ju nevyužívam ale i tak podporím klub pretože ľudia na tomto fóre mi vedia vždy poradiť a taktiež som tu spoznal veľa správnych ľudí.:papa

Odesláno

Ja sa priznám že som tri roky čerpal info z fóra ako neregistrovaný parazit:mad:....pred rokom a pol som sa zaregistroval a následne nato som sa stal aj riadnym členom aby som podporil chod klubu a fóra a začal som takto splácať svoj dlh.

Zľavy absolútne nevyužívam....takže za mňa možnosť 1...

Odesláno

BV406. Ziaden. len tak aby sme si ako platiaci clenovia mohli prispet do ankety ktora je len pre platiacich.

To je jedna z vyhod riadneho clenstva.:D::D:D

Odesláno

Byl jsem asi 2 roky neplatič a pak jsem provedl nějaké opravy a úpravy dle vaších rad a návodů, tak mě to přišlo fér zaplatit a stát se placeným členem . Na srazu jsem nebyl a kartičku jsem zatim 2 roky co jsem platič nepoužil

Odesláno
Som tu, pretoze by som tu dost chybal, a bezomna by to nebolo ono... :D

Klasická oblíbená věta tady: pod to se podepíšu...

A ještě druhá věta : teď do mě

:D:D:D:D:D:D:D:D

sorry za spam :mad::mad:

[upravil dne 6/2/13 19:10 od davidekcz]

Odesláno

Vůbec nevím zda se k tomu budu vyjadřovat... další téma, které se zvrhne ve flame jako poslední dobou vše

Ale... O členství jsem přemýšlel již od začátku.. 400(300Kč) není moc a rád podpořím klub.. na druhou stranu velice využívám slevy v AK (aut je doma dost), i když to priorita nebyla ;)

A teď do mě...

Odesláno

Nejdřív jsem se chvíli rozkoukával a pak jsem se rozhodl, že tento klub stojí za více než jenom finanční podporu a tak jsem se stal řádem. Ovšem jsem bídák a občas výhody většinou ve formě slev využívám. Asi bych byl blbej, když si sem tam něco dělám na autě a slevy na ND nevyužil:aut

Guest Scratch
Odesláno

a vite co vadi me? Ze jsem si cetl vlakno o diagnostikach a jedne mape a najednou mi PC napsalo, ze nemam opravneni to prohlizet. Takze se vlakno zase schovalo, aniz bych jej docetl, misto toho, aby se zamklo.

Kurva, tohle me sere................................

Odesláno

Jirko promiň, ale nechal jsem ho smazat záměrně. Na druhou stranu tam nebylo co ke čtení... bylo to samé jako poslední dobou ve všech vláknech.. jeden se hádá s druhým, druhý s třetím... Za dobrotu na žebrotu ;)

Guest Scratch
Odesláno

to jsem nevedel, ze na zadost autora, ja to mam otevreny asi pul dne a pred chvili jsem to zacal cist

no, ale taky to jde snad jen zamknout ne?

Tohle vlakno se dotykalo klubu docela dost a nektere nazory tam byly vice nez zajimave.

tak mi aspon do sz napis, co bylo na treti strane tak sileneho, ze to chtel autor smazat :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...