Bugi Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 http://www.mojevideo.sk/video/7cee/srot_na_dialnici.html Citovat
davidekcz Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 Si dělá prdel né? A nejlepší jsou ty brejle k tomu :D:D [upravil dne 2/2/13 22:22 od davidekcz] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 Joooo, to už tu bylo;) Ale super cvok:D Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 asi jel do servisu na stolici. Snad má pojištěné čelní sklo.... Chvilku bych se ale vyhnul bazos.sk :-D Citovat
davidekcz Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 Že by prodám 406, bez nehod, pouze malá prasklina na předním skle :D Citovat
Bugi Odesláno 2. únor 2013 Autor Odesláno 2. únor 2013 veru tie okuliare su na tom najlepsie a to gesto co ukazuje A pripomenulo mi to nemilu prihodu co sme mali kedysi s kamaratmi ale na skode felicii... takisto auto prevrtene cez strechu, vyzeralo celkom podobne ako ten peugeot a bolo to asi takto vo februari v noci len s tym rozdielom ze sme nemali pri sebe tie okuliare a nam vypadlo aj celne sklo... takze kurenie naplno a sli sme domov asi 30km aj napriek tomu ze to policajti zakazali ale nebolo ako inak sa dostat domov a tiez sa po nas ludia dost divne pozerali Citovat
vendelinek Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 pěkně se mu plácal jazyk ve předu,a ještě přidal ten klimu jistě nepotřebuje:D Citovat
Veverka Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 Hustý!!! Hlavně, že kameramani jsou podle toho cvoka \"jedničky\" Citovat
Medvěd Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 Kdysi jsem jel s kamarádem který u Křivoklátu zbořil svého Fiata 125 (já měl tehdy auto v servisu a ukecal jsem ho, ať se mnou jede rozvážet knihy). Kámoš při předjíždění zavadil o přední nárazník LIAZky a hop - skočili jsme na louku mezi pasoucí se krávy. Cestou jsme prorazili ohradu z klád a po nekonečném čekání na policajty jsme v podobně pomláceném Fiatu vyrazili směr Praha. Za neustálého dolévání vody do proraženého chladiče jsme dojeli asi po dvou hodinách jízdy do Berouna kde nás druhý kamarád vzal na lano a dotáhl nás po ose až na Vinohrady, kde kámoš bydlel. Následně auto skončilo na vrakáči, podobně jako 406ka z videa (nevěřím, že by jí někdo dával do kupy). Citovat
Rejty Odesláno 8. únor 2013 Odesláno 8. únor 2013 Medvěde: Viděl jsem dávat do kupy i větší vraždy:) a jednu sem sem dával:) yeti z ruska:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.