Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

veru tie okuliare su na tom najlepsie a to gesto co ukazuje :)

A pripomenulo mi to nemilu prihodu co sme mali kedysi s kamaratmi ale na skode felicii... takisto auto prevrtene cez strechu, vyzeralo celkom podobne ako ten peugeot a bolo to asi takto vo februari v noci len s tym rozdielom ze sme nemali pri sebe tie okuliare a nam vypadlo aj celne sklo... takze kurenie naplno a sli sme domov asi 30km aj napriek tomu ze to policajti zakazali ale nebolo ako inak sa dostat domov :) a tiez sa po nas ludia dost divne pozerali :)

Odesláno

Kdysi jsem jel s kamarádem který u Křivoklátu zbořil svého Fiata 125 (já měl tehdy auto v servisu a ukecal jsem ho, ať se mnou jede rozvážet knihy). Kámoš při předjíždění zavadil o přední nárazník LIAZky a hop - skočili jsme na louku mezi pasoucí se krávy. Cestou jsme prorazili ohradu z klád a po nekonečném čekání na policajty jsme v podobně pomláceném Fiatu vyrazili směr Praha. Za neustálého dolévání vody do proraženého chladiče jsme dojeli asi po dvou hodinách jízdy do Berouna kde nás druhý kamarád vzal na lano a dotáhl nás po ose až na Vinohrady, kde kámoš bydlel. Následně auto skončilo na vrakáči, podobně jako 406ka z videa (nevěřím, že by jí někdo dával do kupy).

Odesláno

Medvěde: Viděl jsem dávat do kupy i větší vraždy:) a jednu sem sem dával:) yeti z ruska:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...