Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Strakimu nepis.. je to nejvetsi hovadina na svete... Ježiš marja, vždyť u toho píšou nárust koní 25-50, krouťák 40-75nm to musí bejt zázrak :potlesk Dám si jich tam pět a budu jezdit zadarmo

Odesláno

A VEN! :D

Tohle ti v ničem nepomůže.. vůbec v ničem.

Za druhé ani nepíšeš co máš za motor.. tak ti člověk těžko poradí, co by bylo nejlepší ;)

Odesláno

1,5l úspora,možná když to namontují na tatru 815 :roll:mrk

Když už se v tom hrabat tak buď úprava od základu,což vyjde na dost peněz,nebo si radši koupit silnější káru.

Odesláno

a je to tu opět, úplnej nováček na foru a hned je shazovanej. Proč? protože se zeptala? Ano, nepoužila hledání. Ano neuvedla motorizaci.

Alibaba: můžeš mi prosím osvětlit jak si snížím spotřebu pokud pořídim silnější motor? to by mě zajímalo.

Odesláno

Hurvajz: to beru jen jsem shrnul chyby(z neznalosti). Prostě už jsem vypěnil protože tohle mi opravdu vadí.

p.s: než se to tady zamkne mohl by mi Alibaba napsat odpověď, díky:aut:aut:D:D

[upravil dne 2/2/13 21:27 od Moby89]

Odesláno

Myslím, že chtěl napsat něco ve stylu, že nemá smysl tunit slabší motor,cpát do něj prachy a mačkat z něj nějak moc. Lepší koupit silnější a je pokoj...

Odesláno

No tuning box je nesmysl, to jsi si jistě už přečetla. pokud chceš trochu zvednout výkon tak jedině Chip, to umí ten straki co ti nabizeli hned nahoře. Jinak nemá smysl řešit nic jinýho.

Jo ještě, nepišeš jestli to máš benzin nebo naftu.

V případě benzinu je chip nesmysl, jedině u nafty to lze

[upravil dne 3/2/13 13:32 od Radek Hurvajz]

Odesláno

jediny smysluplny tuning je prodej 2.0 a koupe 3.0 V6 ci 2.7 HDi, zalezi, zda preferujes naftu, ci benzin, protoze 2.0 jsou jak benziny tak HDicka

Odesláno

já tady pořád nenašel odpověď na původní otázku: snížení spotřeby.

Tak proč tady pořád meldujete o výkonu.

Ferry: dle mě 2,7HDi je zabitý automatickou převodovkou, navíc v tak těžký obludě jako je 407.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...