Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Scratch
Odesláno

taky zacinam uvazovat o patku s tim, ze v sobotu k veceru bychom prejeli za Patou do Ostravy, ale to zalezi na stavu financi, zdravotnim stavu a poctu osob, ktere se mnou pojedou :D. Takze se fakt uvidi az pred, cca tyden:(

Odesláno

No vidíš a já měl za to, že pátek je pracovní den... Zase jsem zaspal nějaký nový zákon?

Ale měli bychom brzdit, clapi, je to až za dva a půl měsíce a už teď má vlákno 4 listy :o

Odesláno
No vidíš a já měl za to, že pátek je pracovní den... Zase jsem zaspal nějaký nový zákon?

Ale měli bychom brzdit, clapi, je to až za dva a půl měsíce a už teď má vlákno 4 listy :o

Já tedy nevím proč by pátek 26. 4. 2013 neměl být pracovním dnem. Stejně jako Scratch je moje účast přímo závislá na tom, zda už budu zapojen v pracovním procesu (pak je účast téměř jistá) nebo ne (pak bohužel bez nás). No a protože věřím, že budu pracovat, přijde mi lepší přespat na místě ze soboty na neděli než se hnát po práci po zacpané D1. Radši si ráno přivstanu a pojedu v klídku - za 2,5 hodiny musím být na fleku.

Odesláno

Lidí jaku psů :D tak to bude fajn.

Já vzhledem k vzdálenosti dorazím určitě až v sobotu...

Kdo pojede v sobotu a přes Žďár dejte vědět,uděláme vláček...

Odesláno

Takže něco nového. Restaurace je naše, ovšem v salonku je jiná akce, takže se bojím o parkovací místa. Penzion je stranou od hlavní silnice, takže se tam dá stát skoro kdekoli, ale pokud už tam bude třeba 15aut, tak může být s parkováním problém. Na oběd domluvím výběr ze tří jíden za dobrou cenu, kdo nebude chtít toto, vybere si z jídelníčku. Sleva na ubytování není, bohužel. Penzion je zatím prázdný.

Dnes se ještě stavím do restaurace v Jedovnicích, kde je parkoviště pro 150aut:D. Je tam i větší počet ubytovacích zařízení, takže je větší výběr.

Odesláno

Tož, jelikož penzion U Hraběnky udělal v našem termínu ještě jednu akci, byl by tam pro nás problém s parkování. Přesunul jsem oběd sem Restaurace Barachov

Místa na parkování zajistím dostatek. Možností ubytování je v Jedovnicích více, každý si najde, co mu vyhovuje. Majitel restaurace mi doporučil Penzion Wendy.

Jsou to apartmány, takže záleží na vás. Pokoušel jsem se tam volat, jakou mají v tomto termínu obsazenost, ale nedovolal jsem se.

Odpoledne bude orientační závod. Pro ty, co nebudou chtít jet orienťák se pokusím něco připravit:myslim. Večerní posezení bude pokračovat ve stejné restauraci.

Mapa

A- restaurace Barachov

B- penzion Wendy

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...