Veverka Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 Takže to na pátek vypadá na nejmíň půlden dovolený Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 taky zacinam uvazovat o patku s tim, ze v sobotu k veceru bychom prejeli za Patou do Ostravy, ale to zalezi na stavu financi, zdravotnim stavu a poctu osob, ktere se mnou pojedou . Takze se fakt uvidi az pred, cca tyden:( Citovat
Veverka Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 No vidíš a já měl za to, že pátek je pracovní den... Zase jsem zaspal nějaký nový zákon? Ale měli bychom brzdit, clapi, je to až za dva a půl měsíce a už teď má vlákno 4 listy Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 Pěkně takže kolona směrem na ostravu bude taky :-D Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 v prvni rade musim mit praci a pak se uvidi Citovat
Medvěd Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 No vidíš a já měl za to, že pátek je pracovní den... Zase jsem zaspal nějaký nový zákon? Ale měli bychom brzdit, clapi, je to až za dva a půl měsíce a už teď má vlákno 4 listy Já tedy nevím proč by pátek 26. 4. 2013 neměl být pracovním dnem. Stejně jako Scratch je moje účast přímo závislá na tom, zda už budu zapojen v pracovním procesu (pak je účast téměř jistá) nebo ne (pak bohužel bez nás). No a protože věřím, že budu pracovat, přijde mi lepší přespat na místě ze soboty na neděli než se hnát po práci po zacpané D1. Radši si ráno přivstanu a pojedu v klídku - za 2,5 hodiny musím být na fleku. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 tak co Romane,máme nějaké nové info z penzionu? Citovat
davidekcz Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 Lidí jaku psů tak to bude fajn. Já vzhledem k vzdálenosti dorazím určitě až v sobotu... Kdo pojede v sobotu a přes Žďár dejte vědět,uděláme vláček... Citovat
Gabriel 307 Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 davidekcz :taky doufám že tě poznám konečně osobně a ne jen tady na PC Citovat
davidekcz Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 to jo, bude to zajímavej sraz v tomhle směru... Už se těším :D Citovat
Roman Bazi Odesláno 5. únor 2013 Autor Odesláno 5. únor 2013 Takže něco nového. Restaurace je naše, ovšem v salonku je jiná akce, takže se bojím o parkovací místa. Penzion je stranou od hlavní silnice, takže se tam dá stát skoro kdekoli, ale pokud už tam bude třeba 15aut, tak může být s parkováním problém. Na oběd domluvím výběr ze tří jíden za dobrou cenu, kdo nebude chtít toto, vybere si z jídelníčku. Sleva na ubytování není, bohužel. Penzion je zatím prázdný. Dnes se ještě stavím do restaurace v Jedovnicích, kde je parkoviště pro 150aut:D. Je tam i větší počet ubytovacích zařízení, takže je větší výběr. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 ok tak počkáme na další správy nemáš internetovou adresu? Citovat
Roman Bazi Odesláno 5. únor 2013 Autor Odesláno 5. únor 2013 Tu Restaurace Barachov [upravil dne 5/2/13 06:30 od Roman Bazi] Citovat
Gabriel 307 Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 na ni jsem koukal na google maps že tam je ohromný flek na parkování,tak tam bude místo srazu?nebo tam zajedeme jenom na jídlo... Citovat
Roman Bazi Odesláno 5. únor 2013 Autor Odesláno 5. únor 2013 Možná by tam mohl být oběd, dnes se to budu snažit rozlousknout. Místo srazu není známo, ale včas se ho dozvíte. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 no ja jen že bych věděl kde hledat nějaký penzión na 1 noc jestli ten u Hraběnky nebo něco jiného Citovat
Radka S. Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 Mám to docela blízko, tak se přidávám mezi váhající :-) Citovat
Roman Bazi Odesláno 5. únor 2013 Autor Odesláno 5. únor 2013 Tož, jelikož penzion U Hraběnky udělal v našem termínu ještě jednu akci, byl by tam pro nás problém s parkování. Přesunul jsem oběd sem Restaurace Barachov Místa na parkování zajistím dostatek. Možností ubytování je v Jedovnicích více, každý si najde, co mu vyhovuje. Majitel restaurace mi doporučil Penzion Wendy. Jsou to apartmány, takže záleží na vás. Pokoušel jsem se tam volat, jakou mají v tomto termínu obsazenost, ale nedovolal jsem se. Odpoledne bude orientační závod. Pro ty, co nebudou chtít jet orienťák se pokusím něco připravit:myslim. Večerní posezení bude pokračovat ve stejné restauraci. Mapa A- restaurace Barachov B- penzion Wendy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.