Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

já to z Kolína vemu přes Chotěboř, Nové město na Moravě a Bystřici nad Pernštejnem. Je to taková pohodovka,žádný spěch.

Odesláno

Ovšem zase v tom mám slušný bordel... no nic opět jdem psát do hotelu... protože mi částka psaná emailem nesedí s webem... začínám se bát, abych se tam vůbec vyspal :myslim:D

Odesláno

jj jsou to zloději :bacha:bacha:bacha to je tedy změna :blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik

edit: v mailu 600,- dvoulůžko,na netu 800,-(původní byla tuším 500,-):roll

uvidíme která platí

[upravil dne 15/4/13 12:59 od Gabriel 307]

Odesláno

Já si to nechám potvrdit raději emailem, který si vytisknu a vemu sebou... Pak se hadat, že mi do telefonu někdo řekl, že to bude tolik a tolik a teď je to tolik a tolik.... :roll

Odesláno
Já si to nechám potvrdit raději emailem, který si vytisknu a vemu sebou... Pak se hadat, že mi do telefonu někdo řekl, že to bude tolik a tolik a teď je to tolik a tolik.... :roll

Moje řeč :super

Odesláno

Tož, jsem dnes zašel na Městskou policii a na úřad Jedovnice, podat žádost o povolení vyhradit parkování pro sraz. Snad nám to zítra rada schválí.

Taky jsem byl domluvit jídelní lístek, ale musím ještě doplnit ceny. Už se nám to blíží.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...