Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Pepito, nedá se nic dělat, ale na oběd určo doražte.

Doplnil jsem do prvního příspěvku místo srazu, upravil časy, doplnil informace o prohlídce jeskyně a o výběru jídel na oběd.

Dotazy?:D

Odesláno

V pohodě, to nespěchá.

Blokovat při spanilce budeme při výjezdu z parkoviště, pak jednu křižovatku a pak při odbočování do ulice, kde je restaurace.

Trasu jsem dnes projížděl a při 50-60km za hodinu mimo obce a při 30km v obcích mě to trvalo 16minut.

Odesláno

Jsem stále váhající. :roll 6.5. měníme okna v celém našem skromném domečku, tj. 21oken, 3 balkónovky a vchodovky, tím pádem se musí celý dům na tuto akci připravit. Takže se ozvu s přihlášením, či odhlášením cca týden před termínem, páč by mě doma asi vynesli v zubech, kdybych odjel v době příprav :D

Odesláno

Tenhle tejden byl jeden kolotoč.. ve středu přišla zakázka, ve čtvrtek jsem se rozhodl prohnat auto do Brna..a najednou mi jeden den chyběl a já zítra do 12:00 měl program odevzdat... takže jsem byl zavřenej s hromadou knížek, manualu a pracoval.. odpoledne jsem to dodělal a odeslal k otestování, tak uvidíme :) ale už mám konečně volno :cool:

Odesláno

Romane, jsem tedy zvědavej, jestli se na to parkoviště u jeskyně všichni vejdeme. Nebo to máš vošéfovaný a budeme mít rezervé? Jinak já osobně bych rád v jeskyni velký okruh, žena (pokud dovnitř vůbec vleze) tak skoro jistě jen ten malý... prý něco kvůli WC nebo co :D

Odesláno

Vzhledem k dnešní anabázi - (nevěda kolik kaček to celé bude stát) nevím jak to bude s naší účastí. Moc rádi bychom jeli a budeme se snažit, zatím \"jen\" varování, že se něco děje ....

[upravil dne 26/3/2013 20:09 od Medvěd]

Odesláno

radim.1008 - snad se u nás ukážeš. Nic se nemusí zamlouvat, takže se můžeš rozhodnout těsně před srazem.

Veverka - neboj, pokud bude parkoviště plné, tak mám náhradní parkování zajištěno:papa.

Jít do jeskyně není povinné, takže může zůstat venku. Já asi také do jeskyně nepůjdu.

Medvěd - četl jsem to, nemám k tomu slov, sekat ruce, nebo rovnou hlavy.

Snad přijedete, ale chápu, že to není jisté.

Odesláno

Takže se vše uplně změnilo... :myslim

26. mám příjímačky na Vejšku v Brně. Takže odeslán email do hotelu i z pátka na sobotu :papa

Tím pádem bych šel i na tu exkurzi :cool:

EDIT: Ještě doplním, že v tomhle případě přijedu sám :cool:

PS: Romane uprav si v ubytovanejch Pepita.. máš tam místo dnů auto :D

[upravil dne 28/3/13 15:45 od ChouLu]

[upravil dne 28/3/13 17:39 od ChouLu]

Odesláno

Pozvánka upravena, tak na to jukní :) kdyby něco, tak mi písni SZ :):papa

Pokud se to nikomu neukazuje, tak musí obnovit stránku pomocí Ctrl+F5 :)

Roman: Uprav si název jeskyně...opisuju, nahraju to a pak zjistím, že to máš blbě :bacha

[upravil dne 28/3/13 18:17 od ChouLu]

Odesláno

Ty jsi taky róra :P:D

Budeš se nám, těm plašanům co dorazí už v pátek, věnovat? :aut:D

PS: có tó vidííím, stále mám ubytko od soboty do neděle a přitom tam už budu od pátoka :myslim A Pepito stále chrápe s Kubou v CCčku? :mrk

Takle by to nešloooo :bacha

[upravil dne 30/3/13 23:41 od ChouLu]

Odesláno

Roman už to opravil :mrk:D

PS: Kdo pojede již v pátek a pojede přes Brno, tak ať se mi ozve :) budu se pohybovat po Brně, tak by jsme pak mohli dát někde spicha a jet v koloně :papa

UBYTOVÁNÍ: Mám jedno volné místo na pokoji od PÁ do NE (2 noci). Možno využít jen jednu noc (ale dávám přednost někomu, kdo by chtěl na obě). Cena je 250Kč/noc.. jedná se o dvoulůžkový pokoj v hotelu rado (www.hotelrado.cz). Kdyžtak mi písněte do PMka

PA-SO: VOLNÉ

SO-NE: rezervace Safi1 :papa

:papa

[upravil dne 2/4/13 21:55 od ChouLu]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...