Guči Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 To \"Nebreč, vždyť oktávka má taky klimu\" mě fakt dostalo.. Citovat
Medvěd Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 Nevím, nějak mi nedochází co je na té scénce tak směšnýho, že je tu už xxx různě otitulkovaných verzí. Kdyby aspoň žvatlal pokaždý jinak, ale takhle .... Citovat
safi1 Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 :D to je hovadina ale akoze pobavilo... Kupi si laurina Citovat
Guest StibTo Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 Medved - precti si o tom fenomenu na netu, proc se to dela, od kdy atd. Mozna pochopis. Citovat
Medvěd Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 Praktik - děkuji už jsem myslel, že jsem fakt divnej (a taky už vím na co jsem se zapomněl zeptat StibTa v hospodě). Citovat
Guest StibTo Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 Ted jsem na to zrovna nekde narazil postoval jsem odkaz v jinem vlakne kterym o tomto \"fenomenu\" pojednava Akorat je to teda anglicky mno .... Citovat
vendelinek Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 souhlas s Medvědem i s Praktikem,je to kravina Citovat
Guest StibTo Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 Mno tak jste to nepochopili, co se da delat, no Me tyhle videa bavej, jasne, ne kazde je tak dobre, ale ta scena z toho filmu si o napodobovani primo rika ... Citovat
ChouLu Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 Některá jsou povedená, některá jsou hrozná, ale je pravda, že poslední dobou toho je už moc... dokud byli první (zablokované Xbox live konto například) tak to byl fenomén.. teď už mi to přijde přeplácané Citovat
Medvěd Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 Asi souhlas s ChouLu - kdybych tu scénku viděl \"přetitulkovanou\" jednou, sice bych se smíchy nepotrhal, ale snažil bych se pochopit, proč si někdo tu práci dal a co se mi tím snažil říct. Momentálně si ale myslím, že se tahle scénka vždy s jiným textem a v jiné situaci může použít cca 30 x měsíčně a proto to u mě prostě nefunguje. [upravil dne 2/2/2013 23:33 od Medvěd] Citovat
Guči Odesláno 3. únor 2013 Autor Odesláno 3. únor 2013 Je fakt, že už je těch videí hodně a ne všechny jsou povedený, s tím souhlasím s ChouLu. Ale proti gustu, žádný dišputát. Citovat
ozzy56 Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 Praktik - děkuji už jsem myslel, že jsem fakt divnej (a taky už vím na co jsem se zapomněl zeptat StibTa v hospodě). Ne, nejsi divný, je to jen úhel pohledu--směšné (někomu velmi směšné) je to prostě jiné generaci... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.