Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevím, nějak mi nedochází co je na té scénce tak směšnýho, že je tu už xxx různě otitulkovaných verzí. Kdyby aspoň žvatlal pokaždý jinak, ale takhle ....

Odesláno

Medved - precti si o tom fenomenu na netu, proc se to dela, od kdy atd. Mozna pochopis.

Odesláno

Ted jsem na to zrovna nekde narazil postoval jsem odkaz v jinem vlakne kterym o tomto \"fenomenu\" pojednava :) Akorat je to teda anglicky mno ....

Odesláno

Mno tak jste to nepochopili, co se da delat, no :) Me tyhle videa bavej, jasne, ne kazde je tak dobre, ale ta scena z toho filmu si o napodobovani primo rika ...

Odesláno

Některá jsou povedená, některá jsou hrozná, ale je pravda, že poslední dobou toho je už moc... dokud byli první (zablokované Xbox live konto například) tak to byl fenomén.. teď už mi to přijde přeplácané ;)

Odesláno

Asi souhlas s ChouLu - kdybych tu scénku viděl \"přetitulkovanou\" jednou, sice bych se smíchy nepotrhal, ale snažil bych se pochopit, proč si někdo tu práci dal a co se mi tím snažil říct. Momentálně si ale myslím, že se tahle scénka vždy s jiným textem a v jiné situaci může použít cca 30 x měsíčně a proto to u mě prostě nefunguje.

[upravil dne 2/2/2013 23:33 od Medvěd]

Odesláno

Je fakt, že už je těch videí hodně a ne všechny jsou povedený, s tím souhlasím s ChouLu.

Ale proti gustu, žádný dišputát. ;)

Odesláno
Praktik - děkuji

už jsem myslel, že jsem fakt divnej

(a taky už vím na co jsem se zapomněl zeptat StibTa v hospodě).

Ne, nejsi divný, je to jen úhel pohledu--směšné (někomu velmi směšné) je to prostě jiné generaci...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...