Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

SDHC karta Adata 8GB, class 10

Recommended Posts

Guest Scratch
Odesláno

ahoj, mam tuto kartu a posledni dobou mi kamera v aute vyhazovala hlasku no SD card, tak jsem to mrsknul do PC a ten ji taky nevidi. Prusvih je, ze tam mam natoceny zimni blbnuti s autem, co s tim? Asi vyhodit co?

Reklamace na tyhle veci asi nefunguje co? je stara tak rok a pul a vzadu na spoji je lehce napraskla od vyndavani a zandavani do slotu....

[upravil dne 1/2/2013 13:20 od Scratch]

Odesláno

Teoreticky muže být jen shozený formát, po naformátování by mohla jet, dokonce i ty videa by před tím šli možná zachránit

A reklamace by fungovat měla, Adata má doživotní zaruky, myslim

[upravil dne 1/2/13 13:24 od Radek Hurvajz]

Odesláno

On je to obecně problém karet používaných v těch onboard kamerách, jak to pořád zapisuje dokola, ony nemají počet zápisů nekonečný, časem odejdou.

Guest Scratch
Odesláno

aha, no tak to je skoda, ale nic s tim nenadelam.

Jak ji mam zkusit naformatovat, kdyz to vubec nic nevidi?

Odesláno

Když je tu tohle. Mám podobný problém. V kameře mám SD kartu, vše funguje ale třeba po 2 měsících už kamera nechce nahrávat protože karta je plná. Pomůže zformátování na počítači a zase funguje jak má. Čím to je?

Guest Scratch
Odesláno

ok, zkusim, diky :)

muzu to uhrat na nekvalitni material, melo by to vydrzet x zasunu a vysunu a ne cca 25....

Odesláno
Když je tu tohle. Mám podobný problém. V kameře mám SD kartu, vše funguje ale třeba po 2 měsících už kamera nechce nahrávat protože karta je plná. Pomůže zformátování na počítači a zase funguje jak má. Čím to je?
No to bude tím že je plná, zřejmě nepřemazává staré zaznamy, pokud se teda bavime o kamerce v autě a ne nějaký větší ruční kameře
Návštěvník
Odesláno

No kujva Scratchi, mám stejnou kameru jako máš ty (jestli jí ještě máš) a karta taky KO.

Odesláno

No pokud není úplně odepsaná (píšeš, že je naprasklá může tedy být poškozený čip) tak bych to zkusil přes LINUX. Většinou stačí, že připojené zařízení detekuje. Pak už pomocí systémových nástrojů je možné data obnovit nebo alespoň stáhnout. Je to teda otročina k nezaplacení.

Odesláno

A data 8Gb/class10 - jo prislo to za top cenu z HK ....

A jedna jela par hodin druha jela par hodin a za dalsich par min jsem zatlacil slzu a sel si koupit u nas uplne obcejnou od TDK a mam klid.

Asi nejaka dobra kopie.

Venku kupovat toto je proste problem.

A ke kartam v kamerach v aute asi tak do mesice dvou ji vytahnu a naformatuju v Pc pro jistotu.

A jede jak ma.

Guest Scratch
Odesláno

ok, budu tu pristi preformatovavat casteji :D

zkusil jsem dvougigovku a ta jede v pohode. Akorat jsem vam dneska chtel ukazat jednoho ukrytyho passata a nic :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...