Devils-night Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Zdar...mam prosbu...nemate nekdo nahodou doma dva prebytecny motorky k centralu...??Je mi celkem jedno z jakyho auta to bude protoze se stejne budou muset prizpusobit,ale chtel bych takovy co maj ovladani pres dva draty na prepolovani + a - (nevim jestli jsou vubec jiny)... Kdyby jste nekdo o necem vedeli tak napiste kde a za kolik... Dikes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomyka Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 ja na tvojom mieste rovno zavolam ODDIEmu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Ahoj, az se nekdy zastavim u rodicu, tak se Ti podivam. Mel bych mit jeden z 309tky. Ale nepamatuji si, jestli jsem o nej uz neprisel. Jinak se nechaji sehnat na vrakovisti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladis Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Ne webu jsou univerzály, dvoudrátový tuším něco kolem 100 - 200, ne? Třeba skouknout, jestli by se ti to hodilo, když to bude takjaktak bastl, jak píšeš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devils-night Posted July 7, 2005 Author Share Posted July 7, 2005 Původně zaslal: Ladis Ne webu jsou univerzály, dvoudrátový tuším něco kolem 100 - 200, ne? Třeba skouknout, jestli by se ti to hodilo, když to bude takjaktak bastl, jak píšeš. JJ ty by mi uplne v pohode stacily.....akorat ze sem koukal po netu a nikde sem je nevidel prodavat samotny....vzdycky jen s jednotkou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Když dorazíš dneska odpoledne, mám je v garáži. Zejtra už nejsem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts