Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes jsem zjistil že mi nefungují ostřikovače předního a zadního skla. Nevíte kde najdu jejich pojistku? Zjistil jsem, že návod, který mám od auta je zřejmě na starší model, a rozmístění pojistek v motoru je úplně jiné.

• O 10 měsíců později...
Odesláno

Mám podobný problém, jen mi nejde ostřikovač zadního skla. V autě mám lehce \"lihovo\" a není to z toho, že jsem si před jízdou přihnul :roll

Dneska jdu hledat hadičku. Nebo má zadní ostřikovač svojí pojistku??

Dík

post-18284-14109634560071_thumb.jpg

Odesláno

Budeš mít tu hadičku rozpojenou v pravém sloupku. Přes ten otvor pro světla (tedy tam kde se oddělávají světla) se dá najít hadička a taky ten spoj.:papa

[upravil dne 16/12/13 10:33 od Tango C8]

Odesláno
Budeš mít tu hadičku rozpojenou v pravém sloupku. Přes ten otvor pro světla (tedy tam kde se oddělávají světla) se dá najít hadička a taky ten spoj.:papa

[upravil dne 16/12/13 10:33 od Tango C8]

mrknu na to.

děkuji za radu

• O 2 týdny později...
Odesláno

Je tam jedno čerpadlo a přepíná se to polaritou a takovou gumovou kuličkou, která po čase zůstane v jedný poloze (většinou na přední sklo). Když použiješ \"Hledat\", najdeš několik stejných témat a návodů jak na to.

• O 2 roky později...
Odesláno

Zkus pojistku F3 v poj. skříňce u motoru (PSF1)

Dobrá rada, podle staženého návodu k C8 (můj originální je v italštině) jsem zkoušel F4, ta to nebyla, už jsem se chystal objednávat motorek, když jsem si přečetl tenhle tip a F3 to opravdu byla. Trochu mě překvapilo, že F3 je na 10A, ale kdoví jak to frantíci kombinovali. Tak jsem rád, že jsem to tu našel.

Odesláno

Ahoj. Též mi nefunguje zadní ostřik. Hadičky jsou v pořádku,ale netlačí se tam voda. Předek i zadek ná jedno čerpadlo,nebo každý zvlášť? Dík za rady

Má to spoječný čerpadlo na nádržce. Jen se u něj podle toho jestli chceš stříkat na předek nebo zadek mění polarita a posouvá se tam takovej váleček a pouští to tam kam je potřeba. Už jsem to taky jednou rozebíral, trochu zbrousil, chvilku to potom chodilo a po asi dvou měsících stejný problém. Tak jsem koupil nový čerpadýlko a je pokoj. Jinak je tam přístup jak k penězům. Sundat kolo, plastovej podběh, dva né zrovna přístupný šroubky a trochu zlomená ruka. Ale až to budeš dělat podruhý tak už ti to půjde :-).

• O 2 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...