filas1 Odesláno 27. leden 2013 Odesláno 27. leden 2013 Dnes jsem zjistil že mi nefungují ostřikovače předního a zadního skla. Nevíte kde najdu jejich pojistku? Zjistil jsem, že návod, který mám od auta je zřejmě na starší model, a rozmístění pojistek v motoru je úplně jiné. Citovat
HonzaZ Odesláno 27. leden 2013 Odesláno 27. leden 2013 Zkus pojistku F3 v poj. skříňce u motoru (PSF1) Citovat
Pe.Tr Odesláno 27. leden 2013 Odesláno 27. leden 2013 podle meho ti odesel spis motorek , je mrzlo a to oni nemaj radi Citovat
filas1 Odesláno 27. leden 2013 Autor Odesláno 27. leden 2013 Hmm, tak to by bylo super, jak dobře se mění? Ale nejdřív bych určitě zkontroloval pojistku. Citovat
filas1 Odesláno 27. leden 2013 Autor Odesláno 27. leden 2013 Zkus pojistku F3 v poj. skříňce u motoru (PSF1) Takže díky za radu, pojistka byla přepálená a po výměně ostřikovače fungují! Citovat
sampon Odesláno 16. prosinec 2013 Odesláno 16. prosinec 2013 Mám podobný problém, jen mi nejde ostřikovač zadního skla. V autě mám lehce \"lihovo\" a není to z toho, že jsem si před jízdou přihnul Dneska jdu hledat hadičku. Nebo má zadní ostřikovač svojí pojistku?? Dík Citovat
Tango C8 Odesláno 16. prosinec 2013 Odesláno 16. prosinec 2013 Budeš mít tu hadičku rozpojenou v pravém sloupku. Přes ten otvor pro světla (tedy tam kde se oddělávají světla) se dá najít hadička a taky ten spoj. [upravil dne 16/12/13 10:33 od Tango C8] Citovat
sampon Odesláno 16. prosinec 2013 Odesláno 16. prosinec 2013 Budeš mít tu hadičku rozpojenou v pravém sloupku. Přes ten otvor pro světla (tedy tam kde se oddělávají světla) se dá najít hadička a taky ten spoj. [upravil dne 16/12/13 10:33 od Tango C8] mrknu na to. děkuji za radu Citovat
třídvířko Odesláno 25. prosinec 2013 Odesláno 25. prosinec 2013 Ahoj. Též mi nefunguje zadní ostřik. Hadičky jsou v pořádku,ale netlačí se tam voda. Předek i zadek ná jedno čerpadlo,nebo každý zvlášť? Dík za rady Citovat
xpetrix Odesláno 25. prosinec 2013 Odesláno 25. prosinec 2013 Pri kupe auta ani mne zadok nestriekal.Ale v servise to vyriesili,neviem ako. Citovat
standaPS Odesláno 26. prosinec 2013 Odesláno 26. prosinec 2013 Je tam jedno čerpadlo a přepíná se to polaritou a takovou gumovou kuličkou, která po čase zůstane v jedný poloze (většinou na přední sklo). Když použiješ \"Hledat\", najdeš několik stejných témat a návodů jak na to. Citovat
martinikus Odesláno 10. leden 2016 Odesláno 10. leden 2016 Zkus pojistku F3 v poj. skříňce u motoru (PSF1) Dobrá rada, podle staženého návodu k C8 (můj originální je v italštině) jsem zkoušel F4, ta to nebyla, už jsem se chystal objednávat motorek, když jsem si přečetl tenhle tip a F3 to opravdu byla. Trochu mě překvapilo, že F3 je na 10A, ale kdoví jak to frantíci kombinovali. Tak jsem rád, že jsem to tu našel. Citovat
Wensdy Odesláno 11. leden 2016 Odesláno 11. leden 2016 Ahoj. Též mi nefunguje zadní ostřik. Hadičky jsou v pořádku,ale netlačí se tam voda. Předek i zadek ná jedno čerpadlo,nebo každý zvlášť? Dík za rady Má to spoječný čerpadlo na nádržce. Jen se u něj podle toho jestli chceš stříkat na předek nebo zadek mění polarita a posouvá se tam takovej váleček a pouští to tam kam je potřeba. Už jsem to taky jednou rozebíral, trochu zbrousil, chvilku to potom chodilo a po asi dvou měsících stejný problém. Tak jsem koupil nový čerpadýlko a je pokoj. Jinak je tam přístup jak k penězům. Sundat kolo, plastovej podběh, dva né zrovna přístupný šroubky a trochu zlomená ruka. Ale až to budeš dělat podruhý tak už ti to půjde :-). Citovat
Chevy Odesláno 10. březen 2018 Odesláno 10. březen 2018 Tak sem měl taky nefunkční ostřikovače a byla to 10A pozice 14. Koukám že každej to má zapojený jinak. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.