Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, chtěl jsem se zeptat.. Jak probíhá přepis bouraného vozu... dejme tomu že auto je na značkách normálně a je nepojizdné, čili dovezu ho na vozíku a chci ho přepsat na sebe a pak odhlasit ( vyřadit trvale z evidence - to už zmaknute mam to vim jak udělat ) ale jak mam udělat evidenčku ? normálně to tam mám přijet na STK s rozbitým vozem at mi uděla evidenčku a v poho???? a nebo musi byt vuz pojizdny? případě jak postupovat abych vozidlo mohl odhlasit. Nebo mužu rovnou bez přepisu jit s dokladama a kupní smlouvou na magistrát a odhlásit auto ???

Odesláno

Nebylo by jednoduší vzít plnou moc aktuálního majitele (dle TP) a odhlásit to přímo? Ušetříš 800 za přepis, 200 za evidenčku, něco doprava a taky eko výpalné ;)

Odesláno

Co se evidenčky týká tak tu Ti udělaj i na nepojízdným autě.

to jsem použil v případě že kupuju auto na opravu pokud ho chceš zrušit tak souhlasim s ChouLu

taky by mě zajímalo jestli jde vyřadit auto pokud je v poloprevodu.

asi nejjednodušší je zeptat se na magistrátu.

Odesláno

v polopřevodu odhlásit nejde, musíš ho na sebe přihlásit za 800,- a hned můžeš odhlásit myslím za 50,- ale musíš doložit bud ekolikvidaci nebo čestné prohlášení že bude použito k jiným ůčelům (ne na ND)

Odesláno

mxmen: Pokud to odhlašuješ na čestný prohlášení, tak lez uvést, že to bude na ND, ale jen v případě, že doložíš, že máš ještě jedno vozidlo stejného typu (samozřejmě auto musí mít TP a být v provozu). Odhlašoval jsem takhle jednu Mi16 a musel jsem doložit TP od druhýho auta.

Odesláno
Ano.. v Havl Brodě to je bez problému, ale v Jihlavě z auta kurník prostě neuděláš :myslim

Měl jsem za to, že tuhle možnost už zrušili.

Nebo to ještě nevyšlo?

Pokud je auto nabourané, doložit eko likvidaci a vyřaděj ho i tak (pokud je v polopřevodu tak jej dohlásí za 800 a následně ZADARMO vyřadí). Evidenčku prominou. Ale budou chtít pojistku.

Pokud bys to ale chtěl vyřadit čestný prohlášením, musíš zaplatit eko poplatek.

[upravil dne 27/1/2013 20:27 od Marcel505]

Odesláno

v HB je to stále bez problému :) Dojdeš, vyplníš čestné prohlášení (mají hezky formulář, kde vyplníš iniciály, vybereš na co to auto bude z možností (obyvák,kurník,sklad atd :D) a podepíšeš :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...