podolak2 Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 Ahojte, chtěl jsem se zeptat.. Jak probíhá přepis bouraného vozu... dejme tomu že auto je na značkách normálně a je nepojizdné, čili dovezu ho na vozíku a chci ho přepsat na sebe a pak odhlasit ( vyřadit trvale z evidence - to už zmaknute mam to vim jak udělat ) ale jak mam udělat evidenčku ? normálně to tam mám přijet na STK s rozbitým vozem at mi uděla evidenčku a v poho???? a nebo musi byt vuz pojizdny? případě jak postupovat abych vozidlo mohl odhlasit. Nebo mužu rovnou bez přepisu jit s dokladama a kupní smlouvou na magistrát a odhlásit auto ??? Citovat
ChouLu Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 Nebylo by jednoduší vzít plnou moc aktuálního majitele (dle TP) a odhlásit to přímo? Ušetříš 800 za přepis, 200 za evidenčku, něco doprava a taky eko výpalné Citovat
Chip Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 Co se evidenčky týká tak tu Ti udělaj i na nepojízdným autě. to jsem použil v případě že kupuju auto na opravu pokud ho chceš zrušit tak souhlasim s ChouLu taky by mě zajímalo jestli jde vyřadit auto pokud je v poloprevodu. asi nejjednodušší je zeptat se na magistrátu. Citovat
podolak2 Odesláno 25. leden 2013 Autor Odesláno 25. leden 2013 ok, s tou plnou mocí je to dobrej nápad díky ... Citovat
oddie Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 Evidenčka jde udělat i na nabourané, ale pokud se bude vyřazovat, je blbost to přehlašovat. Citovat
mxmen Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 v polopřevodu odhlásit nejde, musíš ho na sebe přihlásit za 800,- a hned můžeš odhlásit myslím za 50,- ale musíš doložit bud ekolikvidaci nebo čestné prohlášení že bude použito k jiným ůčelům (ne na ND) Citovat
Maverick Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 mxmen: Pokud to odhlašuješ na čestný prohlášení, tak lez uvést, že to bude na ND, ale jen v případě, že doložíš, že máš ještě jedno vozidlo stejného typu (samozřejmě auto musí mít TP a být v provozu). Odhlašoval jsem takhle jednu Mi16 a musel jsem doložit TP od druhýho auta. Citovat
mxmen Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 tak mě řekla že to na díly nejde tak je z něj kurník Citovat
podolak2 Odesláno 25. leden 2013 Autor Odesláno 25. leden 2013 ja už mam z jedneho nařadovnu, z druhyho kurnik, a ted bude asi skleník :D [Edited on 25/1/13 19:17 by podolak2] Citovat
Péťa Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 Je zajímavé, jak si jednotlivé úřady vysvětlují stejnou věc po svém Citovat
ChouLu Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 Ano.. v Havl Brodě to je bez problému, ale v Jihlavě z auta kurník prostě neuděláš Citovat
Marcel505 Odesláno 27. leden 2013 Odesláno 27. leden 2013 Ano.. v Havl Brodě to je bez problému, ale v Jihlavě z auta kurník prostě neuděláš Měl jsem za to, že tuhle možnost už zrušili. Nebo to ještě nevyšlo? Pokud je auto nabourané, doložit eko likvidaci a vyřaděj ho i tak (pokud je v polopřevodu tak jej dohlásí za 800 a následně ZADARMO vyřadí). Evidenčku prominou. Ale budou chtít pojistku. Pokud bys to ale chtěl vyřadit čestný prohlášením, musíš zaplatit eko poplatek. [upravil dne 27/1/2013 20:27 od Marcel505] Citovat
ChouLu Odesláno 27. leden 2013 Odesláno 27. leden 2013 v HB je to stále bez problému Dojdeš, vyplníš čestné prohlášení (mají hezky formulář, kde vyplníš iniciály, vybereš na co to auto bude z možností (obyvák,kurník,sklad atd ) a podepíšeš Citovat
crazybiker Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 Na sr sa da odhlasit aj v poloprevode,resp. staci ak to mas na seba odhlasene. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.