Qcko Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 Lukáš_307: len skoda ze ten motor neda 40000km :D Citovat
lukaro Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 Lukáš_307: len skoda ze ten motor neda 40000km :D Proč myslíš? Citovat
Ta jak bydlí s Pe.Trem Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 Elantru srovnávat s Eli a 301 není dobrý nápad. Kdybych si měla vybrat hned bych skočila po Elantře. Každy den na tyto tři auta koukám tak trošku o nich něco vím. Citovat
lukaro Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 Elantru srovnávat s Eli a 301 není dobrý nápad. Kdybych si měla vybrat hned bych skočila po Elantře. Každy den na tyto tři auta koukám tak trošku o nich něco vím. Já to srovnával s Rapidem.. Citovat
Qcko Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 Lukáš_307: len skoda ze ten motor neda 40000km :D Proč myslíš? Pretoze ich opravujem v ramci zaruky Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 Lukáš_307: len skoda ze ten motor neda 40000km :D LIKE Citovat
Cinicman Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 Lukáš_307: len skoda ze ten motor neda 40000km :D Proč myslíš? Pretoze ich opravujem v ramci zaruky :super:super Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 Boze a zase tie keci, ako to neda 40 tis. KM ... :bojim :bojim :bojim Byvali zamestnavatel nakupuje uz snad iba tie TSIcka, 77 KW , vsetci vyssi obchodaci postupne dostali Octavie 1.2 TSI 77 KW, a nizsi Fabie s tym istym motorom ... Kedze som chalanov na sprave poznal, a sem tam nejake vyradene auto kupil, tak viem, ze je s nimi firma uplne spokojna a nekazia sa ... Ale jasne, tie motory nedaju 40 tis. KM, nikde sa o tom nepise, lebo skodovka ma zaplatene informacne embargo, a vlastne sa o tom nedocitate nikde, len na Peugeot Fore ... Tie motory su podla mna uplne OK, male, vykonu na normalnu jazdu dostatok, a spotreby na benzin to robi pekne ... Citovat
Qcko Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 Lubk0: pozyvam ta ku mne do prace, kde ta mozem vrakmi tychto motorov zahrnut a venujem ti niekolko desiatok turboduchadiel, niekolko stoviek rozvodov a plllllllno hlav a blokov :D:D ... a keci pis ked si s tymito \"motormi\" (ktore mimochodom VW oficialne prestal vyrabat ako svoj omyl) uzijes aspon 10% z toho co ja Dal som si pracu, zadal nieco do hladania na vw fore a tu nejake male info k tomuto ppci motoru --> http://www.vw-club.sk/viewtopic.php?f=94&t=44837 :aut [upravil dne 25/1/13 21:21 od Qcko] Citovat
Rejty Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 tak já schválně nepsal o výdrži 1,2 TSI. a věděl sem proč...jinak LIKE na 40000:aut Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 měl sem možnost projet všechny ale nekoupil bych si ani jedno . bud ojetinu vyšší třídy nebo bych si připlatil a koupil auto. Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 ale pokud bych měl volit z možnosti rapid eli a 301 nehledic na penize tak jdu do eli . Citovat
Roman Bazi Odesláno 26. leden 2013 Odesláno 26. leden 2013 Lubk0 psal, že Škoda je prodávanější v Evropě jak PSA. Tak oddělím Peugeot od PSA. Peugeot je v prodeji v Evropě na třetím až pátém místě, Škoda se nedostala pod desáté místo. Záleží jestli je to v EU, Evropě atd. Pokud bych měl vybírat z těchto tří, tak bych koupil 301, je krásná, hezčí než Eliška, a moc pěkně se mě v ní jelo. Ale v Elišce jsem ještě nejel. Rapid se mě vůbec nelíbí, ale je to věc vkusu. Něco o Peugeotu www.cianews.cz/tiskove-zpravy-press/peugeot-1-700-000-celosvetove-vozu-prodanych-v-roce-narust-poctu-prodanych-vozu-mimo-evropu-a-pokracujici-presun-smerem-k-luxusnejsim-kategoriim-vozu-nejdulezitejsi-informace-1-700-000-vozu-prodanych-v-roce-2012-peugeot-4-znacka-ov-luv-v-evrope-208-221-00/ Citovat
ozzy56 Odesláno 26. leden 2013 Odesláno 26. leden 2013 ale pokud bych měl volit z možnosti rapid eli a 301 nehledic na penize tak jdu do eli . :)všechny moje příspěvky by se daly shrnout do této věty Citovat
gedu Odesláno 26. leden 2013 Odesláno 26. leden 2013 v niečom má Lubk0 pravdu v niečom nie,dá sa tu o tom polemizovať dlho a to sa mi ani nechce, no jedna vec je istá ,že Škoda vrazila do reklamy veľké prachy ako aj PSA. Lubk0 z každého druhého pánskeho časopisu vyskakuje reklama na Rapid a pamätám si keď išla masívna kampaň na najlepšieho tatka v tv a taktiež veľké súťaže a predvadzacky v OC Max(možno si prehliadol alebo len nepostrehol). Na druhú stranu to isté teraz beží aj zo strany PSA. No a moja voľba,asi by som hľadal nejakého vhodného kombajna [upravil dne 26/1/13 12:23 od gedu] Citovat
Mohy Odesláno 26. leden 2013 Odesláno 26. leden 2013 Elantru srovnávat s Eli a 301 není dobrý nápad. Kdybych si měla vybrat hned bych skočila po Elantře. Každy den na tyto tři auta koukám tak trošku o nich něco vím. :super v Elantre v plný se 100kw naftou jsem pred par dny sedel u Domanskyho a zvazuju vymenu za 407 Auto je to krásný a kdyz je nejaka vybava tak i hodne moderní a hooodne konkurence schopnou cenu EDIT: beru zpet, zamenil jsem Elantru za i40:D [upravil dne 26/1/13 16:00 od Mohy] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 Dal som si pracu, zadal nieco do hladania na vw fore a tu nejake male info k tomuto ppci motoru --> http://www.vw-club.sk/viewtopic.php?f=94&t=44837 :aut [upravil dne 25/1/13 21:21 od Qcko] Dal som si tu namahu, a temu som si precital No, 3 či 4 ia ludia, s celej diskusie, maju problem s jemnych trhanim motora pocas prvej 1-2 min. jazdy pokial mrzne, a teploty sú pod nulou ... Riešia príčinu, tuhého oleja ... Dalej sa bavia o pridavnom vyhrevnom telese vo ventilacii ... Nikto z nich nema motor zadrety, a vsetci az na jedneho z nich, maju na svojich autach uz viac ako 40 tis. KM ... Takze ano, moze sa pripustit, ze retaz na rozvodoch nevymysleli najstastnejsie, ale teda ze by to nevydrzalo ani 40 tis. KM, som sa nikde nedocital PS: To ti mozem najst ovela horsie temy na 1.6 HDI Napriklad hned na tomto fore Citovat
Petrikj Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 :super v Elantre v plný se 100kw naftou jsem pred par dny sedel u Domanskyho a zvazuju vymenu za 407 Auto je to krásný a kdyz je nejaka vybava tak i hodne moderní a hooodne konkurence schopnou cenu EDIT: beru zpet, zamenil jsem Elantru za i40:D [upravil dne 26/1/13 16:00 od Mohy] A už si se svezl? Ten motor 1.7 CRDi i když se 100kW je pro tohle auto tak na hraně...po tvé zkušenosti s 2.2 HDi 125kW to bude vysloveně lenoch. Dusí se hlavně v nízkých otáčkách...prostě objem nenahradíš. To je to co mi vadí u naft obecně. Nesnáší podtáčení..třeba dojíždíš k semaforu, kde je červena...skočí zelená a u benzinu bez řazení na 3° se v pohodě rozběhnu z 1100min-1. Ale nafty se hrozně dusí, a cukají...TDI kdilně i zhasla...pro mě nafta zatím není, snad jedině 3.0 HDí Citovat
PAJA106 Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 2Petrj: To je způsobeno dvouhmotovým setrvačníkem, který je dnes v téměř každem turbodieselu. Nejvíce trpí při nízkých otáčkách, kdy vyrovnává největší rázy a tak už výrobci dělají elektronické omezení proti podtáčení, tj. že to chcípne. Jinak moje RHY s jednohmotou táhne v kterémkoliv otáčkovém rozpětí. Citovat
Qcko Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 Dal som si pracu, zadal nieco do hladania na vw fore a tu nejake male info k tomuto ppci motoru --> http://www.vw-club.sk/viewtopic.php?f=94&t=44837 :aut [upravil dne 25/1/13 21:21 od Qcko] Dal som si tu namahu, a temu som si precital No, 3 či 4 ia ludia, s celej diskusie, maju problem s jemnych trhanim motora pocas prvej 1-2 min. jazdy pokial mrzne, a teploty sú pod nulou ... Riešia príčinu, tuhého oleja ... Dalej sa bavia o pridavnom vyhrevnom telese vo ventilacii ... Nikto z nich nema motor zadrety, a vsetci az na jedneho z nich, maju na svojich autach uz viac ako 40 tis. KM ... Takze ano, moze sa pripustit, ze retaz na rozvodoch nevymysleli najstastnejsie, ale teda ze by to nevydrzalo ani 40 tis. KM, som sa nikde nedocital PS: To ti mozem najst ovela horsie temy na 1.6 HDI Napriklad hned na tomto fore Ja s tymi motormi pracujem denne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.