kutil1 Odesláno 23. leden 2013 Odesláno 23. leden 2013 Tady z fóra jsem se dostal k návodu na instalaci ServisBoxu z odkazů na MHH auto, na kterém je nutná registrace a získání hesla. Zajímá mne, zda je toto stažení a použití ServisBoxu legální? Zviklalo mne to, že když se zeptám na něco kolem této problematiky na tomto fóru, tak se mi to zdá nějak tabu.
ferinko2 Odesláno 23. leden 2013 Odesláno 23. leden 2013 Myslím,že je to legálne.Niektoré informácie sú free,A tie,ktoré ťa budú najviac zaujímať sú platené.
Radek Hurvajz Odesláno 23. leden 2013 Odesláno 23. leden 2013 Service box se nestahuje, service box je online. http://public.servicebox.peugeot.com Stačí se tam zaregistrovat a pak využivat neplacené služby. A nechapu proč to pokládáš jako dotaz na vedení, to s tím nemá nic společného [upravil dne 23/1/13 11:40 od Radek Hurvajz]
Ferry Odesláno 23. leden 2013 Odesláno 23. leden 2013 jiz jednou tenhle dotaz pokladal, jedna se o warez a o offline verzi serviceboxu - viz. jeho predchozi vlakno legalni to neni a forum nemuze slouzit k poskytovani navodu na instalaci nelegalniho software, takze ano, je to tu na foru tabu. tady opet zamykam [upravil dne 23/1/13 11:54 od Ferry]
Recommended Posts