lud3k Odesláno 22. leden 2013 Odesláno 22. leden 2013 Zdravim. Dnes jsem zjistil ze pri vetsi akceleraci me zacne jako kdyby drncet neco v motoru. Muj kamarad co semnou jel rikal ze me drnci vstrik. Chtel jsem se zeptat sedl jsem na net a daji se koupit nejaka adetiva,myslite ze to pomuze? Nemam stim zkusenost...Dekuji za jakoukoliv radu [upravil dne 22/1/13 20:45 od lud3k] Citovat
lud3k Odesláno 22. leden 2013 Autor Odesláno 22. leden 2013 omlouvam se jedna se o motor 2.0 hdi r.v 2001 Citovat
lud3k Odesláno 22. leden 2013 Autor Odesláno 22. leden 2013 Bohuzel to nevim:( to se omlouvam:( jeto 66kw Citovat
Ferry Odesláno 22. leden 2013 Odesláno 22. leden 2013 tzn. RHY, z ceho usuzuje, ze to je vstrik ? Citovat
lud3k Odesláno 22. leden 2013 Autor Odesláno 22. leden 2013 ja Vam ani nevim jsem jeli do pracea pri vetsich otackach to srnci jde to od spolujezdcove strany... kdyz auto netocim jedu kadla kadla tak ma krasny zvuk ale jakmile to dostane trochu do otacek cca 2500tak uz i ja jsem si vsiml ze je tam asi neco spatne. ono docela je to celkove hlucne samo osobe. a on tvrdil ze je to vstrik. Podle ceho usoudil nevim. Je vyucen automechanikem dela v citroenu ale zda-li ma pravdu. Tak me napadlo ze se daji koupit adetiva ale jestli to pomaha Citovat
krtek 2 Odesláno 22. leden 2013 Odesláno 22. leden 2013 no ja som cistil sice benzinove vstreky aditivom (jasne ze je to nieco uplne ine ako vstreky u comonrailu)no moc velky rozdiel som nezaznamenal Citovat
lud3k Odesláno 22. leden 2013 Autor Odesláno 22. leden 2013 prave nevim zda to nalit,vycistit nebo nevim. jako asi za zkousku nic nedam. Ja terba ani nevim zda li je to vubec vstrik nebo nee Citovat
krtek 2 Odesláno 22. leden 2013 Odesláno 22. leden 2013 no nalej to tam nepokazis tym nic ale asi ani nezlepsis tym nic Citovat
BV406 Odesláno 23. leden 2013 Odesláno 23. leden 2013 chtelo by to lepsi popis problemu, pripadne vypozorovat odkud presne se drnceni ozyva, zvedni kapotu a vytoc to, i kdyz vstrik se plne projevi az v tahu ... vstrikovac to byt nutne nemusi pokud bys samozrejme chtel jit tou cestou, ze se jedna o vadny vstrikovac, tak nejpresnejsi odzkouseni je na stolici, tzn. vstriky z auta ven ... predtim zkus nechat udelat diagnostiku s vypisem korekci davek vstrikovacu ... pripadne zkus pouzit nektera z aditiv do nafty, napr. od tec2000 diesel injector cleaner nebo jine ... Citovat
deddo306Break Odesláno 23. leden 2013 Odesláno 23. leden 2013 Pokial to ide od spolujazdca by som tipoval, ze to robi egr ventil.Ide do neho hadicka.Odpoj ju a skus sa previezt.Vstrek sa da zistit aj drevenou ruckou z kladiva.Priloz na vstrek daj k uchu a rucne popridavaj.Ten rachot by si mal pocut aj cez nu.Ale tipujem skor na egr ventil.Ta rucka je trochu smiesna diagnostika ale mohlo by pomoct... Citovat
lud3k Odesláno 23. leden 2013 Autor Odesláno 23. leden 2013 nepokazim tim nic pokud ten egr ventyl odpojim? Kam stou hadickou? mam ji ucpat nebo jen nechat odpojenou? jiank stou diagnostikou to bude asi nejlepsi. zkusim diagnostiku jsem zjedavco to ukaze nebo kolik to bude stat Citovat
Parc Odesláno 23. leden 2013 Odesláno 23. leden 2013 pri blbom vstreku pocujes take selesenie vzdy ked prudko pridas. Ak sa v tom velmi nevyznas lepsie ked si to vypocuje mechanik ktory sa vyzna v hdi kazdopadne podla tvojho popisu o mozne je este doplnenie: aby niekto nahodou nepochopil tak, ze pokial nic nepocuje je vsetko ok... zalezi na tom, co sa konkretne deje zvukovy prejav je len jeden z mnohych [upravil dne 23.1.13 20:01 od Parc] Citovat
javo1 Odesláno 23. leden 2013 Odesláno 23. leden 2013 ked som mal vadný vstrek tak mi kolísal volnobeh poslal som to do Prievidze.3 ks mi prečistili a jeden nový. Citovat
deddo306Break Odesláno 23. leden 2013 Odesláno 23. leden 2013 Tu hadicku od egr kludne zapchaj skrutkou.Nic sa nestane,ja tak jazdim uz 5 rokov. Citovat
Parc Odesláno 23. leden 2013 Odesláno 23. leden 2013 na tie prejavy sa spoliehat neda.. mne vstreky ucuravali a rozhodne ani nekolisali volnobezne otacky a ni nic podobne a napriklad podla diag boli 3 s korekciami v pohode a 1 uleteny ale v realite ten jeden bol jediny ok a tie 3 boli mimo... jedine spolahlive je stolica vsetko ostatne je napoveda... Citovat
lud3k Odesláno 28. leden 2013 Autor Odesláno 28. leden 2013 auto nehaze zadnou chybu ma krasny chod vse tak jak ma byt. Akorat pri prudke akceleraci jse slyset divny zvuk tak jak pridavam plyn ale pouze pri prudkem pridani a vysokych otackach.. Citovat
Parc Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 lud3k: ano tak sa moze prejavovat zly vstrek ale je to len moze... kludne aj nemusi... najlepsie ak mas niekoho kto sa naozaj vyzna do aut nech si to pocuvne a povie ti... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.