Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

ANKETA: Koupil by jsem 508 znovu?  

39 hlasů

1. 1. ANKETA: Koupil by jsem 508 znovu?

• URCITE ANO
      27
    • ASI ANO
      41
    • ASI NE
      9
    • URCITE NE
      11

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
A mě zase zajímá, kdo to je.:mrk Ne, že bych ho chtěl přesvědčovat o opaku ( každej má samo nárok na svůj názor ), ale mám svůj tajnej tip, tak jestli jsem se trefil.:o:D

..já ještě nehlasoval,na me to zatím nehazej:)

Odesláno
koukal jsem teda a výsledky hlasování máš teda asi jen ty jako zakladatel tohohle vlákna, protože já tam nic takový nenašel...

Musíš to vidět taky,je to úplne nahoře nad hlasováním..

• O 3 týdny později...
  • O 2 týdny později...
  • O 5 měsíců později...
Odesláno

Chcel by som po pol roku trošku oživiť túto tému ...kedže začína byť reálne že by som mohol vymeniť svoju 407SW za 508 SW 163k vo výbave ALLURE.

Má niekto z majiteľov nejaké negatívne skúsenosti,že oľutoval svoje rozhodnutie a už by neuvažoval o kúpe tohto auta ??

Ak áno tak aké??

Odesláno

Těch skoků k lepšímu bude daleko víc , než si myslíš . Já taky přešel ze 407 a je to dost velký rozdíl , ale to zjistíš až po nějakém čase .

ps: pořád si ho užívám jako první den a to ho mám už více než 2 roky :cool:

• O 4 týdny později...
  • O 1 rok později...
Odesláno (upraveno)

Dobrý den,

dnes jsem hlasoval pro "rozhodně ne" a mám k tomu důvody. Jde hlavně o to, jak se Peugeot ČR chová ke svým zákazníkům. Dokud je auto v pořádku, nejsou problémy a tudíž je vše vpořádku. Ovšem když mi začaly vrzat tlumiče, špatně fungovat senzor klik, ostřikovače, orosené světlomety, nový soft 2.80 který omezil funkci adressbook, tak jsem neváhal a napsal jsem přímo Peugeotu, jelikož v servisu udělali maximum co mohli, avšak výsledek je takový, že tlumiče stále vržou (od 0°C a níže), ostřikovače jsou vyměněny za typ ze škody 105 (trapné 2 proudy namísto krásných rozprašovačů), senzor kliky byl vyměněn za nový, avšak za 2 dny opět funguje-nefunguje, světlomety orosené. OK možná pro někoho prkotiny, pro mě je to celkem zásadní věc, že auto ve výbavě které stálo cca 950.000,- má takové nedostatky. Nic není dokonalé, chápu, ale aby mi Peugeot ČR odpověděl stylem...

"...doporučujeme vynechat jízdy v zimním období, pokud Vám tento zvuk nevyhovuje"  konec citace.

OK, napíšu znova na Peugeot, zda to myslí vážně... Odpověď? 

Vážený pane XY... omlouvám se, ale nechce se mi jakokoliv komentovat to, co Vám napsal spráce FCB společnosti Peugeot ČR s.r.o., který tak učinil na základě informace, kterou dostal z poprodejníhoi odd.

A nezlob se na mě, nechci se vyjadřovat ani k tomu, proč Vám nefunguje to či ono. na druhou stranu máte-li reálný a skutečný problém, který Vám brání v řádném užívání Vašeho vozidla, pak se prosím obraťte na svého prodejce či opravce, aby ho řešil.

Opravdu nemohu za to, že Vám přehráním SW se změnila konfigurace paměti tel. čísel. Proč ke změně došlo, sám nevím, ale domnívám se, že pokud k tomu výrobce přistoupil, mělo to nějaký opodstatněný důvod, který mě osobně a ani dealerovi není znám.

Vaše další kroky nemohu a ani nechci komentovat a je pouze na Vašem uvážení, k jakým se rozhodnete.

S úctou

ing.Miroslav Hrabák
odd.vztahů se zákazníky
PSA Peugeot Citroën

Tak to mi prosím pěkně Peugeote polib prdel. Howk. Takže za mě, Peugeot už nikdy nechci.

Zde dávám odkaz na moje video, které jsem pořídil den po opravě - promázání tlumiče. Za tento zvuk mi Peugeot napsal, že pokud mi to vadí, nejezdi v zimě. Tlumič byl již během krátké chvíle 2x opravován, avšak problémy přetrvávají. Příští týden auto nechávám na jednu noc v servisu aby bylo studené a pak to zkusí na vlastní pěst, zda "lžu nebo ne" Bohužel se venku oteplilo, takže budu mít na 100% smůlu s reklamací a jelikož mi končí záruka v květnu, tak jsem v prdeli. Sice mám zaplacenou prodlouženou záruku, ale ta se prý na tyto věci nevztahuje. Vítejte ve 21 století.

Upraveno uživatelem klakson23

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...