Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

souhlasim s punkacem .. :D vypadá jak náká levná cetka z vietnamskýho stánku :myslim ..

někde snad doma mam takýho malinkatýho v ,,přirozenejch\'\' barvách .. teda pokud ho pes nesežral .. :D

Odesláno

A začalo to tím, že se někdo zeptal kde se dá koupit....a je z toho diskuze jestli je hezký. Proč se z každého vlákna stane taková fraška? Vždy se přejde z podstaty toho vlákna do úplných kravin a OT.... Kdysi to vůbec nebývalo (nebo minimálně) a jaký byl klid.

Odesláno

Každému se líbí něco jiné, vždit proto ho taky kolega schání. Za mně je to vpohodě lvíček.

Jináč víte kolik zrúd plyšáku na světě je? Co na světě, u mně doma:papa

Odesláno
A začalo to tím, že se někdo zeptal kde se dá koupit....a je z toho diskuze jestli je hezký. Proč se z každého vlákna stane taková fraška? Vždy se přejde z podstaty toho vlákna do úplných kravin a OT.... Kdysi to vůbec nebývalo (nebo minimálně) a jaký byl klid.

i prd velebnosti, bylo to tu vždy, je to tu a bude to tu.

Jedinej nešvar kterej vymizel je citace předchozích příspěvků adabsurdum, třeba 6 citací v jednom příspěvku.

Jinak nevidím jedinej důvod, proč bych se neměl vyjádřít k tý modrý zrůdě parodující lva. Třeba se tazatel probere ze sna, jak lev má vypadat a přestane ho shánět :D

Odesláno
:D týý kráso šikovní ste , mě sa libí komu ne ať si ho nekupuje a nečučí na něho :D tisíc lidí tisích chutí :) hmm a nedal by sa nejak sehnat přez cz peugeot :myslim 12e je v poho to bych dal . do auta je to pěkný doplněk a navíc origo :aut
  • O 2 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...