lukaro Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 Dobrý nápad, podívám se, co tam mají suprového a napíšu někomu díky.. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 Není nepřirozenej, jen modrej, no a co, když mužou bejt modrý kandidáti na prezidenta co by nemohli bejt lvíčci :D Citovat
Háček Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 souhlasim s punkacem .. vypadá jak náká levná cetka z vietnamskýho stánku .. někde snad doma mam takýho malinkatýho v ,,přirozenejch\'\' barvách .. teda pokud ho pes nesežral .. Citovat
Milan+ Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 Copak ten lvíček musí být stale jak živý? Náhodou se jim povedl. Citovat
punkac Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 přijde mi, jak kdyby ho ušili v severní koreji, alekdyž de vm to líbí do auta bych to teda nedal Citovat
davidekcz Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 já hlasuji pro nelíbí, možná až hnus :P:P Citovat
Háček Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 já hlasuju pro střední cestu, ani pěknej ani hnus .. je hrozně zpracovanej ale barevě pěknej .. Citovat
lukaro Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 A začalo to tím, že se někdo zeptal kde se dá koupit....a je z toho diskuze jestli je hezký. Proč se z každého vlákna stane taková fraška? Vždy se přejde z podstaty toho vlákna do úplných kravin a OT.... Kdysi to vůbec nebývalo (nebo minimálně) a jaký byl klid. Citovat
Tango C8 Odesláno 18. leden 2013 Odesláno 18. leden 2013 Každému se líbí něco jiné, vždit proto ho taky kolega schání. Za mně je to vpohodě lvíček. Jináč víte kolik zrúd plyšáku na světě je? Co na světě, u mně doma:papa Citovat
punkac Odesláno 18. leden 2013 Odesláno 18. leden 2013 A začalo to tím, že se někdo zeptal kde se dá koupit....a je z toho diskuze jestli je hezký. Proč se z každého vlákna stane taková fraška? Vždy se přejde z podstaty toho vlákna do úplných kravin a OT.... Kdysi to vůbec nebývalo (nebo minimálně) a jaký byl klid. i prd velebnosti, bylo to tu vždy, je to tu a bude to tu. Jedinej nešvar kterej vymizel je citace předchozích příspěvků adabsurdum, třeba 6 citací v jednom příspěvku. Jinak nevidím jedinej důvod, proč bych se neměl vyjádřít k tý modrý zrůdě parodující lva. Třeba se tazatel probere ze sna, jak lev má vypadat a přestane ho shánět Citovat
bosslibor Odesláno 18. leden 2013 Autor Odesláno 18. leden 2013 týý kráso šikovní ste , mě sa libí komu ne ať si ho nekupuje a nečučí na něho tisíc lidí tisích chutí hmm a nedal by sa nejak sehnat přez cz peugeot 12e je v poho to bych dal . do auta je to pěkný doplněk a navíc origo Citovat
Gabriel 307 Odesláno 18. leden 2013 Odesláno 18. leden 2013 bosslibor : domluv se s někým kdo pojede do Francie:papa Citovat
bosslibor Odesláno 18. leden 2013 Autor Odesláno 18. leden 2013 :D kucííí kdo frčíte do francie ???? a budete sa tam plantat v tem obchůdku ?? Citovat
rene.raul Odesláno 23. leden 2015 Odesláno 23. leden 2015 Zdarec nevíte nekdo prosím kde sehnat toho lvíčka ? lev.jpg [upravil dne 17.1.2013 20:21 od bosslibor] Tyhle plyšáky v modrý i šedivý barvě prodávají tady: http://eshop-peugeot.cz/14-plysaci Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. leden 2015 Odesláno 23. leden 2015 rene.raul: Myslíš že po dvou letech je nutné odpovídat?? Citovat
Honza z Nera Odesláno 24. leden 2015 Odesláno 24. leden 2015 . . . třeba ho ještě někdo shání Citovat
rene.raul Odesláno 24. leden 2015 Odesláno 24. leden 2015 Radek Hurvajz: no vzhledem k tomu, ze jsem ho take shanel a narazil jsem pri jeho hledani na tuto diskuzi, tak jsem chtel poradit pripadnym hledacum i po delsi dobe:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.