Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nějak po prodeji P406 zjišťuju, že auto moc nepotřebuju. Kdybych nebydlel v paneláu a měl to kam zaparkovat, koupím si nějakej skůtr, co má 50ccm a trochu větší výkon, na pojíždění na chalupu by mi to stačilo :papa

Odesláno

každopádně já si nechám staříka 405ku a do budoucna bych asi šáh po 4008, ale to je hodně daleká budoucnost :D

Odesláno
Vím jen to, že bude bílý a v automatu

[upravil dne 17/1/13 22:53 od davidekcz]

Proč bílé? D

Když máš takové hezké černé? :-)

PS: automat každopádně schvaluji ;-) Lenost a pohodlí jsou nekonečné :-)

[upravil dne 17/1/13 23:51 od hawkey]

Odesláno

za mna ked pride cas na vymenu co vidim ak sa bude darit ako ma o 4-5 rokov tak 508 v sedane... keby sa tak robili 2.7hdi s manual prevodovkov bolo by to dokonale :D

Odesláno

Já budu asi muset brzo měnit, jelikož nás už bude víc než 2 a to už je na S16 moc-ale malou černou necháme doma:super Uvidíme jak to dopadne, zatím mám takover rozptyl od kombi (406, Mondero -nejlíp ST220) přes terén-kombi (Forester) až po skoro mini SUV (RAV4 2gen.) Moje nový auto bude prostě větší:D ....vlastně, který auto není větší než 106??? Jo, vlastně smart je menší:D:D:D

Odesláno
Ford S-MAX,asi už letos,chtěl bych ho v 2,0 HDI automat,ať zůstanem aspoň trochu u značky,ale 306ku nedám:D

No, tak tohle nikde nekoupíš. Jedine tak 2,0 Tdci - HDI :bojim

;)

[upravil dne 18/1/13 08:38 od Tango C8]

Odesláno

uz jsme jednou psal me se ted jodne libi jak je venitr velke a prakticnost 4007/C-rosser automat(7 mist a 4x4) , a tohle zatim valcuje i novou C5 kombi (tu pouze na hydraulice , a motor me je jedno)

zena by chtela novou C3 stim velikym prednim sklem nebo C4 v nejvyssi vybave (asi kvuli masaznim sedackam :D )

Odesláno
Ford S-MAX,asi už letos,chtěl bych ho v 2,0 HDI automat,ať zůstanem aspoň trochu u značky,ale 306ku nedám:D

No, tak tohle nikde nekoupíš. Jedine tak 2,0 Tdci - HDI :bojim

;)

[upravil dne 18/1/13 08:38 od Tango C8]

samozrejme ze koupi. Jak znamo ve fordech jsou HDI.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...