oddie Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 Zcela legální finta by mě tedy zajímala, já znám jen nelegální Citovat
ChouLu Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 U nás je na každej zákon fígl... bohužel Citovat
Dančák Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 Když si tady všichni posíláte SZ, tak já chci taky:mrk Citovat
ChouLu Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 Pepito... máš stejně barevný pugy, oboje 206, jen jedno je CC... na to policajti nepřijdou... tak si známku olizuj přelepuj na skla a měň i s tím SPZku... vsadím se, že za ten rok by na to nikdo nepřišel :D Citovat
Pepito Odesláno 17. leden 2013 Autor Odesláno 17. leden 2013 Pepito... máš stejně barevný pugy, oboje 206, jen jedno je CC... na to policajti nepřijdou... tak si známku olizuj přelepuj na skla a měň i s tím SPZku... vsadím se, že za ten rok by na to nikdo nepřišel :D Jj to je taky dobrý nápad Citovat
Cinicman Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 Len aby ti neprišlo nevoľno z toľkého oblizovania... Citovat
punkac Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 to je pěkná cipovina s tou RZ. Hluchavky nejsou úplně pitomý Citovat
Pepito Odesláno 17. leden 2013 Autor Odesláno 17. leden 2013 Zase tak často to olizovat nebudu muset Citovat
Guest StibTo Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 A hlavne jak casto se DZ kontroluji ? ...... Pokud Te vyfoti kamera na mytny brane bude rozpoznat prd, pokud Te budou predjizdet pomahaci \"Celni sprava\" kouknou se akorat zda tam znamka JE ci NENI .... Mozna se ale pletu. Citovat
ChouLu Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 Znám člověka, kterej si nechtěně při lakování vyměnil značky se svým druhým autem (jedno červené, druhé černé) a jezdil s tím rok a půl do technický, než na to někdo přišel A to ho stavěli policajti minimálně 5x Nakonec na STK se omluvil, dojel pro správné SPZky a bylo to Citovat
Neon Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 LEGÁLNÍ finta na to fakt neni ... a jestli jo, tak mi to pošlete taky někdo do SZ, ale myslím, že to bude vše nelegál ... Citovat
punkac Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 co jsou lidi schopný udělat kvůli smradlavýmu litru a dvoum třem kilům, to mi rozum nebere Citovat
Y2K Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 no uz som tu....zevraj trosku horsie vidim ale ze nic zavratne, citat vraj viem dobre ale zevraj moj zmysel pre humor nemusi byt vzdy pochopeny Citovat
Pepito Odesláno 17. leden 2013 Autor Odesláno 17. leden 2013 co jsou lidi schopný udělat kvůli smradlavýmu litru a dvoum třem kilům, to mi rozum nebere No ono je to taky trochu z principu když se známky neustále zdražují a dálnice tomu neodpovídají,tak proč těm nenažrancům stále cpát do jejich nenažranejch tlam Tak teď jsem se trošičku rozohnil Ale každý má právo se vyjádřit a já to udělal teď Citovat
gronholmm Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 Já chci taky SZ. Je to jen ze zvědavosti Citovat
Pepito Odesláno 17. leden 2013 Autor Odesláno 17. leden 2013 Tak jsem našel (na doporučení jednoho z vás) na netu toto: Pravidla výměn kupónů Seznam pošt 252 pošt (pdf, 162 kB), oprávněných k výměně dálničních kupónů. 1.Výměna kupónu Výměnu kupónů lze provést z těchto důvodů: •poškození čelního skla motorového vozidla; •chybné manipulace s kupónem (chyba při vyplňování registrační značky, poškození kupónu před vylepením apod.); •změny převozní značky motorového vozidla na registrační značku. 2.Výměna vadného kupónu: Výměna vadných kupónů se provádí bezplatně u kupónů s libovolnou dobou platnosti a bez vyplnění žádosti. Vadný kupón je takový: •který nelze odlepit od nosného podkladového papíru; •u něhož došlo k částečnému nebo úplnému roztržení podkladového papíru a ten zůstal v kontaktu se sejmutou folií; •u něhož při snímání došlo k porušení celistvosti kupónu vlivem vysoké přilnavosti lepidla k podkladovému papíru. V případě uvedených vad kupónu je možné tyto vady reklamovat přímo u prodejce, u kterého byl kupón zakoupen, nebo na všech poštách (netýká se provozoven smluvních partnerů České pošty, s.p., kteří se podílejí na poskytnutí poštovní služby), které výměnu zajistí. Výměna vadných kupónů se na poštách provádí na základě předložení obou dílů kupónu. 3. Výměnu kupónu lze provést i z těchto důvodů: •poškození čelního skla motorového vozidla, kdy v případě zničení/poškození prvního dílu kupónu nelze uplatnit z důvodu jeho stavu výměnu (dle bodu 1); •odcizení čelního skla z motorového vozidla s vylepeným prvním dílem kupónu nebo odcizení prvního dílu kupónu(netýká se odcizení motorového vozidla) •odcizení druhého dílu kupónu, a to na základě stanoviska SFDI Výměnu kupónu lze provádět pouze v době jeho platnosti, přičemž se vydá kupón se stejnou dobou platnosti, jako měl původní kupón. Stejný postup se použije i v případě uplatnění reklamace vadného kupónu. V případě odcizení motorového vozidla, při změně registrační značky a v případě ztráty druhého dílu kupónu se výměna neprovádí. Výměna kupónu se neprovádí ani v případě totální škody a v případě prodeje motorového vozidla. Při výměně kupónů postupují oprávněné pošty dle platného znění „Metodického pokynu k provádění výměn dvoudílných kupónů prokazujících zaplacení časového poplatku za obecné užívání zpoplatněných pozemních komunikací (pdf, 103 kB). Žádost o výměnu kupónu (pdf, 65 kB) Cena za provedení výměny dálničního kupónu Služba se poskytuje pouze pro kupony s roční dobou platnosti (nevztahuje se na výměnu vadných kupónů dle bodu 2.). 40 Kč(včetně DPH v zákonné výši) Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 Aj ja chcem SZ aj ked si myslim, ze viem o com je rec Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.