Pepito Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 Vím že je to nezákonné,ale je nějaká finta,jak jednu známku používat na dvou autech? Citovat
Guest Scratch Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 kup si dve bud si zajdi k ocnimu, nebo zpatky do skoly a ucit cist Citovat
Pepito Odesláno 17. leden 2013 Autor Odesláno 17. leden 2013 kup si dve bud si zajdi k ocnimu, nebo zpatky do skoly a ucit cist Díky za radu,jsi fakt milej,ale s tím posíláním k doktorovi už to někdo Tobě doporučoval,že? Citovat
Dančák Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 Je:D když ji koupíš tak ji párkrát otři o kůži nebo kalhoty aby to potom tolik nelepilo, potom si kup tornado a zmizík:mrk napiš to na to, nafuň na sklo a opatrně přilož, potom opatně pomalu slepovat a vyzmizíkovat......ale já s tim samozřejmě zkušenost nemám:D Citovat
Dančák Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 Ale neni to na to každý týden to přelepovat.... Citovat
punkac Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 nejlepší odstranění lepidlaje otřít známku o opocenou pleš Citovat
Guest Scratch Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 kup si dve bud si zajdi k ocnimu, nebo zpatky do skoly a ucit cist Díky za radu,jsi fakt milej,ale s tím posíláním k doktorovi už to někdo Tobě doporučoval,že? to ale nebylo na tebe pepito..... to bylo na Y2K protoze doporucovat kuóupeni dvou, kdyz chces jednu pouzivat na dve auta, je asi jako radit mrtvole s vyberem rakve Citovat
Pepito Odesláno 17. leden 2013 Autor Odesláno 17. leden 2013 kup si dve bud si zajdi k ocnimu, nebo zpatky do skoly a ucit cist Díky za radu,jsi fakt milej,ale s tím posíláním k doktorovi už to někdo Tobě doporučoval,že? to ale nebylo na tebe pepito..... to bylo na Y2K protoze doporucovat kuóupeni dvou, kdyz chces jednu pouzivat na dve auta, je asi jako radit mrtvole s vyberem rakve Aha Tak pardon Citovat
Cinicman Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 ja chcu taky SZ SZ no cinic posli to aj mne do sz Citovat
Pepito Odesláno 17. leden 2013 Autor Odesláno 17. leden 2013 Díky za SZ všem co mi ji poslali Jsem netušil jaké jsou na to fígle Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.