P607Olda Odesláno 16. leden 2013 Odesláno 16. leden 2013 406 kombi = dobrá volba. [upravil dne 16.1.2013 10:34 od P607Olda] Citovat
lukaro Odesláno 16. leden 2013 Autor Odesláno 16. leden 2013 Taťka má rezervu necelých 80 000kč. A auto které se teď posmolilo nemá smysl opravovat, je to starý vrak, oprava by byla nákladnější jak nějaké ojeté auto. To auto je už prodané na ND. Teď jedeme na tu 308ku. Citovat
Pavelbbk Odesláno 16. leden 2013 Odesláno 16. leden 2013 Když je táta živnostník a chce vzít auto na splátky , tak se mrkněte na operativní leasing, prachy co má může otočit v podnikání a bude jezdit v novém autě v klidu bez starostí a bez rizika, že v tom zahučí do dluhů Citovat
Y2K Odesláno 16. leden 2013 Odesláno 16. leden 2013 ...Zásadou je, že každý má mít finanční rezervu tak na půl roku živobytí. Svobodný mladý asi 6 x 20 t. = 120 t... to vy fakt mate tolko penazi na ucte? lebo ja nie a neviem co teda robim zle Citovat
P607Olda Odesláno 16. leden 2013 Odesláno 16. leden 2013 Y2K: v českých korunách, ne v Eurech... Mladému by měli na to přispět rodiče, když se staví na vlastní nohy. Ale ještě důležitější je, aby je hned nerozfofroval, tzn. koupit si přiměřené auto, aby zbyla rezerva. Píšu o současné situaci, kdy zaměstnání není jisté, zakázky v podnikání taky ne... Nakonec - pokud mladý bydlí dočasně u rodičů (mama-hotel) a má průměrný plat, tak není problém ušetřit 10 t. měsíčně. [upravil dne 16.1.2013 10:54 od P607Olda] Citovat
oddie Odesláno 16. leden 2013 Odesláno 16. leden 2013 ...Zásadou je, že každý má mít finanční rezervu tak na půl roku živobytí. Svobodný mladý asi 6 x 20 t. = 120 t... to vy fakt mate tolko penazi na ucte? lebo ja nie a neviem co teda robim zle Já vím naprosto přesně, co robíš zle, nesmyslně vyhazuješ za totální píčoviny. Stačí si zpětně prohlédnout tvoje vlákna o výběru aut. Citovat
Y2K Odesláno 16. leden 2013 Odesláno 16. leden 2013 ako napriklad co? (vysvetli) vlakna o vybere auta (ako som casto pisal) boli cisto teoreticke a ja viem ze nie v Eurach ale v CZK lenze ja nemam ani keby sme to na forinty dali [upravil dne 16.1.2013 10:58 od Y2K] Citovat
oddie Odesláno 16. leden 2013 Odesláno 16. leden 2013 Jen co já pamatuju - 406 coupé 3,0V6 od Valdy, v podpise 607 2,7HDI + motorka a další auto. Sorry, ale člověk, který nakupuje tohle a rezervu nemá ani blbé kilo je u mě magor. Ale nic si z toho nedělej, to je většinové chování, taky proto je exekucí tolik, kolik jich je. Citovat
Y2K Odesláno 16. leden 2013 Odesláno 16. leden 2013 a to nevies ze som mal na coupe uver a co je zle na coupe, co je zle na 607? nechapem trocha a blbe kilo? no u nas na neho robis tak rok a uz som bol selico, tak preco nie magor [upravil dne 16.1.2013 11:08 od Y2K] Citovat
lukaro Odesláno 16. leden 2013 Autor Odesláno 16. leden 2013 Proč tolik OT? Nechci být nějaký nevděčný, ale proč se tu řeší finanční rezerva a plat taťky a mě? Ptali jsme se na auto, ne na pomoc při nedostatku peněz. Kdyby taťka neměl rezervu, tak do úvěru nejde... Zakázek má zatím hromadu, ale kdo ví, jak to bude za rok, za měsíc, ale prachy má. Proč tu neřešíme výběr auta? Prostě jsou tu snad nějaké pravidla, pořád je někdo porušuje a pak se tu jen hádáme.. Prosím vás, řešme výběr auta a ne prachy, děkuji. Nakonec na auto jedeme až odpoledne, strejda uvízl v zácpě na dálnici a tak jsme bez auta. Citovat
oddie Odesláno 16. leden 2013 Odesláno 16. leden 2013 Právě proto, že na to robíš rok, jsou taková auta ultrahovadina. Ale pokud tohle nechápeš, je asi zbytečné ti cokoliv vysvětlovat. Citovat
Medvěd Odesláno 16. leden 2013 Odesláno 16. leden 2013 Řekl bych, že \"rozumné\" by v Tvé situaci bylo jezdit v té 307ě + si nechat na léto motorku. 607u střelit a hned by byla nějaká ta rezerva na nepředvídané věci. Citovat
Y2K Odesláno 16. leden 2013 Odesláno 16. leden 2013 toto je tema na samostane mega vlakno napada ma dost argumentov a otazok ako by ste mi ich interpretovali ale nebudeme tu robit dalej kazdy peniaze vnima inak, pre mna nic neznamenaju, ked cosi chcem si to kupim...ked ich nemam, ich zhanam, to je cele do hrobu si ich nezoberem, obmedzovat nimi sa nenecham a suhlasim s autorom vlakna, naco riesit jeho finacnu situaciu pytal sa na auto ake, tak staci o tom, to ci ma ci nema peniaze, kde ich zobere a co jemu zoberu ak nebude splacat je asi len jeho vec [upravil dne 16.1.2013 11:19 od Y2K] Citovat
Vvitty Odesláno 16. leden 2013 Odesláno 16. leden 2013 Rekneme ze tu je dost lidi kteri upozorni, pokud nekdo dela kravinu a nerozumne rozhodnuti. Kazdopadne pocitejte s minimalne 50 tis rezervy a vemte sebou lepsiho technika nez minule... Citovat
lukaro Odesláno 16. leden 2013 Autor Odesláno 16. leden 2013 Rezerva je, jak jsem psal... A na toho červeného Puga technik nebude potřeba, pokud je to více méně nové, serviska, přímo z premium programu od Peugeotu. Základní části na autě zvládneme zkontrolovat... Ohledně VIN, licování karoserie, motorový prostor, kde se kontrolují ty nosníky a podobně, to samé v kufru.. Potom roky, které jsou na sklech atd... Citovat
rgot Odesláno 16. leden 2013 Odesláno 16. leden 2013 Tak......auto do 250 tyčí ...není žádnej vývar...otázka zní --- musím je tak moooooc nutně mít abych oslnil...za mě -----NEEEEEE... Citovat
davidekcz Odesláno 16. leden 2013 Odesláno 16. leden 2013 Ježiši tak mu do toho nekecejte!!! Chce poradit s autem do 250t, jestli o nějakým víte tak dejte vědět, jestli ne tak nic. Evidentně ho tyhle věci okolo nezajímají a má svůj názor... Citovat
rgot Odesláno 16. leden 2013 Odesláno 16. leden 2013 lidi kua kušte na to...12:17 ..jsem taky plácl PIČOVINU....Nejde to do řiti vrátit nebo nějak upravit......bla bla bla..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.