Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Taťka bude chtít koupit nějaké novější auto. Vkus máme asi tak nějak stejný. Chtěl by rodinné, komfortní, se stylovým designem, benzín.. Nechce nějaké SUV a podobně, klasický sedan nebo kombík, ale jak jsem psal, jedině benzín.

Vím, že na internetu je mraky inzerátů a aut, ale spíše by jsme chtěli poradit od někoho, kdo s tím daným autem už jezdil nebo ho měl.. :)

Protože to bude auto na úvěr, nechce nic pod rok 2010, když už se má na několik let zadlužit, ať to je novější auto. Upřednostnil by spíše nové auta, ale klidně i ojeté, ale se serviskou, nízkým nájezdem KM a vyhnout se dovozu.

Zatím jsme se dívali na 207, 308, Roomster, Leon.. Oslovila ho 207ka, zatím :)

Odesláno

Tak zdálo se mu to dost velké.. Je to jeho názor :) já mu chtěl doporučit třeba tu 308ku.

A na tu červenou 308 jsem se taky díval, ale je to trochu daleko....

Odesláno

To mě neříkej, tatík chce něco tady z Moravy, z blízkého okolí. Jezdit 200km tam a zjistit, že to auto nevyhovuje a pak zase zpátky? V tom mu celkem rozumím.

Odesláno
To mě neříkej, tatík chce něco tady z Moravy, z blízkého okolí. Jezdit 200km tam a zjistit, že to auto nevyhovuje a pak zase zpátky? V tom mu celkem rozumím.

To radši něco projezdím,než něco koupím, než abych to koupil za rohem a pak brečel...ale samo že je to každýho věc ;);)

Odesláno

Nevím, já jsem si chtěl koupit 307ku v Kopřivnici, svezl jsem se a byl jsem nadšený. Auto jsem koupil v Uherským Brodě, což je relativně taky daleko. Auto vypadlo skoro úplně jinak jak na fotkách, prostě našel jsem vady, které z fotek nešly poznat a podobně. Potom bouchala přední náprava..... Ale byly to jen čepy řízení. Proto se mu nikam daleko nechce jezdit, jedině kdyby to bylo fungl nové :)

Odesláno

Já bych se toho nebál... Ale tatíkovi to asi nerozmluvím... Zítra jedeme do Ostravy na jednu 308ku :) tak pokud se mu bude líbit, snad ho přesvědčím o té červené.

Odesláno

Za auto 250 táců a 200km je vzdálenost? Já se 200km jezdím projet když je hezky.... :myslim

Ale to je samozřejmě vaše rozhodnutí, ale aby si tady pak nezakládal obdobná vlákna jako se svojí 307 a nevypisoval chyby na archy A4.... ;) Já než koupil auto, tak jsem najezdil přes 1500 kilometrů.. nakonec jsem našel libovej kousek v okolí... ale těch 1500km nelituji ;)

Ale jak říkám.. je to vaše rozhodnutí ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...