Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Měl bych dotaz ohledně nádobky ostřikovače P307 SW,1.6 benzin, r.v.2003.

Neví někdo, jestli jde použít z 1.6HDI a nebo benzinového 2.0 ?

Díky za rady... :super

Odesláno

i ja mel deravou mam odstrik svetel teklo to u toho moturku na svetla tak jsem ho vyskubnul a diru celou zalepil mam velkou nadobku a neplejtvam zbytecne tim koncentratem nechapu proc to tam vubec montovali kdyz mam klasicky svetla a ne vybojky :myslim

Odesláno

to moze byt uprostred cesty pomerne neprijemne. vizualne sa to kontrolovat neda, nadrzka je schovana mimo dohlad. u takto roznymi konfortnymi funkciami napchateho auta ako je 307 by som tento detail rozhodne ocakaval.

Odesláno

tycku jako u trabantu do nadrze :D jinak citroen cx mel uz v 1984 hlidani hladiny sice ale jen v zasobniku na chladici kapalinu ale v dobe skody 105 to bylo neco extra :aut

Odesláno

neblbnite, tých senzorov je na tom aute až priveľa!

nič predsa nebrámi tomu aby som mal nejaký ten liter na dolievanie v aute...

čo sa týka chladiacej kvapaliny tak tam to poriešené je od začiatku výroby 307čky a tá je určite dôležitejšia ako ostrekovače:papa

• O 2 roky později...
Odesláno

Ahoj,

taky mi ukapává nádobka na ostřikovače. Je děravá v lemu u motorku, asi 5cm od spodu. Dnes jsem jí podruhé lepil, ale raději bych jí vyměnil. Problém je, že jí nedokážu vyndat. Když povolím tu jedinou 6ku matici, co drží jí drží, tak mi to stejně nejde vyndat z toho oka v držáku. Nevíte jak na to?

Díky.

Odesláno

tak sa mi zdá, že starý model a facelift sú trochu iné takže pokiaľ ide o zámenu, nie je dôležitý motor ale starý/nový model, pokiaľ sa mýlim nech ma niekto opraví

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...