Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tak jsem dneska s prckem v autě skoro následoval Pepitova autobusáka

Recommended Posts

Odesláno

znacky Silnice se v zime neudrzuje by u nekterych silnic bylo mozne jeste doplnit \"a v lete taky ne\" :D

v zime musi clovek cekat vsechno a podobna vec se ti klidne muze stat i na silnici, ktera se normalne udrzuje posypem a dokonce nekdy i na silnici, ktera se udrzuje solenim. Zimni gumy nejsou samospasitelne

Kdyz to mam rict hodne drsne, znacka je tam spis proto, aby byli kryti silnicari, ze vcas upozornili na nebezpeci, nez aby tam byla pro tebe, jakozto ridice, aby sis dal bacha, nebot ty jako ridic mas prizpusobit jizdu stavu a povaze vozovky uz na zaklade vyhlasky o provozu na pozemnich komunikacich

[upravil dne 13/1/13 10:08 od Ferry]

Odesláno

rekl bych, že taková značka stačí... zákazj vzejdu by tam byl asi celoročně, jak tu někdo píše a někdo s nějakým 4x4 to třeba projede jak nic...taky občas po takové silnici jezdím.. dost záleží na tom, že po ni jezdim už pár let a vím, co čekat.. řekl bych, že taková značka stačí

Návštěvník
Odesláno
Pak se silnice začala zvedat a v druhé vracečce najednou zimní gumy k prdu - kola se protáčí - já brzdím - auto klouže - já se potím - prcek křičí \"Táto, bacha, tam je sníh, ...\" :bojim

No a právě pro tyhle případy je vhodný vozit sněhový řetězy. A nebejt línej je nasadit.

Guest Scratch
Odesláno

ja loni neprojel kvuli snehu jednu ulivi v hloubetine, spise na lehovci a znacka silnice se v zime neudrzuje tam taky neni. Treba offroad by to projel..... Jinak tahle znacka pro me znamena jedine, byt opatrny a ocekavat, ze nemusim dojet. Ale treba mezi vitkovicema a pasekama je jedna takova, je tam silenej kopec, ale je to parada, kdyz se to projede cele, tak krasne vyhledy, nikde nikdo :), no, mozna tam pristi vikend sjedu pro nejakou fotku.

Jinak podle me prazaci a snih jdou dohromady. Spoustu nehod v praze zavini cizaci, a kolikrat mi staci videt neprazske ridice na rychlostnich silnicich, nebo v cizim meste, a nebo v praze, kde cucej, ze ta silnice ma 4 pruhy a boji se prejet z leva do prava :D:D:D

Odesláno

Ale Scratchi, nedémonizuj to pražský ježdění, UL má sice jen 3 hlavní silnice, ale když vidím, co tu nějaký AA auta dělají, jen se směju.

Guest Scratch
Odesláno

3 silnice, jedna krizovatka, dva traktory a je na prusvih zadelano :D

Odesláno

Osobně si myslím, že dávat na takovou cestu v zimním období zákaz vjezdu je nesmysl. Pokud je tam značka, že cesta se v zimě neudržuje tak musím počítat s tím, že tam můžu někde zůstat viset i když mám zázračné zimní gumy se kterýma se mi nemůže přece nic stát....:roll Ono jak už tady někdo psal, že nějaký offroad 4x4 by to nejspíš bez problému projel nebo klidně i obyčejný osobák s řetězama :papa

Odesláno

Průšvih je, když ten off-road nebo osobák se řetězama tam zapadnou.

Otázka je jak daleko za značkou. Tedy jak daleko se musí choffeur brodit sněhem k nejbližšímu ZETORu. :roker

Odesláno

Teď tu u nás na horách je taky konečně zima. Rád se občas s autem někde sklouznu, ale na cesty tohoto typu nejezdím. Většinou jsou někde mezi poli a proto taky neudržované.

K těm pražákům, taky mám jednu zkušenost. Přímo u baráku, kde se silnice zvedá a v tom místě je i zatáčka s křižovatkou před pár lety \"uviznul\" na vyhrnuté místní komunikaci komentátor České televize pan Čapek. Nedokázal se rozjed na rovině. Jedna a plnej plyn a strašně se divil, že to nejede. Vše je o řídiči. A je jedno jestli je z Prahy, Brna, ci někde z hor. I tady u nás se najdou experti.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...