Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, někdy mi za jízdy vyskočí kontrolka ABS a napíše se ABS fault. Jde nějak udělat, aby se ta chyba neukazovala? Já nevím, pojistka nebo tak? Díky :)

Odesláno

Nejlepe zjistit problem proc problikava a opravit to :D Zkusit promerit snimace ABS jestli jsou v poradku, konektory jsou dobre zapojene a nebo to pichnout na diagnostiku, asi to nebude blikat jenom tak... Posledni moznost je prelepit kontrolku nebo vyndat zarovku, ale to neni moc dobre reseni :bojim

Odesláno

Prodejní na place neuvidí, bude to na druhém konci republiky. Jedině na inzerátech na internetu.

Výkupní tipuju tak na 30000, možná míň.

Ale je fakt, že na takové kavky tam čekají.

[upravil dne 11.1.2013 10:30 od P607Olda]

[upravil dne 11.1.2013 10:32 od P607Olda]

Odesláno

chlapi napíšu to takhle: koupil jsem p206 gti s drobnýma dodělávkama(třeba nesvítí zapalovač,nevyměněný olej, rozvody a tak...prostě klasicky neudržované auto) za 20k a na aaa obdobné auto chtějí nejmíň 50k(po tom co jsem viděl naživo fabii za 60k z aaa-bouchlá-nárazník nelícoval tak o 1cm,poškrábaná,podle volantu měla nalítané tak 150-200k)...takže si obrázek udělej sám, jestli se vyplatí prodávat do aaa, kteří si na prachy, co ti za něj dají nastřelí dalších minimálně 15-20k....být tebou bych auto trochu oprášil, dal do kupy a prodal soukromě.;)

Odesláno

K prvotnímu dotazu:

kontrolka ABS může být špatný konektor anebo špína na čidle, připadně pohnuté čidlo.

Řešení: diagnostikou zjistit, které čidlo, to pak prohlídnout, pročistit, i konektor. V nejhorším případě vyměnit čidlo.

Ale členovi Lukáš_307 je marné radit. Vybírá si finančně nejztrátovější řešení.

joshiki: nevím, jestli sleduješ od začátku tento případ. 25.1. končí STK, na opravu nejsou peníze... takže do AAA to půjde za minimální cenu...

[upravil dne 11.1.2013 19:33 od P607Olda]

Odesláno

Řekl bych, že mu volali, že mu za to dají 60t ať stím přijede...samozřejmě mu nabídnou odhaduji 27 000t to je muj tip

[upravil dne 11/1/13 18:45 od Moral3z]

Odesláno

oooo, Lukáši, ty jsi fakt marnej, ale kdo chce kam, pomožme mu tam.

Už jsem si myslel, že jsi dostal rozum a vono prdlajs, hlavně tady pak nefňukej, jak tě natáhli a do telefonu, říkali jinou cenu

Odesláno

Doufám, že ten chudák co to koupí se nedostane na tohle forum a nebude umět používat vyhledávání :myslim

Achjo... tohle nechápu...

Odesláno

Já hledám nejnákladnější řešení? Nemám teď zhruba 5000kč na opravu, když jsem bez práce, jsem na pracáku a hledám si zaměstnání.... A už jsem to vyřešil, teda zjistil čím to je... ABS funguje jak má, jen po 10ti minutách jízdy vyskočí chyba. Špatné je čidlo na levém zadním kole. DIA to potvrdila a ukázala, že antipolution fault způsobuje asi škrtící klapka, psala něco o seřízení, asi bude zanesená... Jinak to žádné jiné chyby nenašlo, kromě špatného konektoru jednoho airbagu.

Odesláno

Jinak mi v AAA nabídli 38 000kč. Prý opravy nejsou drahé, ale chci více, tak auto na jaře opravím, udělám STK, ale to si ho už asi nechám, protože do té doby budu mít snad práci,..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...