Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

407 coupe 2,7 HDI....tak uz je doma.......

Recommended Posts

Odesláno

Taky jsem zvědavej jinak ta v DAVO car je docela pěkná,původ má z Holandska v ČR jeden majitel a pokud by někdo měl o ní víc zájem mám i její VINko.

Odesláno

Přemku, to jako máš SW a coupé? Tak to blahopřeji:super:potlesk. Motorizace velmi dobrá. Doufám, že zajedeš i k nám na jih Čech;). S takovým autem už je to jen zábava a chvilka. A nezapomeň si koupit i sedačku pro slečnu Mops;):D.

Pokud máš už takové to vozidlo, tak by to chtělo garáž.

Odesláno

A co se týče ceny...slušné kousky do 100tis km, se serviskou r. 2007 a výš stojí stále kolem 300tis. Kč a víc. Zase tak dolů nešly, jen jsou na netu i vylítané kusy v průměrném stavu...ale to je všude.

Taky mi to přijde dost laciný a nebo 407 pěkně šli s cenou dolu.
Odesláno

Děkuji všem.....ano mám i SW i Coupe.... Je z Olomoucka..a zatím na foto není čas ....venku břečka a já řeším jednu malinkou závadu , někde mi při ostřiku světel teče voda pod auto a nestříká....asi prasklá či vypadlá hadička.....

Odesláno

Pekne - sice nejsem priznivcem modre ale tady ta je na 407 moc pekna.

Interier je taky decentni a celek se zda ze nejde o nejake potlucene a extreme stocene auto.

Tak ze jen a jen stastne km bez problemu... :papa

[upravil dne 12/1/13 12:24 od Lihous]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...