Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Které auto, které jste sami řídili, vás nejvíce uchvátilo?

Recommended Posts

Odesláno

me jeste zadne auto neuchvatilo. V praci jsme meli Chevivan, ale ze by to bylo nejak extra dobre to ne. Akorat to brumlalo docela jelo strasne zralo a vubec nebrzdilo. A vsichni na to koukali.

Jinak me neda, k tem Fabii tak ten el. posilovač se dá nastavit myslim na 4 urovně pres diagnostiku.

lepsi fotky uz nemam

IMAG0036.jpg

IMAG0038.jpg

[upravil dne 10/1/13 13:02 od Vítek1]

Odesláno

EDIT: spatne tema...

Nejlepsi zatim bylo jen Audi A6, 3.0TDi..... zadny zazrak, ale oproti mymu pegu jo, pekny....

[upravil dne 10/1/13 13:16 od h4wk3y]

Odesláno

já si občasně vozim zadek ve vw scirocco, který se mi i docela líbí :) akorát ten výkon by mohl bejt lepšejší, aby když už to tolik žere tak aby to aspoň jelo :D

Odesláno
Kam na ta auta chodite? Co si nekoupim, to nemam. Takze asi moje A6 4.2 V8 a pritelcin Crossfire. Ale kdybyste si nekdo chtel koupit moji 607, mohl bych sem uz napsat i A8 4.2 V8 nebo Phaeton W12..

[upravil dne 10/1/13 08:45 od shwaara]

Staci pracovat v servise Audi a povozis sa na vselicom :D:D

Odesláno

V létě jezdím tímto a auto mě moc uchvátilo. Kdybych na něj měl někdy peníze, asi bych do něj šel. Je to super svezení. :)

ct.jpg

Odesláno

Já řídil už mrak věcí :-) auta, traktory, náklaďáky, kamiony, autobus, dokonce i vlak ;)

Jednou jsem se vezl jako spolujezdec v Lambu - nezapomenutelný. Osobně asi nejvíc BMV 750i :roll to už pěkně frčelo. A z čeho je třeba úžasný pohled ven, tak Renault magnum nebo Daf 95xf :aut

Odesláno

Těch aut byly desítky, ale uchvátilo mě jich jen pár. Namátkou: Mercedes 250SL 1967, Toyota Tundra 5.7 V8, Ferrari 458 Italia, BMW 650i Cabrio, americká verze. Audi S8, BMW X5 M50d, Jaguar X351 5.0 V8 a Range Rover Vogue. Na co se těšim, je Porsche, to jediný jsem ještě neřídil. :mrk

Odesláno

Najviac ma asi uchvatilo jazdit s Case IH Mx 285 ako 7 rocny :D...

a spomedzi aut Octavia 1,8 T(185Hp) ale asi len vykonom ma prekvapila....

Velmi rad by som skusil napr.

Peugeot RCZ 1,6 THP(200)

Peugeot 406 Coupe 3,2 V6 (256HP) Limited Edition

Peugeot 607 Pescarolo 3,2 V6 Biturbo (400HP) -najsilnejsie auto FWD ale to sa samozrejme nikdy nesplni, pretoze verejnosti nie je pristupna. Je to nieco ako Concept...

Odesláno

U mě co jsem osobně řídil bylo ZR06 a pak poslední M5... a obě mě dostali jak jsou uctihodně ovladatelný i při dost velkých rychlostech.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...