Guest Lubk0 Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 Ahojte Viete mi odporučiť nejaký funkčný, keylogger ? Najlepšie, nejaký free, kludne aj trialku na pár dní ... Mám podozrenie, že na \"mojom\" firemnom PC niekto, v čase mojej nepritomnosti, sem tam niečo robí ... Samozrejme, že ho mám zaheslovaný, ale chcem len vedieť, či som neni paranoik Nepotrebujem žiadne zvlaštne funkcie, ani aby sa to dalo posielat atd. Proste normalne pod administratorom to viem nainštalovať, a aby som sa rano vedel pozrieť, či ho niekto použival, a ked ano, čo písal ... Thx Citovat
FrantaCV Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 Zaheslovat BIOS??? Proč - tím zamezí pouze přístup právě jen do BIOSU. Pokud zheslovat, tak operační systém a pokud PC nevypíná, tak nastavit šetřič obrazovky a rovněž zaheslovat. Nebo se také můžeš při odchodu od PC odhlásit a nemusíš ho vypínat. V BIOSu ale nastav 1-BOOT na HDD aby se PC nedal spustit např. z CD(DVD) nebo flešky. A ještě něco - v konfiguraci OS zakaž vzdálenou pomoc ať se Ti do PC nebaourá někdo zvenčí po netu. Není to sice 100%tní, ale hodně to přístup znesnadní. Citovat
rendyD Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 Ja neviem,sak ke si zmeni heslo ,da prehladat PC či uz nahodou keyloger nema.. nemal by sa mu don nikto z prace dostat.. či? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 Proč se nekoukneš do vypisu událostí v PC?? Nástroje pro správu/prohlížeč udílostí - protokoly systemu windows Keyloger ti antivir sestřelí [upravil dne 8/1/13 17:49 od Radek Hurvajz] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 1. V práci nechávame notebooky zapnuté, jedine, čo robime, že sa samozrejme odhlasujeme ... Je to kvôli prípadnému vzdialenému prístupu ... 2. Moje heslo, som si samozrejme zmenil, a nie je jednoduché ... 3. Do týchto \"ntb\" sme bezne zaheslovany, ako USER, a admin, by mali byt len ITčkari vo firme. Teda, ked idu na danom \"ntb\" niečo robiť. Problém je ten, že som sa dostal k admin heslu po pomerne kratkej dobe, a zda sa mi, ze ho vie ďalších X ľudí ... S admin heslem sa mi do NTB dostane bez problemov, a moze prezerat moje dokumenty atd atd ... Keylogger som chcel preto, lebo mi \"nestačí\" vedieť, že aha, niekto sa tam prihlasil, ale chcel by som vedieť, čo robil ak na to potreboval môj ntb ... 4. Neni problem antivirak na par dni, čo sa keylogger bude pouzivat, vypnut ... Citovat
Cinicman Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Si zmeň ADMIN heslo a vymalované... ni? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Admin hesla nemôžeme meniť ... Ntb nie je môj, je služobný ... Aj to je jeden z dôvodov, prečo sa nechávajú po práci zapnuté len odhlasené, keby chceli ITčkari niečo robiť, inštalovať ... Na vysvetlenie, firma sa rozhodla, že si program na spravu zakaznikov a pracu medzi oddeleniami, vytvori sama. To sa aj stalo, a momentalne ho stale \"vylepsuju\" a \"niečo\" skusaju ... Takze kompy ostavaju v praci, zapnute, admin heslo menit nemozem ... Citovat
Guest Raubiri Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Co si spíš zaheslovat jen věci co nechceš, aby někdo viděl? A nechodí ti tam IT něco zkoušet? Citovat
MJSytic Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Máte to na doméně, nebo jen tak? Podívej se do \"Users\" jestli tam je jen tůj profil, nebo i profil někoho dalšího, popřípadě kdy byl vytvořen... [upravil dne 9.1.13 12:21 od MJSytic] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Jáááááj Sorry, ale nozaj som sa tu dozvedel X rád, ale nič k veci Potrebujem Keylogger, je ich na nete mraky, no zatial 3 čo som skusil, tak 2 ani nenabehli, a jeden by odhalil aj žiak 2 stupna zakladnej školy ! Keby som si to chcel nekonečne zabezpečiť, tak si ho budem bravat domov, a tam ho necham nakopnuty cez VPN ku ... Lenže ja chcem jednoznačne vyzistiť, že či niekto na ten PC chodi, čo si myslim že ano, a ak ANO tak ČO TAM ROBÍ ... Hlavne to, že čo tam ROBI... Mne to nijak neškodí, možno firme, mne osobne nie, ale zaujíma ma to ... Ak to všetko preheslujem, a zabezpečím, tak sa sem už možno neposadí, a posadí sa za kolegov ... Proste keď nemáte nejaký overený funkčný keylogger, tak kašlite na to, cez vykend budem skušať ďalších X programov Citovat
Kurt Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Pylogger - umí kromě logu i pořizovat snímky obrazovky v daném intervalu, takže se druhej den můžeš podívat, jakej má kolega vkus. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 14. leden 2013 Odesláno 14. leden 2013 Tak len pre info = keylogger fungoval v postate bezchybne, az na to, ze u tejto bezplatnej verzie, sa pri nacitani do windowsu vyhodilo okno, s prosbou o podporu programu, zaplateniu 35 USD alebo nejake doplnky k zdrojovemu kodu. Inak fungoval, aj maili posielal, vsetko OK ... Moje \"pochybnosti\" sa po výkende potvrdili, a naozaj som tu mal opakovane \"nezvaneho\" ucastnika Avšak nič vážne to nebolo, a s chalanom sme sa dohodli Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.