Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
no vidite ja som pred rokom kupoval v Hodonine predvadzacku za 340 000kc. Teraz by som mohol mat funglovku a este aj usetrit
Tak já kupoval loni v lednu to co máš ty, úplně stejná výbava + zadní parkovací asistent (možná jsem ho u tebe přehlédl v popisu) najeto 2 km - 349.000, sleva asi ze 480.000 - skladovka. Bylo to v rámci týdne peugeot. Nejdřív byla sleva na 381 a byl jsem nalomenej, ale než jsem se rozhoupal tak to šlo na 349. Každopádně díky tomu jaký jsou prodeje jsou ceny tam kde jsou.

Tak neváhejte, dobře si to spočítejte a kupujte! A přeji všem hodně pohodových kilometrů, pěkné výlety a šťastné návraty.

Odesláno

Pokud připočtu i příplatek za metalízu a Pack City (parkovací senzor + tempomat), tak jsem asi tak za totéž pořídil SW 112k e-HDI Active+ už loni v únoru.

Raději už ale nechci vědět, o kolik levněji by se to dalo usmlouvat letos...

Odesláno

Já jsem kupoval před dvěma lety 308SW 1,6VTi Sportium - tedy dnešní Active+ s tempomatem a zadními senzory, ale zase bez USB rádia. Stálo to 335 tisíc a na tu doby to byla naprosto neuvěřitelná cena:myslim:) No ale zase stylem \"počkám, ono to třeba zlevní\" by člověk nekoupil nikdy nic. Takže se hodlám těšit na ceny nové generace s 2.0 HDI:roker

Odesláno

Přesně tak. Navíc to auto už je nějaký ten čas na trhu. Myslím, že nejlepší možná reakce je koupit a pak se těšit z novýho auta. Já jsem si řekl, že pak nebudu na ceny koukat, aby mi to nekazilo pocit. Dobrý bylo, že mi vrátili DPH. A když to srovnám s mým starým autem, tak maximální spokojenost. Už jen rozdíl cca 2,5 litru /100 km je znát.

Odesláno
Novy auto bych tak za 6 let taky chtel asi 308 sw to kupujete za hotovy,nebo 100000 a zbytek na splatky na 5let to financovani se mi nezda moc vyhodny...

Já jsem auto vždy kupoval bez úvěru, to se pak nové opravdu nevyplatí.

Odesláno

j úvěr jako živnostník platící DPH. Vzal jsem si nabídku od peugeot finance a poslal ji do GE auto, kde jsem splácel předchozí auto. Řekl jsem jim, ať ukážou co umí. Celkově mě to tuším vyšlo za těch 5 let o 36 tisíc levněji než u PF. Navíc možnost vrácení DPH, takže to šlo. Akontaci jsem dal 180.000, splácím 5.000 měsičně vš pojistek.

Odesláno

Dr. Taby- tempomat mi dorabali v Hodonine a cuvacie senzory u nas doma. Auto malo 5mesiacov a 1300km a oproti slovenskej funglovke som vtedy usetril pozor 4900euro:o takze sa to oplatilo nakolko toto auto v benzine bol problem zohnat na Slovensku. Pred rokom som vedel iba o jednej jazdenke a to 1,4 VTi.

Odesláno

To je dobré. Dneska si nechat postavit auto za ceníkovou cenu je finanční sebevražda. Dlouho dlouho dlouho jsem vybíral, co si koupím, až jsem opustil MCV, kangoo atd a vybral si tohle. A hned jak padlo na 350 jsem ho koupil cestou do práce. A opravdu spokojenost. Pro rodinnou dovolenou pod stanem ideální záležitost.

Odesláno

Tak to zas jo, jako živnostník je úvěr o něčem jiném kvůli těm debilním postupným odpisům. Takhle alespoň nedaníš peníze, které jsi za auto vydal.

Odesláno
No jo ted pry zas zacina 7 dni prugeot a 308 zacina proto takovy ceny....jen skladovky a proto takova cena....

Nemůžu s tebou souhlasit.Akce 7 dní Peugeot je na všechny vozy zařazené do akce objednané do 31.1.2013.Takže stačí si vybrat a koupit až bude vůz vyroben třeba v dubnu.......

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...