Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

13. 4. 2013 Výletový minisraz Berounsko - Koněpruské jeskyně + Motomuzeum + Hrad Křivoklát (FOTKY)

13. 4. 2013 Výletový minisraz Berounsko - Koněpruské jeskyně + oběd + Hrad Křivoklát  

1. 1. 13. 4. 2013 Výletový minisraz Berounsko - Koněpruské jeskyně + oběd + Hrad Křivoklát

• I. okruh - Gotické paláce - 110 Kč
      5
    • II. okruh - Celým hradem - 190 Kč
      11

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

V jeskyních dělají prohlídky dle zájmu lidí a klidně po 15 minutách. Rezervaci udělat nelze. Posunu program o 30 minut (vstup do jeskyní v 10:30), poté bychom to měli pohodlně stihnout.

Berry86: Rádi tě uvidíme. Chtěl jsem původně jet po D11 a jižní spojce, ale klidně to vezmu přes Újezd nad Lesy ;)

Odesláno

Tak to by bylo super, ja bych se v Ujezde nad Lesy hned k Tobe pripojil. Snad nam vyjde pocasi, ten program vyletu, je fakt paradni, hrady/zamky to je moje a navic s vybornou partou lidi urcite, tak co vic si prat :) Snad jen to pocasi jeste :)

Odesláno

To mohu přijet do Uhříněvsi, v tom není problém, nebo se můžeme sejít na Jižní spojce na OMV (za průmyslovou). Dořešíme před srazem třeba přes SZ.

Pevně věřím, že počasí vyjde.

Odesláno

Určitě dořešíme, mám pořád na Tebe i telefon, tak bych zavolal. Když by jsi jel přes Uhříněves, tak bychom pak pokračovali na tu průmyslovou a OMV nebo abys nezajížděl, tak jak navrhuješ, tak přímo tam. Budeme si přát pořád hezké počasí a ono to snad nakonec klapne :) Snad bude i většina pro tu celou prohlídku hradu, zas kolikrát se tam pak člověk dostane :)

Odesláno

Učinil jsem malou změnu v programu.

Vstup do jeskyní mám naplánovaný na 10:30 (původně 11:00)

Oběd bude také dříve (mezi 12:00 až 12:30)

Poté Motomuzeum na Křivoklátě.

Na závěr hrad Křivoklát od 15:30, a to nejspíše prohlídka celým hradem (100 minut) - dle ankety.

Pokud bychom se na hrad dostali velmi brzy, můžeme využít nového okruhu \"NA HRADBY!\" Až poté si prohlédneme interiéry.

Ukončení akce v 17:00.

Věřím, že tyto změny nikomu nevadí, však původní program zůstává, jen došlo na úpravu časů po konzultacích se správci Koněpruských jeskyní a hradu Křivoklát. :papa

Odesláno

MilanF1: Lehká změna programu mi nevadí, je více méně kosmetická. Mám ale takový pocit, že někdo tu někde zmiňoval, že v Berouně snad mají být zrovna nějaké trhy nebo co, omezený vjezd (jestli se pamatuji tak nejméně do 12 hod.) :myslim

Odesláno

Než na omezený vjezd bych to spíše viděl na problém, kde zaparkovat. :myslim Nicméně měli bychom tam být nejdříve v 12:00, to už by trhovci mohli svá místa opouštět.

Guest Scratch
Odesláno

ok, beru nuz a baseballku, a taky budem mit s sebou punkace, ten jim to vysvetli, on je nekonfliktni, ale presvedcovaci typ :D

Odesláno

Kluci nemejte obavu, letos jsou ty trhy posunuty o mesic :) Na tyto jarni hrncirske trhy jezdime pravidelne s rodinou, vzdy vyslo hezke pocasi, ale letos je to posunuto, jakoby vedeli, ze se bude neco poradat.

Jarní hrnčířské a řemeslné trhy Beroun 2013

Kdy: 4. - 5. 5. 2013

Milane, jsi to nejak zaridil, ne? :D

[Edited on 15/2/13 07:55 by Berry86]

Odesláno

hrnčířské trhy jsou posunuty,ale každou středu a sobotu jsou trhy normální se vším. Pak by byla ještě možnost se stavět na oběd v Hýskově u jezu,je to při cestě,zaparkovat se dá v pohodě a vaří prý taky slušně.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Pokud mi to vyjde, tak taky provětrám autí a zajedu se za vámi podívat ;) Takže zatím nezávazně uvažuji. Ještě bych dal vědět v jaké sestavě ;)

Odesláno
ok, beru nuz a baseballku, a taky budem mit s sebou punkace, ten jim to vysvetli, on je nekonfliktni, ale presvedcovaci typ :D

Jasně mám přirozené charizma :D

Odesláno

Též hlásím účast. Jen nevím, které Pežo vozidlo použiju. :mrk

Pokud bude pěkně, tak asi osedlám pežotího skůtra (ať tam nejsou jen \"plechovkáři\"), když ošklivě, tak asi P406.

Bez prohlídky jeskyní i hradu (na obojim jsem byl už hodněkrát), muzeum bych navštívil, tam jsem ještě nebyl.

post-31496-14109629692034_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...