rendyD Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 u mna je čas od času asi pol roka..od jari do jesene Citovat
Ajap Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 Tak prostě čas od času doliju, ne? Však dolij Citovat
skuci Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 mala otazka. pri akom stave v nadrzke to hlasi nedostatok? kecal bych ale někde jsem četl že 0,5l, pokud je teda ta nádržka velká, která má 4-5l teď taky přesně nevim Citovat
OK406 Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 (upraveno) A co se pokusit si snímač dodělat? Vím, že si jej např. dodělával kromě mě i servisman. Chce to zjistit, co vše je u 508 zapostřebí. Nevím, zda-li se to musí povolovat přes BSI. A jak je to s kontrolkou. Upraveno 9. listopad 2015 uživatelem OK406 Citovat
Guest servisman Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 OK406 sorry co je 406 a 508 je rozdíl v elektrice BSI či další,není to tak jednoduchý jako u našich OLD 406 Citovat
merlin99 Odesláno 10. leden 2013 Odesláno 10. leden 2013 niesom si isty, ci ten snimac neni v tele motorceka cerpadla ostrekovania pre xenony, takze domontovat samodomo , no neviem. [upravil dne 10/1/13 08:11 od merlin99] Citovat
hoken Odesláno 10. leden 2013 Odesláno 10. leden 2013 já už pár desítek let dolévám kapalinu do ostřikovačů v momentě, kdy při ostřikování začíná pěnit - bez ohledu na typ auta - znamená to, že čerpadlo začíná přisávat vzduch Citovat
Přema Odesláno 10. leden 2013 Odesláno 10. leden 2013 niesom si isty, ci ten snimac neni v tele motorceka cerpadla ostrekovania pre xenony, takze domontovat samodomo , no neviem. [upravil dne 10/1/13 08:11 od merlin99] U 407 je mimo čerpadlo...zvlášt....už sem ho měnil.... Citovat
Guest servisman Odesláno 10. leden 2013 Odesláno 10. leden 2013 Co jsem koukal tak podle ser.boxu u 308 je snímač hladiny kapaliny ,ale u 508 jsem jej ani nenašel. Co jsem koukal na manuál u 508 tak pokud jsou ostřikovače světlometu tak se při startu a nedostatku objeví nápis servis při nedostatku kapaliny.Snímač jsem nenašel třeba je to přímo v nádobce Přema má pravdu snímač u 407 je mimo je montovaný v nádržce kapaliny ostřikovače je to stejné jako u 406 to je z manuálu 508 /horší kvalita / [upravil dne 10/1/13 14:56 od servisman] Citovat
Ajap Odesláno 10. leden 2013 Odesláno 10. leden 2013 U 308 to upozorní, když ostříkneš sklo a hladina je \"pod snímačem\". Při startu nehlásí nic. hoken: Nejsem si jistej, jestli to půjde poznat i u nových aut, kde ostřikovače kapalinu rozprašují Citovat
ondra.vony Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 Chtěl bych se zeptat ohledně hlášení. Mě hlásí nedostatek kapaliny grafický displej hláškou že je málo kapaliny. Ale podle mě od jisté doby k této hlášce přibyla i hláška SERVICE na budících. Nemám pocit že bych si toho dříve nevšiml. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Také vám při hlášce svítí SERVICE? Díky za pomoc.... Citovat
Přema Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 servise podle mě nebude mít nic společného s kapalinou , nemáš už dost km a čeká tě třeba výměna OLEJE?? Citovat
pipistrel Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 ondra a keby si pozries prispevok co daval servisman Citovat
MJSytic Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 Kontrola hladiny v nádržce ostřikovaču se provádí tak, že vezmeš kus klacku a prostrčíš ho hrdlem až se ti zastaví o dno nádržky. Pak ho vyndáš a bude na něm vidět kam až hladina sahá A nebo vezmeš průhlednou hadičku, nasoukáš jí hrdlem do nádržky a až narazíš na dno, tak ten venkovní konec ucpeš a hadičku vytáhneš. Po vytažení uvidíš výšku hladiny uvnitř hadičky Citovat
zedik Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 no, pokud tam tu hadicku nesrolujes a nebudes ji mit plnou kapaliny Citovat
Ajap Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 Vzhledem k několikanásobnému zalomení nalévacího hrdla se budu dále řídit podle hlášení na displeji;) Citovat
MJSytic Odesláno 9. listopad 2015 Odesláno 9. listopad 2015 Tak jsme byli včera na výletě a vypeklo mě to, že jsem se spolehnul na hlášení nízké hladiny v ostřikovačích. Čekal jsem, že mi auto něco nahlásí, když jsou tam 3 displeje, nebo že se někde rozsvítí nějaká kontrolka a ono prd. Cestou zpátky mi kapalina došla. Schválně jsem jí nedoléval, abych vyzkoušel to hlášení nízké hladiny, ale to se nekonalo. Předpokládám, že tam čidlo mít budu, když je to GT Když jsem ostřikoval "naprázdno" tak žádná kontrolka "service" nesvítila a nic nic podobného. Jen mě napadá, jestli to není spojeno s tím, že je tam deaktivované ostřikování světlometů, tak jestli ta kontrola s tím není nějak spojena Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.